• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende yorumlardan öğrendim canim bastona geçtik rahat ettik yazmış aileler sanırım oturma alanında dar oluyormuş, hem puset konulan ama travel gibi tak çıkar yapılmayan arabalar var karma plus fln onlarada bakabilirsin
Ben biraz daha bakinayim o zaman pek bilgim de yok malesef bu konuda

Kizlar söyle yani travel gibi sök tak yapmıyorsun ama içine puset konuldugundan 6 aya kadarda pusetle kullanımı var

Eklentiler

• Screenshot_20221002-120432_Chrome.webp
    Screenshot_20221002-120432_Chrome.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 80
Kizlar bebek arabasiyla ilgili benim de sorum var yeni dogan bebegi illa arabaya ana kucagiyla mi koymak gerekiyo yoksa tam yatan bebek arabalarina yatirabiliyo muyuz cocugu port bebeyle filan hic anlamiyorum bu islerden 😄
Ben ilk oğlumda tam yatan normal Bi bebek arabası almış kullanmıştım canım çokta rahattı 2. De yanımda birde 3 yaşında Bi çocuk olduğundan kanguru kullanmıştım ilk birkaç ay sonra bastona geçmiştim bunda da ilk birkaç ay kanguru sonra baston düşünüyorum :KK66:

Ben ilk oğlumda tam yatan normal Bi bebek arabası almış kullanmıştım canım çokta rahattı 2. De yanımda birde 3 yaşında Bi çocuk olduğundan kanguru kullanmıştım ilk birkaç ay sonra bastona geçmiştim bunda da ilk birkaç ay kanguru sonra baston düşünüyorum :KK66:
Hastaneye giderken, aşı ya giderken puset lazım olmuyor mu, öyle demişlerdi de, yeterlimi kanguru sadece

Merhaba kızlar. Sıklıkla takip edemesem de vaktim oldukça tüm konuşmaları okuyorum. Dualarım tüm annelerle♥️ Geçen de yazdığım üzere hafta içi kontrole gidecektim. Ancak yoğun grip kasık ağrısı üzerine evhamlanıp bugün gittim bebek iyi çok şükür. İkili test zamanı verdi ancak fetal dnada aklım kalıyor. Küçük bir ilde olduğumdan doktorum Genoksla iletişime geçebileceğimi söyledi. Yorumlar çok iç açıcı değil sanki. Sizler ne düşünüyorsunuz? Hafta sonu olduğundan henüz görüşemedik firmayla. Bir de fotoğrafımızı ekliyorum. Cinsiyet tahmini olursa diye gerçi çok erken ama merak işte :))
Merhaba, sizinle günlerimiz aynı. 🥰 Benim de kısmetse Salı gününe randevum var. Ben çok tahmin yapabilen birisi değilim fakat erkek gibi hissettim ama sizin gönlünüze göre olsun, en önemlisi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 😌 Ben Fetal DNA yaptıracağım, birkaç firmayla görüştüm içime en sinen Invitae oldu. Salı günü doktorum da ok derse bu hafta kan vermeyi düşünüyorum. Doktorunuzla ortak bir karar vermek en sağlıklısı. Küçük bir şehirde yaşıyorsanız firma seçeneği olmaması zor olabilir tabi. Gönlünüzce olsun her şey. 🥰

Kizlar söyle yani travel gibi sök tak yapmıyorsun ama içine puset konuldugundan 6 aya kadarda pusetle kullanımı var
Kızlar bende bugün bebek arabası aldım
Resimdekine benzer özellikleri şöyle
Travel sistem evet ama aynı zamanda kabin sistemli aldım tek basına travel sistemler maalef kaba oluyor ve yer kaplıyor ayrıca büyüyünce cok kullanılmıyor baska arabaya geçiş yapılıyor
Benimki suan 25 kg ya kadar kullanılabiliyor
4 yaşa kadar rahat kullanırsınız dediler
Tekerlekler 360 tam dönüyor
Ana kucagı takılıyor araba koltugu olabiliyor
Süspansiyon özelligi mevcut prego solo bakabilirsiniz internetten
Benim için en önemlisi katlanması hafif olması cok yer kaplamamasıydı ihtiyaçlarım karşılandı

Kızlar bende bugün bebek arabası aldım
Resimdekine benzer özellikleri şöyle
Travel sistem evet ama aynı zamanda kabin sistemli aldım tek basına travel sistemler maalef kaba oluyor ve yer kaplıyor ayrıca büyüyünce cok kullanılmıyor baska arabaya geçiş yapılıyor
Benimki suan 25 kg ya kadar kullanılabiliyor
4 yaşa kadar rahat kullanırsınız dediler
Tekerlekler 360 tam dönüyor
Ana kucagı takılıyor araba koltugu olabiliyor
Süspansiyon özelligi mevcut prego solo bakabilirsiniz internetten
Benim için en önemlisi katlanması hafif olması cok yer kaplamamasıydı ihtiyaçlarım karşılandı
Tam benim dediklerimden, pierre cardin inki 7 bin di,Canim pusetsiz ağırlığı ne kadar bebek arabasinin, yani tek başına katlayıp kullanabilirmisin esin olmadan

Kızlar 11 hafta lik ikiz gebeliğim var. Doktor haftaya ikili test yapalım dedi. Test ücreti 1000 TL imiş. Bu test zorunlu mu yapsam olur mu
Ben de dün ikili test için kan verdim özel hastanede, 200 TL ödedim.
Nerede yaşıyorsunuz, 1.000 TL bayağı fazlaymış.

Hayır kendi doktorum yapacak. Bugün yapacaktı hatta ben haftaya eşimle geleyim öyle yapın dedim.
Ben medicana’da anadolu sigorta indirimiyle 350’ye yaptırdım. Sigortasız az daha pahalı ama 1000 lira kesinlikle değil. Size çok yüksek rakam söylemişler. Başka yerlere bakabilirsiniz.
Ben de dün ikili test için kan verdim özel hastanede, 200 TL ödedim.
Nerede yaşıyorsunuz, 1.000 TL bayağı fazlaymış.

Kayseri Memorial canım. Telefonla aradım. Belki yanlış bilgi verdiler. Salı günu hastaneye gideceğim tekrar soracağım. Bu arada Arya Kasım ve aralik ayında aşılama yaptırmıştım . Sanirim sende o zmn aşılama yaptırıyordun.dogru mu hatırladım acaba?

Tam benim dediklerimden, pierre cardin inki 7 bin di,Canim pusetsiz ağırlığı ne kadar bebek arabasinin, yani tek başına katlayıp kullanabilirmisin esin olmadan
Hafif canım iki düğmesiyle katlanıyor valiz gibi çekebiliyorsun yaz bak internete cok portatif bende bugün 6000 tl ye aldım ztn önemli olan eşimden de bagımsız kullanman ondan hafif pratik konforlu araba istedim

Kayseri Memorial canım. Telefonla aradım. Belki yanlış bilgi verdiler. Salı günu hastaneye gideceğim tekrar soracağım. Bu arada Arya Kasım ve aralik ayında aşılama yaptırmıştım . Sanirim sende o zmn aşılama yaptırıyordun.dogru mu hatırladım acaba?
Ben hiç aşılama yaptırmadım canım 🌸

Back
X