Canım kızlar hepinize günaydın. Şu an size acılar içerisinde kıvranarak yazıyor olsam da dünyanın en mutlu kadını olabilirim çünkü mevlamın en büyük mucizelerinden biri tam da karşımda uyuyor

Hazar oğluşumu dün 11.30’da 3200 gram olarak dünyaya getirdim. Hemen anlatıyorum süreci;
Dün Sabah nstye bağlandım sancılarım ilk defa 100 ve üstü çıktı ve ilk defa karnımın deli gibi dalgalandığını gördüm. Doktorum geldi ve istersem muayene edeceğini söyledi normal denesek mi dedi. Ben de eeeee ama bir öyle bir böyle pilavdan dönenin kaşığı kırılsın, bir daha karar değiştirmek istemiyorum dedim. Tarihten dolayı doğum katı inanılmaz yoğundu. Neyse beni mekana aldılar önce oturttular boynumu eğebildiğince eğmemi ve vücudumu olabildiğince salmamı istediler epidural+spinal iğneleri için. İğneler acıtmıyor ama itiraf etmeliyim ki aşırı derece rahatsız edici bir his o iğneleri hissetmek yalan yok insanı sarsıyor birazcık can yakıyor ama korkmayın dayanılamayacak kadar değil. Sonra örtü gerildi vs eşim içeri alındı, tüm dokunuşları hissediyorsunuz ama sıfır acı o esnada doktor anestezi uzmanı sizi rahatlatmak için epey çaba sarfediyor. Sıra geldi bebeğin çıkma anına hah işte bu da çok sarsıyor insanı zira asla dizilerde izlediğimiz gibi pıt kestim tık aldım vurdum popoya ağlattım değil. Bedeninizi sallaya sallaya çekip alıyorlar dediğim gibi acı yok ben başladım eşime ‘bir şeyler oluyor bir şeyler oluyor’ diye deli gibi tekrar ediyorum o esnada bir hava boşluğu pat etti içimde ve bingooo bebiş çıktı. Perde üzerinden kafasını gösterip üzerindeki kirleri sildiler ve o mis gibi sıcacık yanağını suratıma dayadılar aman Allahım nasıl bir his

Sonra eşim ve Hazar dışarı alındı. Beni dikmeleri 15 dakika civarı sürdü. Ardından ben de odaya alındım. Bende kivi ve ananasa alerji anne baba kan uyuşmazlığı ve şeker olduğundan bebeğim odaya biraz geç geldi. Vurdukları iğnelerin alerji durumunu gözlemlemişler ve hipoglisemi sınırda olduğundan müdahale etmişler. 40 dakika sonra falan odaya geldi. Dünden beri emdi emmedi sütüm geldi gelmedi döngüsünde takılıyorum, gece çok azıcık mama verildi birazdan uyandırıp tekrar emzirmeyi deneyeceğim. Rabbim hepinizi tek avazda kurtarsın sormak istediğinizi sorun cevaplarım vakit buldukça