2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Selam güzel anneler ve bebekleri

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim

Selam kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor çocuklarla?
VivaLaJuicy cinsiyet belli oldu mu?
Çok şükür sen nasılsın? Valla benim oğlanın saati saatini tutmuyor. Bi an sanki bi yetişkinmiş gibi davranırken sonra bi anda iki yaş sendromu belirtileri gösteriyor Ruh halimiz iniş çıkışlı. Bunda kız kardeşinin de payı olabilir tabi. Tuvalet eğitimini bitirdi mi herkes ben de onu soracaktım. İkinciye hamileyken başlayayım dedim bikaç kere çişini yaptı ama kakasını yapmamakta inat etti. Galiba hazır değil deyip erteledim ama şuanda da kardeşten dolayı bebek bezlendiği için o da bezini çıkarmak istemiyor. Napıcaz bilmiyorum🫩

Bizler de iyiyiz çok şükür. Aynı dediğin gibi bazen büyümüş de küçülmüş oluyorlar
Biz tuvalet eğitimini tamamlayalı çok oluyor keşke küçüğü hiç görmeden öğrenmiş olsaydı.
Şimdi doğal olarak onu bezle görünce kendisi de öyle isteyecek dediğin gibi. Büyüdün, abi oldun gibi söylesen nasıl olur acaba? Tuvalet eğitimi kitapları var ordan da güzel öğreniyorlar. Allah kolaylık versin çabucak alışır umarım

Diyorum aslında, kitapları da beraber okuyoruz. Herşeyin farkında ama bırakmak istemiyor. Ben de zorlayınca ters etki yapar diye üstüne gitmek istemiyorum. Bakalım biraz doğal akışına bırakıyorum şimdilik gerekirse bir uzmandan görüş alacağım sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…