2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar hastaneden geldim bebeğimin kalp atışını duydum doktor gayet sağlıklı 1 ay sonra tekrar gel dedi hiç bir şey söylemedi başka. Siz ultrason fotoğrafından anlar mısınız?
Maşallah canım hep sağlıkla büyüsün minik

Kızlar Allaha şükür bebeğimi ve kalp atışlarını duydum ama bizim ufaklık bir hafta gec döllenmiş doktor adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi 6+1 çıktı ultrasonda
Oy maşallah canım sağlıkla büyüsün aynı benim gibi yaklaşık 1 hafta geç döllenme ve 1 hafta geri çekildi satım

Kızlar Allaha şükür bebeğimi ve kalp atışlarını duydum ama bizim ufaklık bir hafta gec döllenmiş doktor adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi 6+1 çıktı ultrasonda
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim kuzum

Ayy kuzum hadi hayırlı olsun vajinal mi duydun karındanmı karına göreyse teoriye göre kız gösteriyor bakalım tutucak mı 4. Kareye benziyo karından bakıldıysa tabi

Eklentiler

• 3D90D969-634B-46CC-815C-3F03740B4F81.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…