- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
- #15.421
Kizlar detaylı ultrason için randevu aldiniz mi kimi dusunuyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 15. Haftadayım sata göre. Geçen hafta acillik bir durumum olmuştu, kan tahlilleri yapıldı. Orda kanımın çok düşük olduğu çıktı. Normalde doktorum daha geç verecekti sanırım. Ki ilk gebelik tahlillerini yaptığımda kanım gayet normaldi. 2 ayda epey düşmüş. Gebeliğinizi takip eden sağlık ocağı yapıyor bu tahlilleri. Bugün gittim ben tetanoz aşısı için de gün verdi hemşire. Aşı için gittiğimde kan tahlili de yapıcaklar.Ya neye göre veriyolar her hamile mutlaka kullanıyor mu benim doktorum 18.haftadayız sadece d vitamini verdi
Su içmekle sorunum yok benim, allahtan tiksinmezlerim de bittiSu içince midem bulanıyo suyla aranız nasıl
Ben gebelikten önce mide mikrobu için largopen kullandım. Dilimden boğazımdan özğr dileyerek söylüyorum dışkıma kadar siyaha boyadı. Hatta korktum mide kanaması geçiriyorum diye. Yan etki olunca bıraktım ilacı. Bu çok yaygın bir yan etki değil ama karşılaşırsanız korkmayın, aklınızda bulunsun. Güvenilir bir ilaç.Kızlar 3-4 gündür çok hastayım kemiklerime kadar ağrıyordu o geçti çok şükür. Ama sesim okadar kısıkki hiç cıkmıyor neredeyse. Boğazım cok ağrıyor. Doktor largopen verdi antibiyotik olarak. Hamilelikte kullanan oldumu? Kullanmak gelmiyor acıkcası içimden. Hastanıp doğal yollar deneyen olduysa tavsye alırım![]()
Bana yaklaşık bir ay önce omegalı bir multivitamin de başlattı. Doğuma kadar kullanıcam. Kan ilacını da doğumdan sonra da kullan dediler. Hatta benim kanda bir değerim daha düşük, ikisinin birlikte düşük olması halsizlik yaparmış. Siz bi kan tahlili yaptırın, doktor mecburen yazar eksik varsa.Ya neye göre veriyolar her hamile mutlaka kullanıyor mu benim doktorum 18.haftadayız sadece d vitamini verdi
Ben 9 Aralık Recep Has’a aldım. Şu an randevu için o tarihler müsait.Kizlar detaylı ultrason için randevu aldiniz mi kimi dusunuyorsunuz
Recep hocanın ücreti nedirBen 9 Aralık Recep Has’a aldım. Şu an randevu için o tarihler müsait.
2000 TL nakit. Kredi kartı / fatura olursa artı KDV eklenir dedi.Recep hocanın ücreti nedir
Saol canım güzel dileklerin için içimi o kadar ferahlattınki anlatamam alllahımda senin içini ferahlatsın ne dileğin varsa kabul olsun inş cok tesekkür ederim alllah razı olsun sendenİnşallah kavuşacaksın feraha ben inanıyorum sende inan tevekkül et cunku bende benzer seyleri o kadar yasadimki o yuzden su an neler dusundugunu cok iyi anliyorum sınavdayız Rabbim sonra en güzel şekilde mukafatlandiriyor en kısa zamanda güldürsün Rabbim yüzünü inan en içten dualarım seninle canim![]()
Fetal dna bugğn geldi temiz çıktı. Sizin nasıl gelsi umarım iyidirBende 33 yaşındayım 11+1 haftalığım.ense kalınlığı 3.00mm geldi.fetal dna verdim cumartesi günü.sizinki kaç haftalık.
Sagol cnm bilgi verdiğin için2000 TL nakit. Kredi kartı / fatura olursa artı KDV eklenir dedi.
Cok fazla gercekten benimde policem bu hafta bitiyor yenisini yaptircam dun fiyat aldim 8900 tl dediler cok cok uyguna geldi bana zaten medicana ya gidiyorum sadece dogum paketi alsam medicanadan 15-16 bin falanmis benimki hem yari parasina geldi hemde 1 sene baska hastaliklarim icinde kullanabilecegimBen Acıbadem beklemeli yaptırdım. 2021 Ağustos ayında. 2022 temmuzda hamile kalınca doğum teminatıyla yenilemek istedik. Senesi de dolmuştu tam. 2021 de doğum teminatlı sigortaya 20-25 bin arası demişlerdi, 2022 olup gebelik gerçekleşince 56 bin istedilermuayene tahlil tetkik doğum vs hepsi içinde. Ama doğum hariç her şeyin yüzde 20 sini alıyorlar. Haliyle 100 bini buluyordu, kabul etmedik. Boşuna beklediğimizde ve bekleme parası verdiğimizle kaldık. O yüzden sizinki çok uygun, keşke ben de alianz beklemeli falan yaptırsaydım. Acıbadem yaptırdığım için pişmanım.
Bekleme suresi 12 ayi beklemediginiz icin dogumu karsilamiyor o zaman sizin kotu olmus canim. Dedigim gibi ben 2020 de yaptirdim dogum policeli bu hafta 3. Policemi yaptiriyorum gecen sene falan 3 bin odemistim bu sene 8900 cikti muayanede sadece 15 tl katki payi oduyorum o kadar. 8900 cikmasinin sebebide gecen sene dis gebelik gecirdim hastanede yattim kurtaj histeroskobi falan oldum o yuzden yuksek cikti bjraz sonuna kadar kullandim yani policemibenimkide allianz ocak ayıonda doğum paketiyle birlikte yaptırdım 1 senedir bedava para ödüyorum şuanda hamile olduğum için her muayeneye malesef 300 tl ödüyorum Ocak ayında yenilenince bakalımm kaç para isteyecekler benden.
Her kontrole gittigimde kalp atisini duyana kadar nefesim kesiliyor doktorun dediklerini falan duymuyodum bile ama kalp atisini duyduktan sonra oh be diyorum kendime geliyorum birden dunyam aydinlaniyor bendede cok fazla var kaybetme korkusu belkide daha once bi kayip yasadigimdandir bilmiyorum ama hemen hareketlerini hissetmek istiyorum bu nedenleBu ileri aylarda bebeğini kaybetme hikayeleri beni çok korkutuyor. Risk bitti diye düşünüyordum 12. haftadan sonra ama hala o ihtimal var yani bir sürü duydum böyle seyler. Allah korusun. Kayıp yaşayan annelere de Allah sabır versin düşüncesi bile üzücü. Cumartesi randevum var. Ve o gün doğum günüm. İnşallah güzel şeyler duyarım. En büyük isteğimhepimiz de bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
![]()
Ohh çok şükür cok sevindim sizin ve bebeğiniz adıına inşallah sağlıkla doğsun.Sizin fetal dna kaç günde çıktı bana 12 iş günü dediler.cumartesi verdim bekliyorumFetal dna bugğn geldi temiz çıktı. Sizin nasıl gelsi umarım iyidir
Ben de senin gibiydim ama kendimi zorladım şuan geçti hamdolsun. Bizim için de bebek için de önemli. Su içince ardından bir şeyler yiyordum anca öyle çözüm bulabildim. Yeşil elma beni çok rahatlatıyordu canım tez vakitte geçer inşAllahSu içince midem bulanıyo suyla aranız nasıl
Hayir sadece d vitamini ocean mummy magvitalKizlar doktorum bana takviye olarak sadece ocean mummy verdi birde d vitamini ve magnezyumu daha onceden vermisti zaten ocean kullananlar ekstra bisey aliyormusunuz iceriginde hersey var zaten demir b12 vb harici kan ilaci kullanan varmi
Allahim İstanbul ne kadar pahali2000 TL nakit. Kredi kartı / fatura olursa artı KDV eklenir dedi.