2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Canım kızlar hepinize günaydın. Şu an size acılar içerisinde kıvranarak yazıyor olsam da dünyanın en mutlu kadını olabilirim çünkü mevlamın en büyük mucizelerinden biri tam da karşımda uyuyor😍 Hazar oğluşumu dün 11.30’da 3200 gram olarak dünyaya getirdim. Hemen anlatıyorum süreci;

Dün Sabah nstye bağlandım sancılarım ilk defa 100 ve üstü çıktı ve ilk defa karnımın deli gibi dalgalandığını gördüm. Doktorum geldi ve istersem muayene edeceğini söyledi normal denesek mi dedi. Ben de eeeee ama bir öyle bir böyle pilavdan dönenin kaşığı kırılsın, bir daha karar değiştirmek istemiyorum dedim. Tarihten dolayı doğum katı inanılmaz yoğundu. Neyse beni mekana aldılar önce oturttular boynumu eğebildiğince eğmemi ve vücudumu olabildiğince salmamı istediler epidural+spinal iğneleri için. İğneler acıtmıyor ama itiraf etmeliyim ki aşırı derece rahatsız edici bir his o iğneleri hissetmek yalan yok insanı sarsıyor birazcık can yakıyor ama korkmayın dayanılamayacak kadar değil. Sonra örtü gerildi vs eşim içeri alındı, tüm dokunuşları hissediyorsunuz ama sıfır acı o esnada doktor anestezi uzmanı sizi rahatlatmak için epey çaba sarfediyor. Sıra geldi bebeğin çıkma anına hah işte bu da çok sarsıyor insanı zira asla dizilerde izlediğimiz gibi pıt kestim tık aldım vurdum popoya ağlattım değil. Bedeninizi sallaya sallaya çekip alıyorlar dediğim gibi acı yok ben başladım eşime ‘bir şeyler oluyor bir şeyler oluyor’ diye deli gibi tekrar ediyorum o esnada bir hava boşluğu pat etti içimde ve bingooo bebiş çıktı. Perde üzerinden kafasını gösterip üzerindeki kirleri sildiler ve o mis gibi sıcacık yanağını suratıma dayadılar aman Allahım nasıl bir his🥹🥹 Sonra eşim ve Hazar dışarı alındı. Beni dikmeleri 15 dakika civarı sürdü. Ardından ben de odaya alındım. Bende kivi ve ananasa alerji anne baba kan uyuşmazlığı ve şeker olduğundan bebeğim odaya biraz geç geldi. Vurdukları iğnelerin alerji durumunu gözlemlemişler ve hipoglisemi sınırda olduğundan müdahale etmişler. 40 dakika sonra falan odaya geldi. Dünden beri emdi emmedi sütüm geldi gelmedi döngüsünde takılıyorum, gece çok azıcık mama verildi birazdan uyandırıp tekrar emzirmeyi deneyeceğim. Rabbim hepinizi tek avazda kurtarsın sormak istediğinizi sorun cevaplarım vakit buldukça🤍
Gözün Aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin❤️🙏🏻🙏🏻

Bende baş vs.

Korkma @Black87 hmmm o durumu nasıl anlatabilirim. Hani ağdaya gideriz ya canımız aslında acımaz ama üzerimizden kamyon geçmiş gibi hani tuhaf bir tacize uğramış gibi hissederiz ya 😅 ya da lazere gittiğimizde vajina kısmını yaparlarken olur bu yani en azından bana öyle oluyordu 😂 hah işte ona benzer bir durum. Birazcıcık ruhsal bir sarsılma ya da bende öyle oldu herkeste olacak değil. Ama inan korkulacak bir şey yok.

N nail art hiçbir ağrı olmadı canım benim sadece dikiş yerim sağ tarafa doğru epey zorluyor.
Çok şanslısın canım neyse ki ağrın sızın pek yok. Dikiş yeri ağrısı da geçecek, çok uzun sürmüyor o zaten. En kısa zamanda iyileşirsin umarım 😇😇

Merhaba, 4 Nisan’da doğum yapacaktım ama benim minik kızım sabırsız çıktı. Bugun akşam sezaryen olacağım. Şuan 37+0. Çok zor bir hamilelik yaşadım, benim için dua edin lütfen sağlıkla kavuşayım kızıma.🥺 çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum 🥹🥹
Tabi dua ederiz canım benim sağlıkla al güzel kızını kucağına, tüm zorlukları unuttursun sana🥰

Çok teşekkür ederim bunu deniycem. Birde benim bebeğim uyanmıyor sıklıkla bekleyemiyorum kendimi çok yetersiz hissediyorum her ac kaldığında kafayi yiycek gibi oluyorum. Sürekli uyuyor Sürekli yani uyandığında da az besleniyor gelişmez demi böyle ya ben iyi bi anne olamadim bebeğime bakamıyorum
Yaaaa minnoşummmm sen niye öyle dedin bakayımmm hiç olur mu öyle şey onun için en mükemmel anne sensin senin içinde en mükemmel bebek o😍❤️ bunu kimse değiştiremez. Sadece daha önce hiç bulunmadığın bir ortamda bulunmadığın duygularlasın. Eminim elinden geleni de fazlasınıda yapıyorsundur. Bol bol ten tene temas yapın kuzucuğunla. Mutlaka dürt ayak altını gıdıkla cimdikle mutlaka uyandır. Emsin ki memişler uyarılsın bol süt olsun emsin ki doysun❤️🙏😍 çişli bezlerini de takip edersin 5-6 bez çişliyse oh mis. Sütün bol olsun. Sana kocaman sarılıyorum. Sen mükemmel bir iş çıkarıyorsun ve çıkaracaksın. 🌸❤️

Tatlım siyatik çok uzun bir sinir aslında. Bu sinirin belden geçen kısmında bir sebeple sıkışma olduğunda ağrı yapıyor. Bu sıkışmanın bir sürü sebebi olabilir. Gebelerde, büyüyen rahim sıkıştırabiliyor ya da bebeğin kendisi o siniri sıkıştırıyor pozisyonu sebebiyle. Bu da belden aşağı ağrı yapıyor. Uyuşma, karıncalanma, güç kaybı da olabilir. Genelde tek taraflı oluyor ve bel kalça bacak hatta topuğa kadar ağrı yapıyor. Nereye kadar ağrıyacağı sinirin sıkışma miktarına bağlı sanırım. Benim bacağımın üst kısmına kadar ağrıyor, daha aşağıya inmedi..
Teşekkür ederim canım açıklama için. Yarın kontrolüm var soracağım doktora. Sadede ağrıyan bacagımda ödem var mesela diğerinde yok belden başlıyor yarım bacağıma kadar yürürken de cok zorluyor beni

Mustafa hocayla daha once gorusmus muydun canim nasil bir doktor ben hic tanimiyorum aytac hocaya gidiyorum ama dogumum bayrama gelirse diye onla da tanismak istiyorum ne olur ne olmaz diye
Ben tesadüf bir gece gittiğimde nöbetçiydi o kadar ilgilendi ki sormadan elli tane bilgi verdi tek tek açıkladı ve cok sakin insanı panik yapmayan biri. Daha sonrasında gündüz kontrole gittiğimde de cok ilgiliydi. Kendi doktorum olmasa onla devam etmeyi düşünürdüm

Tüh kocayı da gönderdik böyle bi şansım kalmadı benim 😁
Yav ramazan zaten bide bu karınla valla çok zor da benim doktor ısrarla beni yalnız bulduğu her fırsatta sorup duruyor , bide bayan böyle eşimin olmadığı an kollayıp konuştum senle demi ihmal etmiyorsun demi fln diyor😂😂

Randevum vardi bugun kizlar nst de max 40 lari gordum ondada hic bisey hissetmiyordum zaten sorun yok dedi doktorum. Hersey normal giderse 14 veya 15 nisanda alacagim dedi. Bi heyecan basti vallahi tarih duyunca umarim o zamana kadar bisey olmazda durur yavrusum. 34+6 da 2400 kg geldi 4-5 gun geriden geliyor hala artik takmiyoruk kafama umarim dogana kadar 3 u gecer

Randevum vardi bugun kizlar nst de max 40 lari gordum ondada hic bisey hissetmiyordum zaten sorun yok dedi doktorum. Hersey normal giderse 14 veya 15 nisanda alacagim dedi. Bi heyecan basti vallahi tarih duyunca umarim o zamana kadar bisey olmazda durur yavrusum. 34+6 da 2400 kg geldi 4-5 gun geriden geliyor hala artik takmiyoruk kafama umarim dogana kadar 3 u gecer
Gözün aydın 🎊🌸 Kader arkadaşım demiştim ya 🥰 benim de yolunda giderse 14ü olacak, hadi bakalım son 20 gün 🧿🧿🙏🙏

Canım çocuk doktoruna gittiniz mi? Sarılık nedeniyle halsiz ve güçsüz oluyorlar. Emmeye mecali olmuyor, uyanamıyor. Lütfen bu şekilde düşünme hemen doktora götür test yapsınlar.
Emerken sürekli çene altını gıdıkla, dürtükle. Emmediği zaman sarılık olur 🙁
Yok çok şükür sarılık testi yaptık çok az çıktı

Yaaa bunların hepsi çok çok normal. Belli saat aralıklarında kalıdırıp uyandırıp emzirmeye çalış canım. Çorap filan çıkar. Ten tene temas çok iyidir , soyunun dökülünün emzirin. İyi anne olamadım ı 7 senedir bunu sık sık ara ara derim kendime 😂 ama hepimiz iyi anneyiz bunu bil canım. Kendine güven.
Yaaa çok teşekkür ederim. Lahusallik herhalde hep kendimi yetersiz hissediyorum

Yaaaa minnoşummmm sen niye öyle dedin bakayımmm hiç olur mu öyle şey onun için en mükemmel anne sensin senin içinde en mükemmel bebek o😍❤️ bunu kimse değiştiremez. Sadece daha önce hiç bulunmadığın bir ortamda bulunmadığın duygularlasın. Eminim elinden geleni de fazlasınıda yapıyorsundur. Bol bol ten tene temas yapın kuzucuğunla. Mutlaka dürt ayak altını gıdıkla cimdikle mutlaka uyandır. Emsin ki memişler uyarılsın bol süt olsun emsin ki doysun❤️🙏😍 çişli bezlerini de takip edersin 5-6 bez çişliyse oh mis. Sütün bol olsun. Sana kocaman sarılıyorum. Sen mükemmel bir iş çıkarıyorsun ve çıkaracaksın. 🌸❤️
Çok teşekkür ederim bez takibi yapmiyordum yapicam bundan sonra. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz

Çok teşekkür ederim bez takibi yapmiyordum yapicam bundan sonra. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz
Hep mutlu olun inşallah🌸❤️ bu minikler sünger gibi bütün duygularımızı emiyorlar sonrası malum o sebeple sen sürekli kendini telkin et. Aana iyi gelecek şeyler yapmaya çalış. Emin ol yetersiz değilsin. Sadece ne yapman gerektiğini iç güdülerinle bulacaksın. Mis kokulunu öp bizim için🙏❤️

Kızlar benim vajinam sanki biri vurmuş gibi kas ağrısı varmış gibi ağrıyor bunu yaşayan var mı ?
Ben yaşıyorum özellikle yürürken dudak kısımları sanki morarmış gibi acıyor. Doktorum bunun kafa baskısından dolayı olabileceğini söylemişti.

Back
X