2023 Mayıs tüp bebek başlangıcı

gebelikdenemeleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
152
142
33
Yaklaşık 2buçuk senedir bebek istiyoruz çatlatma iğnesi 1 tane aşılama hiç bi sorun olmamasına rağmen hepsi negatif oldu bu ay eşimle tüp bebeğe karar verdik İzmir irenbede Alper bilere başladık 24 mayısta yumurta toplamam oldu 13 yumurtam toplandı 8 olgunmuş 5i döllenmiş bugün 1. Gün beklemedym transfer 1,5 ay sonra olucak eğer gelişimleri. Devam ederse sizde durumlar nasıl

İrenbe’nin laboratuvarı ve doktorları çok iyi, benim doktorum ümit hanımdı. Hayırla sonuçlansın inşallah
Benimde başarısız bir aşılamam oldu. 24 Nisan'da tüp bebeğe başladık. 6 Mayıs opu oldu 15 tane yumurtam toplandı 7 tane kaliteli embriyo donduruldu. Opuden sonra 19 Mayıs adet oldum bu ay rahim filmi haziran ayında inşallah transfer olucak

İnşallah güzel sonuçlar alırız canm bnimde haziran sonuna denk gelir sanrm

Selam bende 1 senedir uğraşıyorum. İrenbe de Alper bey e başladık 24 Mayıs'ta yumurta toplamam oldu. Beklemedeyim. Transfer 1.5 ay sonra olacakmış

Benim ilk denemem başarısız oldu. Şimdi ikinciye başlicaz inşallah yarın randevum var gidicem

Ben de uzak duramiyorum.carsamba günü opu oldu 3 gün sonra bilgi vercez diyorlar... Gel bide bana sor o 3 gün nasıl geçiyor... Bide bunun transfer sorasi 12 günü var. Ortadan ikiye catlamam inşallah ya bu stresle

Ben de uzak duramiyorum.carsamba günü opu oldu 3 gün sonra bilgi vercez diyorlar... Gel bide bana sor o 3 gün nasıl geçiyor... Bide bunun transfer sorasi 12 günü var. Ortadan ikiye catlamam inşallah ya bu stresle
Opu diyor onu bekliyorsun sonra adet ol 2 3.günü gel diyor adetin bitmesini bekliyosun sonra 14 gün ilaç kullan bide transfer gününü hesaplıyor doktor bide transfer gününü bekliyosun sonra transfer oluyor bide 12 gün bekle. Valla çok stresli yazarken stres yaptım

Sen yazarken stres yaptın ben okurken yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…