- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.926
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
- #18.721
Saçmalık gerçekten takım olarak alın daha uygun bi tane pazen battaniye siz alıverirsiniz. Çünkü saçmalıyorlar artık herşeydeBir hastane çıkışı nasıl 500 lira olabilir ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçmalık gerçekten takım olarak alın daha uygun bi tane pazen battaniye siz alıverirsiniz. Çünkü saçmalıyorlar artık herşeydeBir hastane çıkışı nasıl 500 lira olabilir ya
benim 19+6 da 355 gr dı canım20+2 de bebeğin kilosu 375 Gr sizin kaçtı (şekerim olabilirmiş bebek iri olabilirmiş merak ettim)
Ayy ben daha almadı hiç birsey ama bizde adiyla seviyoruz, Evin bireyi olduBen birsürü erkek kıyafeti aldım çocuğun adı hazır Karan diye seviyoruz birde![]()
benimde aynı canım merak etme bir kaç kez sorayım dedim daha çok erken daha çok erken dedi sormaya çekiniyorum şimdiDaha simdiden doktorla nasıl konuştunuz biz cok erken olduğu icin ne doktorum konuşuyor ne de ben soruyorum yani çünkü böyle sezeryan diye planlayip pat diye normal doguran o kadar cok var ki acaba benim doktorum mu ilgisiz![]()
Gercekten iyice kafayı yediler oyle ahım şahım bisey de almadım e bebekten aldim ama nasıl 500 lira olabiliyor cok fahis yaValla ben acelecilik edip 1.5 ay önce falan aldım. Kuponla falan ancak 400 e geldi. Aynı marka bazı sitelerde bazı modelleri 900 1000 tl falandı. Çıldırmışlar, kafayı yediler iyice.
Ya ilk kaybettigim bebegim kızdı hersey içimde yarım kaldı aldim ama fiyata da sok oldum geri mi iade etsem diye düşünüyorum şu anSaçmalık gerçekten takım olarak alın daha uygun bi tane pazen battaniye siz alıverirsiniz. Çünkü saçmalıyorlar artık herşeyde
Keske biri dur dese bu durumaÖyle valla![]()
Malesef artık her şey değerinin çok üstünde satılıyor. Ben de o yüzden bir tane alabildim 10’lu. Diğerlerini 3 lü aldım. Boşver artık içinde kalmasın, iade etmeGercekten iyice kafayı yediler oyle ahım şahım bisey de almadım e bebekten aldim ama nasıl 500 lira olabiliyor cok fahis ya
İnşallah kuzum Rabbim o günleri de göstersin saglikla hepimize çok duygusalim asiriMalesef artık her şey değerinin çok üstünde satılıyor. Ben de o yüzden bir tane alabildim 10’lu. Diğerlerini 3 lü aldım. Boşver artık içinde kalmasın, iade etmeSağlıkla giyinsin bebişin
![]()
Sağlıkla giyinsin yavrunuzSelam kizlaar bugun aksama kadar annemle carsidaydik asgari ucret belirlenmeden herseyi alalim dedik bornozuna varana kadar herseyini aldik dahada kiyafet almam sanirim 8-9 adet tulum 6 adet alt ust takim 25 tane falan beyaz atletli zibin 10 tane falanda renkli uzun kollu zibin tarzi sey aldim ilk 3 aylik hepsi zaten 3 aydan sonra yaz gelecek yazlik aliriz artik. Etiketlerini kesmedim ozellikle yilbasinda sonra fiyatlari ne olacak cok merak ediyorum. Yalnizca pamuktur sut saklama posetidir o tarz kucuk seyler kaldi alinacak onlarida ebebegin subat indiriminden alirim artik
Evet erken ama tarih falan sordunuz mu bari? Ben de doğum şekli konuşmadım ama tarihi merak ettiğim için sordum, sezaryen olursa şu aralıkta normal olursa şu tarihte dedi. Benim için şimdilik yeterli bu bilgi. Gerisini süreç belirleyecek hepimizin.benimde aynı canım merak etme bir kaç kez sorayım dedim daha çok erken daha çok erken dedi sormaya çekiniyorum şimdi![]()
Canım benim çok üzüldüm allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin elbette içinde kalmasın al ama ben artık bu fırsatçılık nereye doğru evrilecek bu ekonomi ne olacak diye düşünüp duruyorum. Bunada çok üzülüyorum insan herşeyin en iyisini ister çocuğuna ama artık durumu olan da zorlanıyor olmayanda. Boşver hiç geri verme güzel günlerde kullan inşallahYa ilk kaybettigim bebegim kızdı hersey içimde yarım kaldı aldim ama fiyata da sok oldum geri mi iade etsem diye düşünüyorum şu an
Geçmiş olsun, ben de çarşamba olucam. Umarım ağrı olmaz ama daha önce bir doz yaptırmıştım, epey ağrımıştı. Bazılarının ağrımıyormuş ama umarım sizin öyledirKızlar bende tetanozu oldum bugün , suan için hic ağrı sızı yok, git gide artar mı bilmem
Bnmde kaybettiğim bebeğim erkekti buda erkek hep hayal ederken o bebeğimin yüzü gözümün önüne geliyor çok güzel bir bebekti, inşallah ona benzer diyorumYa ilk kaybettigim bebegim kızdı hersey içimde yarım kaldı aldim ama fiyata da sok oldum geri mi iade etsem diye düşünüyorum şu an
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim saglikla alalim hepimiz kucağımıza insCanım benim çok üzüldüm allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin elbette içinde kalmasın al ama ben artık bu fırsatçılık nereye doğru evrilecek bu ekonomi ne olacak diye düşünüp duruyorum. Bunada çok üzülüyorum insan herşeyin en iyisini ister çocuğuna ama artık durumu olan da zorlanıyor olmayanda. Boşver hiç geri verme güzel günlerde kullan inşallah![]()
Yaa bende hep öyleyim acaba benzer mi diye düşünüyorum yüzü filan insan bi tuhaf oluyor gerçekten oğlumda erkek olunca bu kadar etkilenmemistim ama cok hassassim cinsiyet ogrendigimdenberiBnmde kaybettiğim bebeğim erkekti buda erkek hep hayal ederken o bebeğimin yüzü gözümün önüne geliyor çok güzel bir bebekti, inşallah ona benzer diyorumsağlıkla doğsunlar inşallah
![]()
Ertesi gün çıkıyor genelde acısı benim öyle olurdu yani önceden vuruldugumda. Şimdiki gebeliğim için yarın vurulucam bendeKızlar bende tetanozu oldum bugün , suan için hic ağrı sızı yok, git gide artar mı bilmem