Canım bize ilk teşhisi koyan perinatoloji uzmanımız ya genetik bir sebepten ya anne karnında bebek gelisim esnasında bir eksiklik veya aksaklık olunca,yada genetik hastalıklar dışında bazen bebekte kalp rahatsızlığı gibi bir rahatsızlık olunca kistik higroma , kistik higromaya bağlı olarakta vücudun her yerinde ödem oluşuyor demişti. Benim ve eşimin genetik bir rahatsızlığımız yok. Bazı hastalıkların oluşması için illa genetiğimizde bir şey olup olmamasına gerek yok. Yani tamamen Allah tarafından bize verilen bir sınav, sınama, hediyedir bence. Bir bebek hastalık taşıyacaksa inan ne kadar sağlıklı olursak olalım bir şekilde oluyor. Benim ve eşimin genetik rahatsızlığımız olmamasına rağmen hayatımızda hiç duymadığımız şeyler duyduk. Senin bebeğin melek olmuş. Bize ilk bu teşhisleri koyduklarında direk aldırın dedi doktor. Benim şuan emzirdiğim 10 aylık bir oğlum var. Doktor bebek karnında ölürse senle birlikte emzirdiğin bebeğinde tehlikeye giriyor demişti. Ben bir türlü bir cana kıymayı göze alamadım. Hele ki bu evlatsa insan hiç kıyamıyor. Ama bir kararda vermem gerekiyordu. Çok zor ama İnanki bebeğim kendi kendine kalbi dursun da ben onun canına kıymayayım diye çok dua ettim. Her doktora gittiğimde kalbi durmuştur inşallah dedim. Evladım için bunu istemek beni günlerce psikolojik bunalıma soktu. Vicdansız bir anne miyim diye günlerce kendimi sorguladım. Çok çok zor bir süreçti. Halada aynı şekilde devam ediyor. Bu zamana kadar bebeğim dayandı. Bundan sonra ne olacak inan bilmiyorum.Gelişmeleri yazarım buraya. Sizede Allah sabır versin

Çok üzüldüm