2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Perşembe günü transfer oldum biraz erken test yaptım hiç endişelenmeyin minik minik ağrılar oluyor arada bende de ama geçemeyen aralıksız bir ağrı değil

Evet evet transferden önce embriyolog yanımıza gelip bize de söylemişti çözdürdğkten sonra bölünme devam ediyor iyi durumdalar diye
Beni şimdi aradılar dün toplanan yumurtalarım için. Döllenmeler oldu bölünmeleri takip ediyoruz dediler. Süreç tam olarak nasıl olacak dediğimde transfere geldiğinizde bilgi vereceğiz dedi ben zaten onu sormuştum ama :) tecrübesi olan var mı. Döllenmeden sonra bir olumsuzluk çıkabilir mi

Telefonu varsa arayıp sorsan mı biz burda can çekişiyoruz onlar sisteme yüklemiyorlar hayırlsıyla güzel haber verirsin inşallah erken yaptığımız için düşük çıkması normal zaten yeter ki çıksın

Ben tutacağını pek düşünmüyorum 3.gunden itibaren eşimle tartışıyoruz en son dün kayinvalide ile tartıştık. Mutlu geçeceğine mutsuz geçti bu süreç etkilenmiştir bebeler
Canım yaa kimseyi duyma kendi kendinin doktoru ol karnındaki yavru için sakin kalmaya çalış herkes gergin bu süreçte valla

Benim tranfer bide 1 gibi oldu Perşembe yazık buralar nereler diye anlamakla geçirmiştir o günü bebiş
Embriyo rahmi çok severmiş kııııız gelen video izliyorum kültür kabında en fazla 6 gün kadar tutabşliriz embriyo sürekli geliştiği için rahmi ister hemen tutunmaya çalışır orayı sever falan dedi ay hadi İnşallah dedim ben de

Yok malesef sinir oldum idrar testi yaptım çıktı biraz içim rahatladı ama ne bileyim yinede yüreğim ağzımda

Ay güce rabbim büyüksün bizimkilerde tutunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…