- 2 Nisan 2023
- 152
- 142
- 33
- Konu Sahibi gebelikdenemeleri
-
İrenbe’nin laboratuvarı ve doktorları çok iyi, benim doktorum ümit hanımdı. Hayırla sonuçlansın inşallah
Benimde başarısız bir aşılamam oldu. 24 Nisan'da tüp bebeğe başladık. 6 Mayıs opu oldu 15 tane yumurtam toplandı 7 tane kaliteli embriyo donduruldu. Opuden sonra 19 Mayıs adet oldum bu ay rahim filmi haziran ayında inşallah transfer olucakYaklaşık 2buçuk senedir bebek istiyoruz çatlatma iğnesi 1 tane aşılama hiç bi sorun olmamasına rağmen hepsi negatif oldu bu ay eşimle tüp bebeğe karar verdik İzmir irenbede Alper bilere başladık 24 mayısta yumurta toplamam oldu 13 yumurtam toplandı 8 olgunmuş 5i döllenmiş bugün 1. Gün beklemedym transfer 1,5 ay sonra olucak eğer gelişimleri. Devam ederse sizde durumlar nasıl
Ümit hanımada çok iyi diolar bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım 5 döşenme biraz az gbi geldi ama inşallah sağlıklı embriyo olurlarİrenbe’nin laboratuvarı ve doktorları çok iyi, benim doktorum ümit hanımdı. Hayırla sonuçlansın inşallah
İnşallah güzel sonuçlar alırız canm bnimde haziran sonuna denk gelir sanrmBenimde başarısız bir aşılamam oldu. 24 Nisan'da tüp bebeğe başladık. 6 Mayıs opu oldu 15 tane yumurtam toplandı 7 tane kaliteli embriyo donduruldu. Opuden sonra 19 Mayıs adet oldum bu ay rahim filmi haziran ayında inşallah transfer olucak
Ümit hanımada çok iyi diolar bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım 5 döşenme biraz az gbi geldi ama inşallah sağlıklı embriyo olurlar
Maşallah sizin çok iyiymiş olumlu sonuç aldınızmı pekiO tamamen yumurtalarınızla alakalı, benim 27 tane falan yumurtam olmuştu 11 tanesi döllenmişti
Maşallah sizin çok iyiymiş olumlu sonuç aldınızmı peki
Amin inşallah canımİnşallah güzel sonuçlar alırız canm bnimde haziran sonuna denk gelir sanrm
Selam bende 1 senedir uğraşıyorum. İrenbe de Alper bey e başladık 24 Mayıs'ta yumurta toplamam oldu. Beklemedeyim. Transfer 1.5 ay sonra olacakmışYaklaşık 2buçuk senedir bebek istiyoruz çatlatma iğnesi 1 tane aşılama hiç bi sorun olmamasına rağmen hepsi negatif oldu bu ay eşimle tüp bebeğe karar verdik İzmir irenbede Alper bilere başladık 24 mayısta yumurta toplamam oldu 13 yumurtam toplandı 8 olgunmuş 5i döllenmiş bugün 1. Gün beklemedym transfer 1,5 ay sonra olucak eğer gelişimleri. Devam ederse sizde durumlar nasıl
Zaman durdu sanki hiç geçmiyor Haziran ayını iple çekiyorum ve sanırım bayrama denk geliyor transferlerimizSelam bende 1 senedir uğraşıyorum. İrenbe de Alper bey e başladık 24 Mayıs'ta yumurta toplamam oldu. Beklemedeyim. Transfer 1.5 ay sonra olacakmış
Benim ilk denemem başarısız oldu. Şimdi ikinciye başlicaz inşallah yarın randevum var gidicemYaklaşık 2buçuk senedir bebek istiyoruz çatlatma iğnesi 1 tane aşılama hiç bi sorun olmamasına rağmen hepsi negatif oldu bu ay eşimle tüp bebeğe karar verdik İzmir irenbede Alper bilere başladık 24 mayısta yumurta toplamam oldu 13 yumurtam toplandı 8 olgunmuş 5i döllenmiş bugün 1. Gün beklemedym transfer 1,5 ay sonra olucak eğer gelişimleri. Devam ederse sizde durumlar nasıl
Sizin tedavi nerede ? Sizin yumos sayısı iyiymiş baya. İnşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinZaman durdu sanki hiç geçmiyor Haziran ayını iple çekiyorum ve sanırım bayrama denk geliyor transferlerimiz
İnşallah.. sizi tedavi nerede ?Benim ilk denemem başarısız oldu. Şimdi ikinciye başlicaz inşallah yarın randevum var gidicem
İstanbul'da Amerikan Hastanesi'nde tedavim. Ama doktorumun muayenehanesi Kadıköy'de. Çok stresli bi süreç elinizden geldiği kadar stresden uzak durmaya çalışın bende uzak duramıyorum ama durmamız lazım. Stres çok etkiliyor.İnşallah.. sizi tedavi nerede ?
Ben de uzak duramiyorum.carsamba günü opu oldu 3 gün sonra bilgi vercez diyorlar... Gel bide bana sor o 3 gün nasıl geçiyor... Bide bunun transfer sorasi 12 günü var. Ortadan ikiye catlamam inşallah ya bu stresleİstanbul'da Amerikan Hastanesi'nde tedavim. Ama doktorumun muayenehanesi Kadıköy'de. Çok stresli bi süreç elinizden geldiği kadar stresden uzak durmaya çalışın bende uzak duramıyorum ama durmamız lazım. Stres çok etkiliyor.
Opu diyor onu bekliyorsun sonra adet ol 2 3.günü gel diyor adetin bitmesini bekliyosun sonra 14 gün ilaç kullan bide transfer gününü hesaplıyor doktor bide transfer gününü bekliyosun sonra transfer oluyor bide 12 gün bekle. Valla çok stresli yazarken stres yaptımBen de uzak duramiyorum.carsamba günü opu oldu 3 gün sonra bilgi vercez diyorlar... Gel bide bana sor o 3 gün nasıl geçiyor... Bide bunun transfer sorasi 12 günü var. Ortadan ikiye catlamam inşallah ya bu stresle
Sen yazarken stres yaptın ben okurken yoruldumOpu diyor onu bekliyorsun sonra adet ol 2 3.günü gel diyor adetin bitmesini bekliyosun sonra 14 gün ilaç kullan bide transfer gününü hesaplıyor doktor bide transfer gününü bekliyosun sonra transfer oluyor bide 12 gün bekle. Valla çok stresli yazarken stres yaptım
Hataydayim ben. İkinci aşılama olacağım gün deprem oldu gidemedim kısmet tüp bebeğe oldu. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahSizin tedavi nerede ? Sizin yumos sayısı iyiymiş baya. İnşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Ayyyy çok geçmiş olsun ya.vardir bunda da bı hayr. İnşallah amin cnm benim..Hataydayim ben. İkinci aşılama olacağım gün deprem oldu gidemedim kısmet tüp bebeğe oldu. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?