- Konu Sahibi Papatya0593
- #13.481
Cok tesekkurler canim olacagi varmis iste daha yeni toparladim kendimiYaa çok geçmiş olsunKusunca çok halsiz düşüyor insan zaten
İşte dikkat etmek lazım tabii ama arada can isteyince de engel olunamıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkurler canim olacagi varmis iste daha yeni toparladim kendimiYaa çok geçmiş olsunKusunca çok halsiz düşüyor insan zaten
İşte dikkat etmek lazım tabii ama arada can isteyince de engel olunamıyor
Tesekkur ederim canim aynen minik bi kacamak yapalim dedik pisman olduk valla heralde baya bi sure hic yapmam bir dahaAyy çok geçmiş olsun canım Bi daha olmaz inş çok zor hem kusma hem ishal hamilelikten önce yaşamıştım mahvetmisti beni şu an herseye karşı çok hassasız malesef çoğumuz yapıyoruz ara ara kaçamak![]()
Bana imzalatıldı sözleşme gibi aslında , üzerinde de hangi hastalıklara bakılcağı açıklamaları genel bilgiler vs.Arkadaşlar fetal dna yaptıranlar sizlere ikili, üçlü ya da diğer olasılık testlerindeki gibi bir kağıt imzalatıldı mı? Yoksa güvenirliliğinin %99 gibi yüksek bir oran mı olduğu söylendi?
Neyden zehirlendin canim cok gecmis olsunCok tesekkurler canim olacagi varmis iste daha yeni toparladim kendimi
Hamburger yedim canim ama burger king gibi falan biyer degildi homemade burger tarzi biseydi beni mahvetti 3 gundur yeni kendime geldimNeyden zehirlendin canim cok gecmis olsun
Hani ikili testteki gibi bu bir kesin tanı testi değildir yanılma payı vardır gibi bir şey değil demi?Bana imzalatıldı sözleşme gibi aslında , üzerinde de hangi hastalıklara bakılcağı açıklamaları genel bilgiler vs.
Gercekten bi batak gibiBen de öyleyim güya doğum yaklaşana kadar hiçbişey almicam diyodum şimdi daha cinsiyeti bile belli değilken bi taraftan ebebek mağazadan bi taraftan trendyoldan bir sürü zıbın, tulum hatta bornoz bile aldımBen de bakıp bakıp seviyorum motive oluyorum iyi geliyor bana napıyım
![]()
Aminn canım tabiki her ikisinde de sevinir insanda benim 2 oğlum var kiz olursa ekstra ekstra sevinirimİnşallah gönlünüze göre olur. Sizden de güzel haberler gelsin.İnsan cinsiyeti öğrenince her ikisine de sevineceğini bile bile garip tepkiler verebiliyor. Gözyaşlarımız hep mutlulukla aksın.
![]()
Ben de bazen bayadir çarşıya gitmiyorum bı gideyim diyorum 2 mağazadan sonra gezemiyorum yorumluyorum eskiden deli gibi gezerdimKızlar biraz mağaza gezdim öldüm yorgunluktan son aylarda napicam bilmiyoruminanın internetten alışveriş yapmak daha mantıklı ya mağazalara bakıyorum 250tl ye Bi alt üst takım yapamıyorsun herseyi internetten alırım daha iyi hem daha uygun indirimler kampanyalar hemde yorulmadan ayağımıza geliyor
Cook gecmis olsun et isi disarda cok sikinti ama mecbur yiyoruz bazen iste canimiz cekiyo bisey oluyoHamburger yedim canim ama burger king gibi falan biyer degildi homemade burger tarzi biseydi beni mahvetti 3 gundur yeni kendime geldim
Evet canim aslinda 13+6 da baska bi doktora gitmistim tahminde bulunmustu yuzde 90 kiz diye dun kendi doktorum kiz oldugunu soyledi
hayırlı evlat olsun inşallahEvet canim aslinda 13+6 da baska bi doktora gitmistim tahminde bulunmustu yuzde 90 kiz diye dun kendi doktorum kiz oldugunu soyledi![]()
Çok güzellermiş amanasıl da yakışacak giydiklerinde.
Eki Görüntüle 3144877
Ben de bunları aldım. Kupon da vardı indirim oldu.![]()
Merhaba, müslin örtüler ne amaçla kullanıyor acaba? Çok duyuyorum bebek arabası ve oto koltuk kılıfı olan modellerini de gördüm ama insanlar metre metre alıyormuş çok lazım diye başka kullanım alanlarını bilmiyorum o yüzden alırken nesine dikkat etmek lazım aklım karıştı.
Harikalar. Civilden aldıklarını mağazadan mı yoksa internetten mi aldın?Allahım dünkü yazımla resmen alışveriş çılgınlığı başlattım, birinin fitili ateşlemesini bekliyormuşsunuz kızlaro zaman hemen şunları şuraya bırakayım. Maddi gücü olanlar mutlaka GAP’e baksınlar inanılmaz iyi penyeleri. Çıtçıtlı olanlar civilden onlara da bayıldım fiyatları 24-27 lira arasında değişiyor. Bunlardan epey kullanırız muhtemelen. Beşik/bebek arabası oyuncakları da civil’de diğer yerlere göre daha uygundu fiyatları ikinci oyuncak müzikli. Çanta da çok kaliteli bebek bezi, biberon için özel gözleri var, iç hacmi gayet yeterli.
Çok geçmiş olsun. Umarım 10 günün sonunda geçer. Bazı arkadaşlar yaşamıştı bu şekilde kanamalar ama sonrasında progestan kullanarak atlattılar diye hatırlıyorum.Günaydın anneler, ben dün doktordaydım, rahimde kanama alanları oluşmuş biraz fazla dedi, dışarı çıkmadan yatın 10 gün dedi, raporluyum, vajinal yoldan progestan kullanıyorum sabah akşam, canım sıkıldı üzüldüm açıkçası, ilk gebelikte 8 ay yattım, bu umarım öyle olmaz toparlanırım![]()