• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ben 12. Haftam bittigi gibi alicam bebek arabasini valla bekletmeye gerek yok yilbasinda her seye asiri zam gelicek malesef.. en azindan pahali seyleri alip aradan cikarmak lazim

günaydın kızlarrrrr

ejce ejce seni tebrik ederim canım ..

cinsiyet konusunda hevesli olan insanların hevesini neden kırıyorsunuz ki, siz hevessizsiniz diye herkes sizin gibi olmak zorunda mı?
evlat bu yani herkes bir gülüşü için can verir. kız erkek farketmez
insanın bir cinsiyetin hayalini kurması suç mu?
ataerkil bir şekilde kız istememcilerden biri değilse anne ya da baba bunda ne kötülük var..
Bana mı dedin kuzum anlamadım ama ben cinsiyet yorumlarına girmedim hiç 🥰🥰

Selamlar herkesee,
Bebek arabaları bakılmaya başlanmış hatta alınmış bile :) Alanlar sağlıkla kullansınlar inşallah
Ben ilk bebede aldığım travel sistem arabamı sattığım için deli gibi pişmanım tabii şuan :110:
Ama sonradan aldığım hafif ve kullanışlı bir bebek arabamız var chicco ohlala o duruyor neyse ki. İlk 6 ay için de birşeyler almak gerekecek tabii bakalım. Onu kullanırken çok rahat etmiştim açıkçası belki fikir olur sonrası için sizlere de.

Cumartesi tam 12+0 dı kontrolümüz vardı herşey yolunda ama maalesef cinsiyeti göremedi doktorumuz uğraşlarına rağmen :) İkili için ölçümleri yaptı kan tahlilini bekleyeceğiz. Bizde haberler böyle. Bir ay daha bekleyeceğiz cinsiyet için nasıl dayanacaksak :110:

Aa öyle mii bebek arabalarına da yaparlar miii
Genel indirim oluyor canım srastir istersen bi ama öyle çok büyük mevlalara almaya gerek yok araba kraft pilot modelini araştır bir istersen ben başta ogluma kraft travel aldim inan puset kullanırken iyi ama sonra çok zor oldu kraft you almıştım 3.5 yaşına kadar bindi ona 8 aylikkenden tabi arabayı hasat ettik çok kullandık perti cikti ama kraft normalde gayet taş gibi bir marka

Genel indirim oluyor canım srastir istersen bi ama öyle çok büyük mevlalara almaya gerek yok araba kraft pilot modelini araştır bir istersen ben başta ogluma kraft travel aldim inan puset kullanırken iyi ama sonra çok zor oldu kraft you almıştım 3.5 yaşına kadar bindi ona 8 aylikkenden tabi arabayı hasat ettik çok kullandık perti cikti ama kraft normalde gayet taş gibi bir marka
Teşekkür ederim bakacağım 🥰

kızlar ben bebek kıyafetlerine baktım da 0-1 ay arası olanlar çok minik geldi bana. 50cm-56 cm arası yazıyor.acaba 1-3 ay arası olandan mı alsak ilk doğduğu zaman için

Cumartesi bize zam geldi dediler 550 ydi bir önceki kontrolüm de

İnanamıyorum. Ben şu an sigortayla gidiyorum ama illa ki 10 muayene+kontroller dışında da gitmem gerekecek. Ve kendi cebimden de ödemem olacaktır. Benim doktorum da geçen hafta sordum 525 liraydı ücreti. O da o seviyelere çıkacaktır o zaman. çok fazla artırmışlar.

Bir arkadaşım daha kraftı çok övüyor. Taş gibi hem de ucuz. Hiç başka şeye bakma dedi bana. Bilemiyorum. Gidip incelemem lazım. Onun dediği de tek elle katlanabilen kabin boy bi şey. Hem hafif hem dayanıklı dedi

Bu arada şöyle bi şey duydunuz mu
İkili testte çıkan fb-hcg değeri 50’nin üstündeyse kız altındaysa erkek oluyor? Bu da mantıksız tabii de teorilerden biri işte. Acaba tutan var mı merak ettim? Yoksa ben cinsiyet için ay sonunu bekleyeceğim zaten.😊

İlgi
İkili testte çıkan fb-hcg değeri 50’nin üstündeyse kız altındaysa erkek oluyor? Bu da mantıksız tabii de teorilerden biri işte. Acaba tutan var mı merak ettim? Yoksa ben cinsiyet için ay sonunu bekleyeceğim zaten.😊
İlginçmiş duymadım 6 sında testim var dikkat edicem sonucuma😂

Bir arkadaşım daha kraftı çok övüyor. Taş gibi hem de ucuz. Hiç başka şeye bakma dedi bana. Bilemiyorum. Gidip incelemem lazım. Onun dediği de tek elle katlanabilen kabin boy bi şey. Hem hafif hem dayanıklı dedi
Evet benimde tek elle katlanıyor bir de bavul gibi askısı var suruyorsun bavul gibi ben çok memnun kaldım şimdi oglum onu hasat etti yürümedi büyüdüğünde bile kırılma filan olmadi ama eskidi ins sag salim dogurursam yine kraft kabin alacağım

Canim ben Babyzen Yoyo da karar kildim.
Hafif olmasi,pratikligi benim icin cok onemli.
Yurt disindan aldirmak gerekiyor ama.
Maalesef kur farki ile de fiyat baya ucuyor.
Bende babyzen yoyo alacagim sanirim :)) siz yurtdisinda misiniz acaba? Normal arabasi,yenidogan seti ve ana kucagini da alicam ben arabaya takilan tam set olsun istiyorum bir kerede

ikili testte benim 49,90 çıktı.sonuç erkek .tam sınırdaymışım :KK70:

İnanamıyorum. Ben şu an sigortayla gidiyorum ama illa ki 10 muayene+kontroller dışında da gitmem gerekecek. Ve kendi cebimden de ödemem olacaktır. Benim doktorum da geçen hafta sordum 525 liraydı ücreti. O da o seviyelere çıkacaktır o zaman. çok fazla artırmışlar.
canım 150 tl zam gelmiş benim de sigortam teminatlı olduğu için 2 ay ücretli gidiyorum ama sadece muayene ücreti ile de kalmıyor bir sürü test istiyor baya maliyetli yani

canım 150 tl zam gelmiş benim de sigortam teminatlı olduğu için 2 ay ücretli gidiyorum ama sadece muayene ücreti ile de kalmıyor bir sürü test istiyor baya maliyetli yani
Ben de kesin ilerleyen aylarda muayene ücreti veririm. Bazı testleri kapsamadığı için ona da ücret alınıyor tabii ama masrafın çoğundan kurtarıyor bizi. O yüzden sorun olmayacak

Back
X