• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yok canim ama park besik dusunuyorum aslinda bu kasim indirimlerinde alabilirsek iyi olur gibi en azindan buyuk seyleri bebek arabasi besik gibi
Ben de onu düşünüyorum ama eşim yazık minnacık çocuğu kocaman yatağa mı koyacağız diyor 🫠 ama herkes de onu öneriyor bilemiyorum henüz. Peki detaylıya ne zaman gideceksin canım

Ben de onu düşünüyorum ama eşim yazık minnacık çocuğu kocaman yatağa mı koyacağız diyor 🫠 ama herkes de onu öneriyor bilemiyorum henüz. Peki detaylıya ne zaman gideceksin canım
Evet buyuk ama ufak bisey alip bi sure sonra tekrar almak da gereksiz bu zamanda, es dosttan emanet alabilirsin eger mumkunse yoksa babynest mi diyolar o tarz bi yatak alirsin icine onda uyur bi sure. Ben bilmiyorum ki henuz beni doktorum mu yonlendiricek yoksa kendisi mi bakicak detayli acaba carsamba randevum var doktoruma sorayim bakalim henuz bisey demedi bana

Kizlar bi de bunu aldim ben biraz korkuyorum tirnak kesmeye fiyati iyi geldi bana insallah isime yarar 🌸

Eklentiler

• Screenshot_20221103-100631.webp
    Screenshot_20221103-100631.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 43
Bi de hepsiburada da mesela bi urun aldiniz indirimli sonra bazen gondermiyolar ya tedarik edilemedi falan diye musteri hizmetlerini arayin kupon tanimlanacagi yaziyor ama tanimlanmadi deyin onlar talep aciyolar 2 gunde sonuclaniyo alt limitsiz kupon veriyolar. Gecen bi muslin aldim e bebekten ama gelmedi 140 lira kupon verdiler tekrar yeni fiyatindan alabilmem icin ama ben baska bisey aldim 🙈

Benim tam 15 günde çıkmıştı. Hatta üzüldüm meraklandım falan. Çünkü bazı yerler daha hızlı veriyor. Plus paket yaptırmıştık biz, ondan mı geç çıktı bilmiyorum ama 15 günü göze alın, endişelenmeyin benim gibi. Boşuna kendimizi üzüyoruz :KK43:
Siz hangi labaratuara yani firmaya yaptırdınız.ben genlab diye bir yer buldum.doktorum yanlış anlaşılmamak için hiç bir kurum önermedi.tercihi bize bıraktı.benimkide kapsamlı.ama tedirgin bekliyorum.inşallah sizinki gibi güzel çıkar.

Günaydın kızlar, bi kaç gündür ugrayamadim umarım herkes iyidir🤲 kizim hastaydi salı gününden beri hastanedeyiz inşallah bugün cikicaz, ondan çok ben hasta oldum hastane odasında 🤮 gelmişken de bu akıntı kaşıntı için sabah muayeneye gittim hap ve fitil verdi galiba daha almadım. Cinsiyeti yine daha küçük dedi söylemedi malesef🙃 kızımda girdi kardeşini gördü 😍 birsey kafama takıldı, sat a göre 13+4 haftalığız ama ultrason da bu muayene ye kadar hep 6 gün onde görünüyorduk, bugün 2 gün onde cikti ultrasonda ölçümden farkeder dimi gerilik falan yoktur yani. Doktor gelişimi gayet iyi dedi ama analık işte 😇 3 hafta sonra çağırdı erken gittiğim icjn ikili tarama sonucumda çıkmamış daha. Bizde durumlar böyle ♥️
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzuna 🤲🏻
Selam kızlar. Epeydir giremedim neler yapıyorsunuz bebişler nasıl. Alışveriş yaptınız mı neler neler aldınız söyleyin bakalım🤩 bir de ben hafiften hissediyorum bebişimi içimde baloncuk patlaması tarzında. Sizler hissediyor musunuz🥹
Ben de hissediyorum bugün sabah namazdan sonra yarım saat o baloncukları dinledim 🤭🥰 hatta diyorum ki bir şey de yemedim ne oldu sana bu enerji nedir 😅 MaşAllah kuzularımıza 🧿

Evet işte ben de önden 2021 ağustosta 5 bin ödedim. Bekledikten sonra 20-25 bine yenileyeceklerini söylemişlerdi. Yenileme zamanı gelince rakam 56 bine çıktı. Neye göre yaptınız bu zammı diyoruz. Ayrıca bebeğin topuk kanı vs de dahil değilmiş. Öyle olunca sinirlendik biz de tekrarlamadık. Sorun fiyatlara yüzde 225 zam yapılması.
yokk artık allianz da mı oldu bu ??

Günaydın hepinizeee :)

Yaa ben hala alışveriş yapamıyorum, yalnızca bakıp iç geçiriyorum , %10 luk yanılma payı beni alışverişten alıkoyuyor resmen :)
Alanlar sağlıkla kullansınlar inşallah :KK36:
Cok fazla gercekten benimde policem bu hafta bitiyor yenisini yaptircam dun fiyat aldim 8900 tl dediler cok cok uyguna geldi bana zaten medicana ya gidiyorum sadece dogum paketi alsam medicanadan 15-16 bin falanmis benimki hem yari parasina geldi hemde 1 sene baska hastaliklarim icinde kullanabilecegim
Bu hangi sigorta acaba ya ? Yani şöyle bir fiyata varsa geç olmadan yapardım harika olurdu çok iyiymiş :) Yoksa yeniletiyorsunuz diye çıkan özel bir fiyat falan mı acaba

Bekleme suresi 12 ayi beklemediginiz icin dogumu karsilamiyor o zaman sizin kotu olmus canim. Dedigim gibi ben 2020 de yaptirdim dogum policeli bu hafta 3. Policemi yaptiriyorum gecen sene falan 3 bin odemistim bu sene 8900 cikti muayanede sadece 15 tl katki payi oduyorum o kadar. 8900 cikmasinin sebebide gecen sene dis gebelik gecirdim hastanede yattim kurtaj histeroskobi falan oldum o yuzden yuksek cikti bjraz sonuna kadar kullandim yani policemi
yok benim doğumu karşılayacak. bu ocakta yenileteceğiz ocaktan itibaren nisanda doğum dahil ücretsiz olacak. eğer bu 1 sene içinde hamile kalırsanız kendiniz ücret ödeyeceksiniz 1 sene dolduktan sonra yeniletmeniz karşılığında herşey ücretsiz dediler yaptırırken biz öyle anlaştık. karşılayacak benimkini yani ama ne kadar fiyat çıkacak bilmiyorum ocakta öğrenicem

Günaydın hepinizeee :)

Yaa ben hala alışveriş yapamıyorum, yalnızca bakıp iç geçiriyorum , %10 luk yanılma payı beni alışverişten alıkoyuyor resmen :)
Alanlar sağlıkla kullansınlar inşallah :KK36:

Bu hangi sigorta acaba ya ? Yani şöyle bir fiyata varsa geç olmadan yapardım harika olurdu çok iyiymiş :) Yoksa yeniletiyorsunuz diye çıkan özel bir fiyat falan mı acaba
Allianz canim bu benim 3. Policem 12 ay bekleme suresi vardi hamile kalmak icin hepsine uydum ben bekledim 2. Policeyi yaptim bu ay 2. Policemde bitiyor 3. Yu yaptiriyorum bende cok yuksek fiyat cikar diye dusunmustum hamileyim diye ama 8900 cikti valla bu hafta yeniletcem hemen sanirim eskiden beri sigortali olmaminda faydasi vardir bu fiyatta. Muayenelerde sadece 15 tl katki oduyorum dogum tamamen ucretsiz ikili tarama yaptirdim onuda odedi ek ucret cikmadi bakalim diger taramalarda odeyecekmi bilmiyorum

yok benim doğumu karşılayacak. bu ocakta yenileteceğiz ocaktan itibaren nisanda doğum dahil ücretsiz olacak. eğer bu 1 sene içinde hamile kalırsanız kendiniz ücret ödeyeceksiniz 1 sene dolduktan sonra yeniletmeniz karşılığında herşey ücretsiz dediler yaptırırken biz öyle anlaştık. karşılayacak benimkini yani ama ne kadar fiyat çıkacak bilmiyorum ocakta öğrenicem
Bence cok cikmaz sanada canim benimde hamile oldugum biliniyor suan sistemde ama 8900 cikti daha yuksek bekliyordum hadi ocaga kadar zamlansa 10 bin falan olur yine ozel hastane dogumlarindan daha ucuza gelir her turlu karda oluyoruz

Bence cok cikmaz sanada canim benimde hamile oldugum biliniyor suan sistemde ama 8900 cikti daha yuksek bekliyordum hadi ocaga kadar zamlansa 10 bin falan olur yine ozel hastane dogumlarindan daha ucuza gelir her turlu karda oluyoruz
canım razıyım 15 bine kadar gerçekten

Sağ ol canım💕😇 benim de aldıklarım yenidoğan için gayet yeterli artık. Öyle görünüyor yani. O yüzden abartmıcam ben de.
Bugün cinsiyet mevzusunu konuştuk yine arkadaşlarımla. Kız denen bir bebeğin Ayrıntılıya gidince erkek olduğunu görmüşler. Aile de şok olmuş. Bi sürü alışveriş yapmışlar kız için. Fiyatlar artıyor diye beklememişler. Aynı benim gibi😄Ama ebebekten almışlar her şeyi. Ebebekten alınca değişim aylar sonra bile mümkünmüş. O yüzden değiştirmişler. Tabii üstüne fark ödeyerek. Çünkü fiyatlar artmış biraz. Yine de ellerinde kalmasından iyidir. 🥰
benim yavrumun bacakları tamamen açıktı. Değişmemesi lazım. Çok net gördük. 😇

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

İstanbuldayım.
Bir arkadaşım da yeni yaptırdı. 5200e. Anadolu sigorta o da. Hemen hamile kalmayı planlıyor diye yaptırdı. Bursada olacak doğumu onun da. Ama onunkinde yatarak tedavi yok. Ayakta tedavi+doğum içinde. Hangi hastaneye gideceğini sormadım ama fiyat çok iyi.
Benimkinde yatarak tedavi de var. O yüzden daha pahalı. Şehre göre de değişiyordur.
Ne güzel şanslısınız. Acıbadem bizi resmen bağladı, sonra elimiz boş kaldık. Neyse bu şekilde de istediğim hastaneye gidebiliyorum. Doğum için de karar verdikten sonra doğum paketi alıcam 🤰

kızlar günaydın. bugün çok keyifsizim canım çok sıkkın dün iş yerinde birşey canımı sıktı birilerine sinirlendim ben sinirlenince de hırsımı alana kadar rahatlayamıyorum ve hep kafamda kuruyorum dün akşam 6 dan beri ağlıyorum durup durup istemsizce. gece 1 de yatakta uyuyamıyorum diye bi bağırdım artık eşim uyandı sakinleştirmeye çalıştı beni ama sinirimden kendimi sıka sıka o kadar ağladım ki engel olamadım kendime karnıma kasıklarıma ince ağrılar girdi hep çok üzüldüm bebeğime de bunu yaşattığım için. gece kalktım tüm duaları okudum la havle çektim sakinleşmeye çalıştım ancak öyle uyumuşum. uyandığımdan beri ağlamıyorum ama hep içim dolu dolu öf çekiyorum, nabzım yüksek hala sinirliyim ve yüzüm hiç gülmedii. ki normalde aşırı neşeli gülen bi insanım ama böyle üzülüp sinirlenince de takıyorum hemen dönemiyorum eskiye. hormonlarım yüzünden de bu kadar büyümüş olabilir bu durum bilemiyorum ama umarım çabuk geçer içimdeki baskı sıkıntı..

Back
X