• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benimde sol tarafımda şuanda...
Doktor bebek baskı yapıyor olabilir dedi, kendi araştırmalarım sonucunda da rahmin büyümesiyle birlikte leğen kemiklerinde genişleme oluyormuş ve bundan kaynaklanıyor bilgisine ulaştım.
İnşallah çabucak geçer, çok zor bir durum 😥
Anatomimiz degisiyo cok normal vucut kendini genisletiyor suan :)) gecicek benim daha kotuydu biraz azaldi sizinde azalir zamanla

Kızlar 13. Hafta cinsiyetimiz detaylı ultrasonda belli oldu , buraya daha önce belirtilerimi yazmıştım belki kız erkek faydası olur diye bulamadım onu 🙈 erkekmiş çin takvimi doğru tuttu , yüzdeki sivilcelenmelerden kız olur diyodum erkek çıktı o algıyıda yıkmış olduk ☺️
benim de çin takvimi tutmuştu :KK200:

kızlar günaydın karnınız çıkmaya başladı mı benim pantolonlarım artık çok sıkıyor beni :(

kızlar günaydın karnınız çıkmaya başladı mı benim pantolonlarım artık çok sıkıyor beni :KK43:
benim pek çıkmadı. karşı taraf anlamaz yani hamile olduğumu.ben hamile olduğumu bildiğim için farkediyorum.yoksa kilo almışım gibi duruyo.bebek değil de göbek gibi daha çok yani:KK43: .zayıf olanlarda karın daha çabuk çıkıyor sanırım.hamile olmadan önce 73 kiloydum.şu an 74 kiloyum

benim pek çıkmadı. karşı taraf anlamaz yani hamile olduğumu.ben hamile olduğumu bildiğim için farkediyorum.yoksa kilo almışım gibi duruyo.bebek değil de göbek gibi daha çok yani:KK43: .zayıf olanlarda karın daha çabuk çıkıyor sanırım.hamile olmadan önce 73 kiloydum.şu an 74 kiloyum
bende 58 ile hamile kaldım 60ım şuan benimde öyle dışarıdan anlaşılacak kadar değil ama sıkmaya başladı pantolonlarım

Selamlar kızlar🥰 kaşıntı yaşayan var mı özellikle karın ve göğüs bölgem çok kaşınıyor benim acaba büyüdükleri için mi bilmiyorum

Ben hamile kotu aldım artık. Kilo almamış olmama rağmen pantolonlarım olmuyor. Hepsi yüksek bel üstelik. Bir de belinde lastik olan kumaş pantolonlardan aldım. Onlar da sıkmıyor. İşte çok rahat ediyorum.

Ben hamile kotu aldım artık. Kilo almamış olmama rağmen pantolonlarım olmuyor. Hepsi yüksek bel üstelik. Bir de belinde lastik olan kumaş pantolonlardan aldım. Onlar da sıkmıyor. İşte çok rahat ediyorum.
mantıklıymış bende tüm gün işyerin de kotla çok zorlanıyorum.

Kızlarrrr günaydın birkaç gündür çok yoğun çalışıyorum uğrayamadım buraya umarım herkes iyidir🥰 Bugün kontrolüm var sanırım detaylı ultrasona gireceğim, genetik test için de kan vereceğim. Bana şans dileyin ve benim için dua edin lütfen 🤍 gelişmeleri yazarım.
Kolay gelsin canim hayırlı haberlerle gel insallah :KK68: neden giriyorsun ayrintili ultrasona 14. Haftada merak ettim

kızlar günaydın karnınız çıkmaya başladı mı benim pantolonlarım artık çok sıkıyor beni :KK43:
Benim de aynı durum var, tesetturluyum üst giysilerimi giyebiliyorum ama alt etek pantolon hepsi sıkmaya başladı bugün hatta ne giyeceğimi bilemedim, hamile eteği diktirecegim terzime ve tam 2.5 kilo aldım, abur cubur yemiyorum sağlıksız beslenmiyorum ama özellikle son 1 haftada 1 kilo almışım, sasirdim.

Kizlaar doktor yuzde doksan kiz dedi ben sok 😂 eski ultrasonu da ekledim kendimi erkege cok alistirmistim hepimiz ilk ultrasonu erkege benzetmistik. Sakin yanlis anlmayin kiz daha cok isterim aslinda ama erkek diye alistirmaya calisiyodum kendimi 😂

Eklentiler

• 20220913_122703_001.webp
    20220913_122703_001.webp
    33 KB · Görüntüleme: 87
  • 20221004_125458.webp
    20221004_125458.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 82
Back
X