• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar cildi kotulesen var mi benim gibi ne zaman duzelicek bu surat :( benim yanagimda rosacea yani gul hastaligi diye bir hastalik var gecmisti yillardir yoktu ama hamile kalinca tekrar hortladi :( krem filanda suremiyorum simdi.. 3 aydan sonra duzeliyor mu acaba cilt esitsizlikleri

Kizlar cildi kotulesen var mi benim gibi ne zaman duzelicek bu surat :KK43: benim yanagimda rosacea yani gul hastaligi diye bir hastalik var gecmisti yillardir yoktu ama hamile kalinca tekrar hortladi :KK43: krem filanda suremiyorum simdi.. 3 aydan sonra duzeliyor mu acaba cilt esitsizlikleri
Benim ilk hamileliğimde yüzüm çok kötü olmuştu yara gibi yanaklarım sivilce dolmuştu zaten duygusalız aynaların üstünü falan örterdim :63: ilk üç ayın bitince geçmişti inşallah geçer sizinkide bian önce

Benim ilk hamileliğimde yüzüm çok kötü olmuştu yara gibi yanaklarım sivilce dolmuştu zaten duygusalız aynaların üstünü falan örterdim :63: ilk üç ayın bitince geçmişti inşallah geçer sizinkide bian önce
Ay insallah ben bu rosa illetindsn cok cektim yillardir yoktu ortalikta sagolsun 6. Haftada basladim kizarmaya :) bekleyeyim 3 ayin dolmasina az kaldi umarim gecer hemen

Bende babyzen yoyo alacagim sanirim :)) siz yurtdisinda misiniz acaba? Normal arabasi,yenidogan seti ve ana kucagini da alicam ben arabaya takilan tam set olsun istiyorum bir kerede
Hayir yurt disinda yasamiyorum(keske😬)
Sansimiza esim onumuzdeki ay iş sebebi ile gidecek.
Gitmisken aldiracagim.
Zaten kabin boy olabiliyor,hafif de,rahatlikla getirir :)
Ben de yenidogan seti ile alacagim.Ancak oto koltugu getirmesi zor olacagi icin 2.el alacagim.
Kullanan herkes cok memnun umarim biz de memnun kaliriz😊
Siz yurt disinda mi yasiyorsunuz peki?

Hayir yurt disinda yasamiyorum(keske😬)
Sansimiza esim onumuzdeki ay iş sebebi ile gidecek.
Gitmisken aldiracagim.
Zaten kabin boy olabiliyor,hafif de,rahatlikla getirir :)
Ben de yenidogan seti ile alacagim.Ancak oto koltugu getirmesi zor olacagi icin 2.el alacagim.
Kullanan herkes cok memnun umarim biz de memnun kaliriz😊
Siz yurt disinda mi yasiyorsunuz peki?
Yok istanbuldayim ama benimde onumuzdeki ay almanyaya seyahatim var gitmisken burda olmayan veya pahali olan seyleri almayi dusunuyorum :)) havaalaninda vergi iadesi de alindigi icin cogu sey daha uyguna geliyor herturlu zaten telsiz kamera,biberon sterilize eden makinalara filan bakicam :) tasiyabildigim kadariyla artikk bence esiniz gitmisken baksin bu tarz seylere de

Yok istanbuldayim ama benimde onumuzdeki ay almanyaya seyahatim var gitmisken burda olmayan veya pahali olan seyleri almayi dusunuyorum :)) havaalaninda vergi iadesi de alindigi icin cogu sey daha uyguna geliyor herturlu zaten telsiz kamera,biberon sterilize eden makinalara filan bakicam :) tasiyabildigim kadariyla artikk bence esiniz gitmisken baksin bu tarz seylere de
Telsiz kamera hic aklima gelmemisti 🙈Listeme ekleyeyim hemen.Esimin takviminin butun bosluklarini buna ayirdik zaten😊

Bana mı dedin kuzum anlamadım ama ben cinsiyet yorumlarına girmedim hiç 🥰🥰

yok hayatım sana demedim. :KK45:
mesela bende ramziydi, yüzüktü vs aşırı kovalamadım benim için cinsiyet konusu gerçekten çok ortadaydı hangisi olursa diye düşünüyordum ki senelerdir evde kız geyiği yaparız eşimle ama tam anlamıyla bir hayal değildi..
ama deli gibi ramzi kovalayan yüzük testi yapan yorumculardan yorum isteyenleri dinledikçe onların heyecanına heyecanlandığımı farkediyordum. ve cinsiyet belli olunca onların meraklarını da hesaba katarak o hesaplara göre bende oluşan sonuçları da yazdım mesela, insanlar bir hevesle kıyaslıyor çünkü:KK68:
bu heyecanının söndürülmeye çalışılması kırıcı geliyor bana :KK4:

Genel indirim oluyor canım srastir istersen bi ama öyle çok büyük mevlalara almaya gerek yok araba kraft pilot modelini araştır bir istersen ben başta ogluma kraft travel aldim inan puset kullanırken iyi ama sonra çok zor oldu kraft you almıştım 3.5 yaşına kadar bindi ona 8 aylikkenden tabi arabayı hasat ettik çok kullandık perti cikti ama kraft normalde gayet taş gibi bir marka
Canim travel sistem olani mi kullandin 3 bucuk yasina kadar. Sanki biraz buyuyunce kullanilmaz gibi gelmisti bana

yok hayatım sana demedim. :KK45:
mesela bende ramziydi, yüzüktü vs aşırı kovalamadım benim için cinsiyet konusu gerçekten çok ortadaydı hangisi olursa diye düşünüyordum ki senelerdir evde kız geyiği yaparız eşimle ama tam anlamıyla bir hayal değildi..
ama deli gibi ramzi kovalayan yüzük testi yapan yorumculardan yorum isteyenleri dinledikçe onların heyecanına heyecanlandığımı farkediyordum. ve cinsiyet belli olunca onların meraklarını da hesaba katarak o hesaplara göre bende oluşan sonuçları da yazdım mesela, insanlar bir hevesle kıyaslıyor çünkü:KK68:
bu heyecanının söndürülmeye çalışılması kırıcı geliyor bana :KK4:
bende sizin gibi düşünüyorum.içimdekilere tercüman oldunuz.bi kaç arkadaş daha yazmış aynı şekilde onlara katılıyorum.sonuçta burda bizim gibi tüp bebek sürecinden geçen birçok arkadaşımız var. kız veya erkek hiç farketmez elbette ki.hele ki bu kadar zor süreçlerle anne adayı olanlar için.sonuçta hiç bu duyguyu tadamayabilirdik de.bu ihtimali düşündükçe şükrediyoruz hamile olduğumuza cinsiyet konusunu geçtim.cinsiyet merakı yada cinsiyet ayrımı değil ki bu.sadece insanlar burda birbirleriyle muhabbet ediyo heycanlanıyo teorilerin hangileri tutuyo acaba diye.mutluluklarını veya mutsuzluklarını paylaşıyo.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Evet hafiflik önceliğim benim de. Puset uyumlu da olsun çift yönlü de olsun bakalım nasıl olacak
Ben de hafif modellere bakıyorum çoğunlukla. Kardeşimin oğlu 1 yaşına geldi, onun gönderdiği model aşağıdaki linkteki. 3,7 kg olunca bana çok çok hafif geldi. Bir de bu marka bebek arabasının mucidi olan İtalyan bir marka. Güvenlik konusunda da bunlara güvenebilirim diye düşündüm. Tecrübeliler yorum yapabilir mi? Fiyat sınırı yok, fiyata takılmayın lütfen

Selam kizlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğim büyümüş 10+4 um normalde 11+1 çıktı. Herşey yolunda dedi doktor çok şükür. Bide önden giden bebekler genelde erkek oluyor dedi. Tabiki iri uzun boylu bı kız da olabilir ama genellikle erkekler önden gidiyor dedi sizce doğru mu bebeği kız olup önden giden var mı.

Selam kizlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğim büyümüş 10+4 um normalde 11+1 çıktı. Herşey yolunda dedi doktor çok şükür. Bide önden giden bebekler genelde erkek oluyor dedi. Tabiki iri uzun boylu bı kız da olabilir ama genellikle erkekler önden gidiyor dedi sizce doğru mu bebeği kız olup önden giden var mı.
merhaba

benim de 4 gün önden gidiyodu ilk keseyi görmeye gittiğimde hala daha 4 günde önden gidiyo. cinsiyeti erkek.
doğru olabilir bence

Benim de 2 gün önde ama cinsiyetle alakalı olduğunu ilk kez duydum. Tecrübeliler söylesin🤔

Valla benim ki de sat a göre 6 gün önde ama bu önden gitme değil bu bebek büyük dedi doktor erken dollenmis dedi😅erkek büyük olasilikla dendi

Back
X