• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Orgavital markası da buna dahil mi acaba biz onu alıyoruz
Bende onu aliyorum genelde yaygin bulabildigim o ama gidalari inceleyen bi kimyagerin sayfasinda okumustum bunu bulabilirsem eger linkini gonderirim :) muhakkak daha iyidir organik olan ama bence hic yememek bulabilirsek koy tavugu yemek daha saglikli

Bende onu aliyorum genelde yaygin bulabildigim o ama gidalari inceleyen bi kimyagerin sayfasinda okumustum bunu bulabilirsem eger linkini gonderirim :) muhakkak daha iyidir organik olan ama bence hic yememek bulabilirsek koy tavugu yemek daha saglikli
Biz bazen o şekilde alıyoruz bazen ee eşimin kasap arkadaşı var o Kastamonu da getirtiyor ama ayda yılda bir yiyoruz tavuğu çünkü ciddi hormon içeriyor balık ve kuzu eti tüketmeye çalışıyoruz nadir olarak da dana yumurta da 0 kodlu almaya dikkat ediyoruz ama koy tavuğu bana market tavuğu gibi lezzetli gelmiyor bu da bi gerçek 😀

Günaydın kizlar. Boğazım çok ağrıyor ne iyi gelir. Bitki çaylarindan hangilerini icebiliyoruz bilginiz var mı
Ben küçük bir sosluğa limon, taze zencefil rendesi ve bal karıştırıp yiyorum boğazıma çok iyi geliyor. Zencefilin tadı eğer size keskin gelirse üstüne ılık su ekleyip karışımı seyreltebilirsiniz, o şekilde de içecek gibi oluyor ben seviyorum. Bitki çaylarından da ıhlamur, kuşburnu ve papatya çayını önermişti daha önce gittiğim bir doktor ama bu çayların karışımını değil eğer içersem bitki çaylarını karıştırmadan tüketmemi söylemişti.

Kizlar az once sigortacimla konustumda aranizda dogum paketli sigortasi olanlar varsa sizin policeler nasil acaba allianzda dogumu karsiliyor ama bebege yapilam hic bi tetkiki karsilamiyormus bende medicanaya gidiyorum bilen bilir fiyatlarini bakalim ilk muayene kan alimi diye bize ne kadar giydircekler
merhaba doğum kapsamlı allianz sigortam var yeni yenilettim 12.000 e canım bebeğe yapılanı karşılamaz ama doğduğu gibi çocuğa da yaptırcağım Allah izin verirse

merhaba doğum kapsamlı allianz sigortam var yeni yenilettim 12.000 e canım bebeğe yapılanı karşılamaz ama doğduğu gibi çocuğa da yaptırcağım Allah izin verirse
Nasil 12 bin ya acaba poliçeniz genel sağlık mi yoksa tamamlayıcı mi çünkü ben genel için fiyat aldım 20 bindi 2 sene önce arkadaşım yeni yaptırdı 32 bin

Kızlar ben şimdiden 6 kilo almışım 65 ile hamile kalmıştım 71 olmuşum oğlumda 10 kilo ile doğuma girmiştim bunda çok alıcam sanırım ne yapsam biraz kilo alımını yavaşlatmam için tavsiyeniz var mı

Arkadaşım yeni doğum yaptı onun ayrintilida da aynısını dediler bebisi doğdu hiç bir sıkıntı yok doktorda önemli birsey değil demişti zaten gözün aydın cnm
Teşekkür ederim canım evet ayrıntılıyı yapan da doçentte kendi doktorum da önemli değil dedi 3 hastanın 1 inde görülür dedi

Canim bebek 15 gunluk olana kadar yapilmiyormus bebege o yuzden 15 gune kadar olan hersey ucretli malesef hem kendi sigortacimla hem dun allianzin musteri hizmetiyle konustum

Biz bazen o şekilde alıyoruz bazen ee eşimin kasap arkadaşı var o Kastamonu da getirtiyor ama ayda yılda bir yiyoruz tavuğu çünkü ciddi hormon içeriyor balık ve kuzu eti tüketmeye çalışıyoruz nadir olarak da dana yumurta da 0 kodlu almaya dikkat ediyoruz ama koy tavuğu bana market tavuğu gibi lezzetli gelmiyor bu da bi gerçek 😀
Ben bi kere köylüden aldim yolup verdi normal yediğimiz tavuktan çok geç pişiyor bide eti beyaz değil kırmızı gerçek koy tavuğunun😅 biz ne yiyorsak kim bilir

Kızlar eşiniz ya da başka birisi elini sizin karnınıza koyduğunda bebek hareket ettiğinde hissedebiliyor mu? Yoksa bunlar daha ileriki haftalarda mı oluyor? Dışarıdan bebek hareketlerinin gözlemlenmesi 30. haftalarda oluyor diye okumuştum ama temasla hissedilebilir mi acaba ya? ☺️

Bende kasimin 13 unde yeniledim ama 8900 verdim canim sen biraz fazla vermissin cokmu kullanmistin gecen sene sigortani bazen o yuzden fazla cikabiliyormus
kronik rahatsızlığım var canım guatr o yüzden öyle çıkıyor benim her ay kontrole gidiyorum iç hastalıklarına

Canim bebek 15 gunluk olana kadar yapilmiyormus bebege o yuzden 15 gune kadar olan hersey ucretli malesef hem kendi sigortacimla hem dun allianzin musteri hizmetiyle konustum
doğrudur canım o kötüymüş ama idare edeceğiz o kadar ne yapalım sağlıkla gelsinler de

Back
X