Perşembe günü transfer oldum biraz erken test yaptımYaaaa ne güzel hayırlısı olsun inşallah size ne zaman transfer yapıldı
Benim ilk çocuğumda doğal yolla sadece rahim kısmımda ağrı vardı çok şükür oldu kızım
Ama dış gebelik geçirdiğimde sağ tarafımda ağrı olmuştu, buda öyle olursa diye endişe ettim birçok ilaç kullanınca onlarda yan etki yapmış olabilir diye düşünüyorum bilmiyorum ya korku geldi bana
Harika çift cizgii :)))
Beni şimdi aradılar dün toplanan yumurtalarım için. Döllenmeler oldu bölünmeleri takip ediyoruz dediler. Süreç tam olarak nasıl olacak dediğimde transfere geldiğinizde bilgi vereceğiz dediEvet evet transferden önce embriyolog yanımıza gelip bize de söylemişti çözdürdğkten sonra bölünme devam ediyor iyi durumdalar diye
Kalpten götüreceksiniz beniBugün transfer gününü sayarsak 7. Gün saymazsak 6. Gün 5 gün kaldı test gününe ama ben Pazar yapacağım
Daha koyu sanki bugün yarın kan ver bir daha ordada iki katı artış olursa tamamdr bu iş
Telefonu varsa arayıp sorsan mı biz burda can çekişiyoruz onlar sisteme yüklemiyorlarAy kızlar ben dayanamadım dün kan verdim buradaki konuşmalardan sonra iş yerinin yanında sağlık ocağı gibi bir yer var 5 e kadar çıkar dedi hala da çıkmadı kafayı yicem pişman oldum zaten erken verdim diyeböyle saçma bir durum oldu keşke gidip özelde verseydim çıkar deyince guvenmistim heyecanla bekliyorum ama erken vermişim tabi 8.gundu dün kesin cikarsada düşük cikacak
Canım yaa kimseyi duyma kendi kendinin doktoru ol karnındaki yavru için sakin kalmaya çalış herkes gergin bu süreçte vallaBen tutacağını pek düşünmüyorum 3.gunden itibaren eşimle tartışıyoruz en son dün kayinvalide ile tartıştık. Mutlu geçeceğine mutsuz geçti bu süreç etkilenmiştir bebeler
Ve dayanamadım yaptım bu da benden umarım olmuştur sonradan bir şey olacak diye ödüm kopuyor
Canim kaçıncı gün embriyosu ve bugün 8. Günün sanırım haydi bakalım hayırlısı olsun
Evet dünden daha iyi inşallah darısı başınaDaha koyu sanki bugün yarın kan ver bir daha ordada iki katı artış olursa tamamdr bu iş
Teebbbbrikler :)))))
Embriyo rahmi çok severmiş kııııız gelen video izliyorum kültür kabında en fazla 6 gün kadar tutabşliriz embriyo sürekli geliştiği için rahmi ister hemen tutunmaya çalışır orayı sever falan dedi ay hadi İnşallah dedim ben deBenim tranfer bide 1 gibi oldu Perşembe yazık buralar nereler diye anlamakla geçirmiştir o günü bebiş
Yok malesef sinir oldum idrar testi yaptım çıktı biraz içim rahatladı ama ne bileyim yinede yüreğim ağzımdaTelefonu varsa arayıp sorsan mı biz burda can çekişiyoruz onlar sisteme yüklemiyorlarhayırlsıyla güzel haber verirsin inşallah erken yaptığımız için düşük çıkması normal zaten yeter ki çıksın
Benim kızımın testi aynen böyle hala saklıyorum yani tonu bile aynı
Ay güce rabbim büyüksün bizimkilerde tutunsunEmbriyo rahmi çok severmiş kııııız gelen video izliyorum kültür kabında en fazla 6 gün kadar tutabşliriz embriyo sürekli geliştiği için rahmi ister hemen tutunmaya çalışır orayı sever falan dedi ay hadi İnşallah dedim ben de
Canım 5.gun embriyosuCanim kaçıncı gün embriyosu ve bugün 8. Günün sanırım haydi bakalım hayırlısı olsun
Wouwwwww harika tebrikler gayet net geliyorum demiş bebeğinVe dayanamadım yaptım bu da benden umarım olmuştur sonradan bir şey olacak diye ödüm kopuyor
Yaaa gerçekten mi darısı bbana inşallah kucagima alırım heyacanliyim korku doluyumBenim kızımın testi aynen böyle hala saklıyorum yani tonu bile aynı
İnşallah canım sizleri gördükçe seviniyoruzEvet dünden daha iyi inşallah darısı başınabekliyorum güzel haberlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?