• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ayy çok geçmiş olsun canım Bi daha olmaz inş çok zor hem kusma hem ishal hamilelikten önce yaşamıştım mahvetmisti beni şu an herseye karşı çok hassasız malesef çoğumuz yapıyoruz ara ara kaçamak :KK43:
Tesekkur ederim canim aynen minik bi kacamak yapalim dedik pisman olduk valla heralde baya bi sure hic yapmam bir daha

Bugun biraz toparlayinca kendimi a101 e attim artik ne kaldiysa diye iki uc birsey aldim bende 🙈🙈

Eklentiler

• F14E7902-B8BC-45E5-B72F-988472342220.webp
    F14E7902-B8BC-45E5-B72F-988472342220.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 85
Arkadaşlar fetal dna yaptıranlar sizlere ikili, üçlü ya da diğer olasılık testlerindeki gibi bir kağıt imzalatıldı mı? Yoksa güvenirliliğinin %99 gibi yüksek bir oran mı olduğu söylendi?
Bana imzalatıldı sözleşme gibi aslında , üzerinde de hangi hastalıklara bakılcağı açıklamaları genel bilgiler vs.

Ben de öyleyim güya doğum yaklaşana kadar hiçbişey almicam diyodum şimdi daha cinsiyeti bile belli değilken bi taraftan ebebek mağazadan bi taraftan trendyoldan bir sürü zıbın, tulum hatta bornoz bile aldım 🙈 Ben de bakıp bakıp seviyorum motive oluyorum iyi geliyor bana napıyım 🥲
Gercekten bi batak gibi 😀 Ama ebebegi magazadansa hepsiburadadan takip et daha uygun oluyo bazen de kargo bedava oluyo. Bana da iyi geliyor insallah hayirlisiyla ustlerinde gorucez yakinda 🌸

İnşallah gönlünüze göre olur. Sizden de güzel haberler gelsin. 😍 İnsan cinsiyeti öğrenince her ikisine de sevineceğini bile bile garip tepkiler verebiliyor. Gözyaşlarımız hep mutlulukla aksın. ❤️
Aminn canım tabiki her ikisinde de sevinir insanda benim 2 oğlum var kiz olursa ekstra ekstra sevinirim :KK68: :KK49:

Kızlar biraz mağaza gezdim öldüm yorgunluktan son aylarda napicam bilmiyorum :D inanın internetten alışveriş yapmak daha mantıklı ya mağazalara bakıyorum 250tl ye Bi alt üst takım yapamıyorsun herseyi internetten alırım daha iyi hem daha uygun indirimler kampanyalar hemde yorulmadan ayağımıza geliyor

Kızlar biraz mağaza gezdim öldüm yorgunluktan son aylarda napicam bilmiyorum :KK70: inanın internetten alışveriş yapmak daha mantıklı ya mağazalara bakıyorum 250tl ye Bi alt üst takım yapamıyorsun herseyi internetten alırım daha iyi hem daha uygun indirimler kampanyalar hemde yorulmadan ayağımıza geliyor
Ben de bazen bayadir çarşıya gitmiyorum bı gideyim diyorum 2 mağazadan sonra gezemiyorum yorumluyorum eskiden deli gibi gezerdim 😂 internet alışverişine alışmışız galiba. Bana da daha rahat geliyor hem ürün hem fiyat karşılaştırması yapabiliyorsun. Hem de daha çok çeşit var

Evet canim aslinda 13+6 da baska bi doktora gitmistim tahminde bulunmustu yuzde 90 kiz diye dun kendi doktorum kiz oldugunu soyledi

Evet canim aslinda 13+6 da baska bi doktora gitmistim tahminde bulunmustu yuzde 90 kiz diye dun kendi doktorum kiz oldugunu soyledi 🌸
hayırlı evlat olsun inşallah 😍 kızlar cok tatlı oluyo ben de iki kız annesi olucam bana da kız dedi 🙂 isim var mı aklında

Günaydın anneler, ben dün doktordaydım, rahimde kanama alanları oluşmuş biraz fazla dedi, dışarı çıkmadan yatın 10 gün dedi, raporluyum, vajinal yoldan progestan kullanıyorum sabah akşam, canım sıkıldı üzüldüm açıkçası, ilk gebelikte 8 ay yattım, bu umarım öyle olmaz toparlanırım 🙏🙏🥺

Çok güzellermiş ama😍 nasıl da yakışacak giydiklerinde. 💕🥰

Eki Görüntüle 3144877

Ben de bunları aldım. Kupon da vardı indirim oldu. 😊

Cigit isimli markadan trendyol üstünden yaptığım bu alışverişten memnun kalmadım. Lekeli yamuk kalitesiz ürünler geldi. 6-9 ay almama karşın çok da küçük. Lastikleri sıkı. Çocuğun karnını ağrıtır bence. Zıbın da naylonumsu yapıda. 😭 iade edeceğim. Önermiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, müslin örtüler ne amaçla kullanıyor acaba? Çok duyuyorum bebek arabası ve oto koltuk kılıfı olan modellerini de gördüm ama insanlar metre metre alıyormuş çok lazım diye başka kullanım alanlarını bilmiyorum o yüzden alırken nesine dikkat etmek lazım aklım karıştı.

Çok amaçlı örtüler bunlar. Puset üstüne, bebek arabasının üstüne örtüyorlar. Battaniye gibi yazın kullanıyorlar. Bebeğin altına da koyan var. Kundak için kullanan da. İstediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz.

Allahım dünkü yazımla resmen alışveriş çılgınlığı başlattım, birinin fitili ateşlemesini bekliyormuşsunuz kızlar 😂 o zaman hemen şunları şuraya bırakayım. Maddi gücü olanlar mutlaka GAP’e baksınlar inanılmaz iyi penyeleri. Çıtçıtlı olanlar civilden onlara da bayıldım fiyatları 24-27 lira arasında değişiyor. Bunlardan epey kullanırız muhtemelen. Beşik/bebek arabası oyuncakları da civil’de diğer yerlere göre daha uygundu fiyatları ikinci oyuncak müzikli. Çanta da çok kaliteli bebek bezi, biberon için özel gözleri var, iç hacmi gayet yeterli.
Harikalar. Civilden aldıklarını mağazadan mı yoksa internetten mi aldın?

Günaydın anneler, ben dün doktordaydım, rahimde kanama alanları oluşmuş biraz fazla dedi, dışarı çıkmadan yatın 10 gün dedi, raporluyum, vajinal yoldan progestan kullanıyorum sabah akşam, canım sıkıldı üzüldüm açıkçası, ilk gebelikte 8 ay yattım, bu umarım öyle olmaz toparlanırım 🙏🙏🥺
Çok geçmiş olsun. Umarım 10 günün sonunda geçer. Bazı arkadaşlar yaşamıştı bu şekilde kanamalar ama sonrasında progestan kullanarak atlattılar diye hatırlıyorum.
Rutin kontrolde mi gördüler yoksa şikayetle mi gittiniz?

Back
X