- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #5.901
Ya o saç olayı iyi oldu ben mezoterapi ve prp alıyodum saçlarım avuç avuc dökülüyodu koronadan sonra saçlarım ellerimdeydi resmen smdi bebiş iyi geliyoAy evet hamilelik kız olsun erkek olsun saçları parlatıp, gürleştirip, çabuk uzatırmış canım bunlar bilimsel gerçek. Benim de hamileyken saçlarım çok güzelleşmişti ve bi sürü yeni bebek saç çıkarmıştım :)
Aynısını görümcem de söyledi. 2.oğluna hamileyken saçları beline kadar uzamış parlamış. Ama Benim saçlarım şu an çok dökülüyorAy evet hamilelik kız olsun erkek olsun saçları parlatıp, gürleştirip, çabuk uzatırmış canım bunlar bilimsel gerçek. Benim de hamileyken saçlarım çok güzelleşmişti ve bi sürü yeni bebek saç çıkarmıştım :)
MaşAllah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşAllahRandevudan dönüyorum kızlarBebiş 8+3 olmuş, 1 gün önde çıktı. Hareket ettiğini gördük, 2 düşükten sonra bunu gördüğüm için çok mutluyum.
Aman yine de kalsın bence kuzum. Söz konusu hamilelik olunca unsan her şeyden tedirgin oluyo ya. Şimdi hormonlar süper yapar saçını :)Ya o saç olayı iyi oldu ben mezoterapi ve prp alıyodum saçlarım avuç avuc dökülüyodu koronadan sonra saçlarım ellerimdeydi resmen smdi bebiş iyi geliyogerçi 2 prp 2 mezo da almıstım son seansım kaldı hatta doktor kendi kanın zararı olmaz demişti
Oy oy maşallah minnoşa ya hep sağlıkla büyüsünRandevudan dönüyorum kızlarBebiş 8+3 olmuş, 1 gün önde çıktı. Hareket ettiğini gördük, 2 düşükten sonra bunu gördüğüm için çok mutluyum.
Korona geçirmişmiydin canım ben işte dökülme tedavisi gördüm koronadan iki ay sonra banyp bile yapamıyodm o derece saçlarım ellerimdeydi kökten gidiyorduAynısını görümcem de söyledi. 2.oğluna hamileyken saçları beline kadar uzamış parlamış. Ama Benim saçlarım şu an çok dökülüyor
Dr.a söyledim. Hamilelikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum bu dökülmenin dedi. Mevsim geçişi gibi bi şey mi sonbahara giricez diye bilmiyorum.
Nedir acaba elinizdeki?Kızlar özele giden ve doktoruyla iletişim de olan var mı elimde bi folik asit var onu içebilir miyim diye sormanızı istiycektim benim öyle bi doktora sorma gibi bi imkanım yok da o yüzden
Evet hamilelikten değildir canım mevsimsel bi şeydir. Şimdi zamanla hormonların etkisiyle çok güzelleşirAynısını görümcem de söyledi. 2.oğluna hamileyken saçları beline kadar uzamış parlamış. Ama Benim saçlarım şu an çok dökülüyor
Dr.a söyledim. Hamilelikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum bu dökülmenin dedi. Mevsim geçişi gibi bi şey mi sonbahara giricez diye bilmiyorum.
Maşallah kuzucum daha heycanlı olmustır hareketli olunca artıkRandevudan dönüyorum kızlarBebiş 8+3 olmuş, 1 gün önde çıktı. Hareket ettiğini gördük, 2 düşükten sonra bunu gördüğüm için çok mutluyum.
Ben hap yutamadığım için suda eriyen bir folik asit almıştım ama bi doktora danışmak isriyorum ama öyle bi doktorumda yokNedir acaba elinizdeki?
Çok sağol, inşallah herkese nasip olurMaşallah kuzucum daha heycanlı olmustır hareketli olunca artıkbidaha ne zaman gidiceksin aralıkların nasıl
Ben 5+4 de kalp duymustum canım suan 7+4 üm randevum 10 eylülde benimde 2 hafta varÇok sağol, inşallah herkese nasip olur11. Haftada gidicem, 3 hafta dayanmam lazım şimdi. Sen ne zaman gidiyosun?
Korona geçirmişmiydin canım ben işte dökülme tedavisi gördüm koronadan iki ay sonra banyp bile yapamıyodm o derece saçlarım ellerimdeydi kökten gidiyordu
Yaa cok sevindimm ❤❤ gebelige hazirlik topiklerinde cok karsilasmistik belki hatirlamazsin ama bayadir goremiyodum seni insallah saglikla ilerlesin canim cok sevindimSelam kızlar
Rabbim nasip ederse bende nisan annesi olacağım. Sata göre 6+3 ultrasona göre 5+6 yımbugün minik minik kalp atışını duydum, çok heyecanlıydı bambaşka birşey
Kullanabilirsiniz, inositol zararlı değil hatta faydası olan bir şey, folik asit de metilfolat formunda olmalı zaten. tabii bu benim görüşüm ama eczaneye de sorarsanız iyi olurBen hap yutamadığım için suda eriyen bir folik asit almıştım ama bi doktora danışmak isriyorum ama öyle bi doktorumda yok
Ayyy çok şükür canımRandevudan dönüyorum kızlarBebiş 8+3 olmuş, 1 gün önde çıktı. Hareket ettiğini gördük, 2 düşükten sonra bunu gördüğüm için çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?