• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Selam kizlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğim büyümüş 10+4 um normalde 11+1 çıktı. Herşey yolunda dedi doktor çok şükür. Bide önden giden bebekler genelde erkek oluyor dedi. Tabiki iri uzun boylu bı kız da olabilir ama genellikle erkekler önden gidiyor dedi sizce doğru mu bebeği kız olup önden giden var mı.
İki kızım var ikisi de baştan doğuma kadar 1-2 hafta önden gitti ben orta eşim de uzun boylu. Eltimin oğlu da tam tersi hep 1 hafta 10 gün geriden geliyordu ben de tam tersini duymuştum önde giden bebekler kız olur diye.

Benim de 2 gün önde ama cinsiyetle alakalı olduğunu ilk kez duydum. Tecrübeliler söylesin🤔
Doktor da iri bı kız Bebek de olabilir ama yine de genellikle erkek oluyor dedi. Benim ilk gebelikte de önden gidiyordu erkek oldu cidden tabi tesadüf de olabilir. Farketmez hep hayırlısı diye dua ediyorum ama yine de merak ettim artık bekleyip göreceğiz

İki kızım var ikisi de baştan doğuma kadar 1-2 hafta önden gitti ben orta eşim de uzun boylu. Eltimin oğlu da tam tersi hep 1 hafta 10 gün geriden geliyordu ben de tam tersini duymuştum önde giden bebekler kız olur diye.
Anladım canım demekki çok da alakası yok cinsiyetle

Kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı? Dün geceden beri çok ağrıyor, eğilip doğrulamıyorum. Yürürken bile ağrıyor.

Benimkine erken döllenme demedi ama biraz önden gidiyor dedi bakalım ne olacak cinsiyeti😁
Canim yumurtlama tarihini biliyorsan , yumurtlama dönemi ilişki olduysa erkek öncesinde olup dollendiyse kiz, bunun bilimsel açıklaması da vardı arkadaşlar anlatmıştı baya mantikliydi

Cinsiyet hakkında konuşan, merak eden insanlara karşı neden heves kaçıran yorumlar yapıyorsunuz? Benim de ilk çocuğum olacak, çok merak ediyorum cinsiyetini... Hangisi olursa olsun benim için farketmez, evlat evlattır. İnsan heyecanlanıyor, merak ediyor acaba cinsiyeti ne, ona göre şunu alayım, şunun şu rengi daha tatlı bunu alayım diye hayaller kuruyor. Ne var bunda eleştirecek?
Kızsa neler yaşadın, erkekse neler yaşadın? Şu teoriler tuttu mu yada senin bebeğinin cinsiyeti ne gibi soruları almak istemiyorsanız burada olmanızın da bir anlamı yok. Çünkü bu durumda, sizin yazdığınız herhangi birşey de bir başkasının umuruna gelmez. Banane der geçeriz herşeye...
Yıkıcı değil de yapıcı olalım bu grupta, sonuçta burada toplanma amacımız bizimle aynı süreci yaşayan insanlarla iletişim halinde olmak, yardımlaşmak, öğrenmek, aynı heyecanı yaşamak ♥️
Kimseyle tartışmam olmadı, sadece bazı yorumlara denk geldiğim için yazmak istedim.
Herkesi bu süreçte biraz daha geniş gönüllü olmaya davet ediyorum.

Canim yumurtlama tarihini biliyorsan , yumurtlama dönemi ilişki olduysa erkek öncesinde olup dollendiyse kiz, bunun bilimsel açıklaması da vardı arkadaşlar anlatmıştı baya mantikliydi
İki kızım yumurtlama öncesi oldu bu bebeğim ise yumurtlama günü bakalım bu sefer ki fasulyem ne olacak sağlıklı olsun herşeyden önce ama insan merak ediyor :KK68:

Benim sağ kalçamın üst kısmı ağrıyor. Ama ters bi
hareket yaptığım için olduğunu düşünüyorum. Evi süpürürken biraz zorladım herhalde kendimi.
Benim gördüğüm kadarıyla düzenli egzersiz yapan, yürüyüşünü ihmal etmeyen ve bol su içen anne adaylarında ağrılar hep minimum.
İlk 3 ay riskli diye bel hareketleri yapmadım mesela. Ama şimdi acısı çıkıyor sanırım. O yüzden yavaş yavaş egzersiz yapmak istiyorum.

Evet duydum bunu bana da mantıklı geldi ama yumurtlama takibi yapmamıştım bilmiyorum yani ne zaman yumurtladigimi bakalım artık bikac hafta sonra ogrenicem artık 😁

Çok kötü ama ya 😥 hareketlerimi çok kısıtlıyor. Seninde öyle mi? Çok geçmiş olsun
Evet canim hemde cook benim agrilarim 2 gundur azaldi sag kalcamda tek noktada batma kaldi ama nasil sanki elektrik carpiyor.Ne oturabilyorum ne kalkabiliyorum.Normalde duzenli spor yapan bi insandim pilates,fonksiyonel antreman yapiyodum 3 ay bitsin hemen geri baslamam gerek azaltacak bence :(

2. Ye size bu soruyu soruyorum pasif durumdaki arkadaşlarımız ne zaman aktifleşicek lütfen cevaplarmısınız ?
Kazen Kazen
Editor Editor

Evet canim hemde cook benim agrilarim 2 gundur azaldi sag kalcamda tek noktada batma kaldi ama nasil sanki elektrik carpiyor.Ne oturabilyorum ne kalkabiliyorum.Normalde duzenli spor yapan bi insandim pilates,fonksiyonel antreman yapiyodum 3 ay bitsin hemen geri baslamam gerek azaltacak bence :KK43:
Benimde sol tarafımda şuanda...
Doktor bebek baskı yapıyor olabilir dedi, kendi araştırmalarım sonucunda da rahmin büyümesiyle birlikte leğen kemiklerinde genişleme oluyormuş ve bundan kaynaklanıyor bilgisine ulaştım.
İnşallah çabucak geçer, çok zor bir durum 😥

Back
X