• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım kuzu ne kadar küçük olursa o kadar az kokuyor, benim eşim etten iyi anlar o küçükce bir but kestirir gözüne onu eve getirir kemiğini kaynatıp çorba yapar eti de kokmaz öyle ben normalde hiç küçükbaş yemezdim evlenmeden.

Bizim de çok iyi bir kasabımız var. Normalde et konusunda hassasım. Başkasına kokmayan bana kokar. Ama kuzu pirzola, kuzu sarma, kuzu lokum bayılıyorum bu üçüne. Hiç kokmuyorlar. Dana değil kuzu eti favorim hep.

21+0 oldum bugün. Bol giyiniyorum. Hiçbir şey belli değil dışardan😁
Haftalardır da kilo almamışım.
Midem hassaslaşınca yediklerime dikkat ettim.
Mide yanması reflü falan bu dönemde kader değil onu anladım. Dikkat edince düzeliyor. Tabii ki eskiye göre çok daha hassas ama neyin dokunduğunu bilip uzak durmak lazım. Ekşiden uzaklaştım biraz çok sevmeme rağmen.😬

Kızlar eşiniz ya da başka birisi elini sizin karnınıza koyduğunda bebek hareket ettiğinde hissedebiliyor mu? Yoksa bunlar daha ileriki haftalarda mı oluyor? Dışarıdan bebek hareketlerinin gözlemlenmesi 30. haftalarda oluyor diye okumuştum ama temasla hissedilebilir mi acaba ya? ☺️
Cok erken cnm

Kızlar ben şimdiden 6 kilo almışım 65 ile hamile kalmıştım 71 olmuşum oğlumda 10 kilo ile doğuma girmiştim bunda çok alıcam sanırım ne yapsam biraz kilo alımını yavaşlatmam için tavsiyeniz var mı
Bende fena aldığımı fark ettim😅 bol bol su en az 3,5 litre . Şeker ve hamur işi yemeyip birde vakit buldukça yürüyüş yapmak. Gece beslenmelerini de kesmek lazım ( bazen gece çok acıkıyorum nasıl yapıcam bende bilmiyorum😅)

Ben küçük bir sosluğa limon, taze zencefil rendesi ve bal karıştırıp yiyorum boğazıma çok iyi geliyor. Zencefilin tadı eğer size keskin gelirse üstüne ılık su ekleyip karışımı seyreltebilirsiniz, o şekilde de içecek gibi oluyor ben seviyorum. Bitki çaylarından da ıhlamur, kuşburnu ve papatya çayını önermişti daha önce gittiğim bir doktor ama bu çayların karışımını değil eğer içersem bitki çaylarını karıştırmadan tüketmemi söylemişti.
Teşekkür ederim canım önerin için♥️

20+5, deyim bende ali ekize gideceğim bugun geceden beri uyku tutmadi
Kaçta randevun? Ben Ahmet hocaya gittim bugün, eve yeni geldim hatta. Yoğun enfeksiyon var dedi, izotonik ile yıkama yaptı. Mixovül yazdı ve krem verdi. Bebeğe de ayrıntılı baktı her yerine sorun yok dedi 😇 Ayrıcalıklar ilk renkli fotosunu aldımmm 😍 duobalance ı sordum, kullanabilirsin dedi 👍

Kaçta randevun? Ben Ahmet hocaya gittim bugün, eve yeni geldim hatta. Yoğun enfeksiyon var dedi, izotonik ile yıkama yaptı. Mixovül yazdı ve krem verdi. Bebeğe de ayrıntılı baktı her yerine sorun yok dedi 😇 Ayrıcalıklar ilk renkli fotosunu aldımmm 😍 duobalance ı sordum, kullanabilirsin dedi 👍
Ay kiz benden simdi sarı sarı sıvı kokulu akinti gelmeye başladı bende şimdi ali hoca ile konuscam baksin bi tedavi versin bende fitil ve probiyotik takviye isticem ins 2 hafta sonra Rabbim nasip ederse ahmet hocaya gecicem

Kadın doğum doktorum beni bir yere yönlendirmedi doğuma kadar sabredeceksin dedi. Tek önerisi yastığımı yükseltmek. Ama o şekilde uyuyamadım çok rahatsız oldum. Bir süre sonra ağrı başladı. Yükselttim yastığı ama fayda etmedi. Bu gece bile üç dört defa kalktım ağrısıyla. Sıcak su iyi geldi bana da. Valla uykular haram oldu 😂 o atel dediğiniz şeyi doktora gitmeden nereden alabiliriz bilginiz var mı? Gün içinde mi takılıyor yoksa sadece geceleri mi?
Eczanelerde satılıyor. Ben gece gündüz 1 ay hiç çıkarmadım yasaktı. Ama siz nasıl yaparsınız bilmem yine de ortopediye gidin bence. Çünkü ilerlerse hamilelikte bile operasyon yapabiliyorlar en azindan benim ortopedi doktorum azalmazsa bilekten ufak bir operasyon yapacağız dedi. Çok şükür atel bende işe yaradı kısmen daha iyiyim

Back
X