- 14 Aralık 2015
- 297
- 127
- 103
- 35
- Konu Sahibi Papatya0593
- #15.501
Bende öyle dusunuyordumda yorumları okuyunca kesin erkek bebek dedim8 haftada bebek hareketi olmaz cnm hareket edecek eli kolu bile yok gibi daha, o gaz hareketi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle dusunuyordumda yorumları okuyunca kesin erkek bebek dedim8 haftada bebek hareketi olmaz cnm hareket edecek eli kolu bile yok gibi daha, o gaz hareketi![]()
Siz ne kadara yaptırdınız benden 6100 tl aldılar.A&D genetik diye bir laboratuvar. Doktorumun önerdiği yer daha hızlı çıkarıyordu fakat daha pahalıydı.
Çok iyi fiyat. Çift taraflı çok gerekli değil bence. Zaten puset takınca size bakıyor. Poşetten arabaya geçmek istediğinde de etrafı seyretmek isteyecek kadar büyümüş olur. Ben 4800 e almıştım. Citi 2 puset aldım. Adaptörü lara2 adaptörü diye ayrı almanız lazım.Ben de onu sevmedim, bide çift taraflı değil ama şuan yüzde kırk indirimde araba 4000 tl o paraya da değer herhalde. Evde denediniz mi manevrası felan nasıl? Bide ben de citi 2 pusetini alıcam adaptör olarak bi ayrım var mı ?
5400 tl verdikSiz ne kadara yaptırdınız benden 6100 tl aldılar.
Manevraları iyi görünüyor. Tabii azıcık denedik biz, siz kararınızı kendiniz verin. Yanlış yönlendirmiş olmayayımBen de onu sevmedim, bide çift taraflı değil ama şuan yüzde kırk indirimde araba 4000 tl o paraya da değer herhalde. Evde denediniz mi manevrası felan nasıl? Bide ben de citi 2 pusetini alıcam adaptör olarak bi ayrım var mı ?
Benim de dün sinirim bozuldu, hadsizce şeyler duydum eski çalışma arkadaşlarımdan. Ama sakin kalmaya çalıştım, zor tabii. Akşama sanki birazcık tansiyonum çıktı gibi hissettim, onu hissedince daha çok üzüldüm bunu kendine neden yaptım diye. Sakin kalmaya çalışın lütfençok teşekkür ederim kızlar umarım geçer şimdi yerime geldim 12 de çıkıyorum yemeğe sonrada 1 saat kadar uyuyorum hala keyfim yok birşey değişmedi ama ağlamıyorum. işten şuan izin almam geçenlerde raporluydum taş düşürdüm ya. bakalım yarın son gün cuma dayanıcazz
Alıcaz galiba, bizimki şubat başı doğacak nasipse ben söylerim size artıkManevraları iyi görünüyor. Tabii azıcık denedik biz, siz kararınızı kendiniz verin. Yanlış yönlendirmiş olmayayım![]()
Hayırlı olsun diyelim, tecrübelerinizi bekliyorumAlıcaz galiba, bizimki şubat başı doğacak nasipse ben söylerim size artık![]()
Çok geçmiş olsun ben de 3 gündür çok hastaydım doktorum mümkün olduğunca ilaçlardan uzak durmamı tavsiye etti ben de limonlu ballı sıcak su ile dönüşümlü ıhlamur içip c vitamini içerikli meyve tükettim sadece. Boğaz ağrısı için de tuzlu su ile gargara beni bir nebze rahatlattı. Bugün 4.gün ve büyük oranda toparlandım.Kızlar 3-4 gündür çok hastayım kemiklerime kadar ağrıyordu o geçti çok şükür. Ama sesim okadar kısıkki hiç cıkmıyor neredeyse. Boğazım cok ağrıyor. Doktor largopen verdi antibiyotik olarak. Hamilelikte kullanan oldumu? Kullanmak gelmiyor acıkcası içimden. Hastanıp doğal yollar deneyen olduysa tavsye alırım![]()
Benim de ikinci gebelik ikiz erkek bebek ama daha bi his yokİkinci gebeliğim canım burdaki yorumları okudum erkek diyenler olmuş genelde yinede Rabbim bilir.Bulantimda yok.Kizimda oluyordu.Belki ilerleyen zamanda bulantılar yoğun olabilir bilemiyorum hayırlısı bakalım
Ahhh öyle derinden hissettim ki sıkıntını. Benim de ilk gebeliğimde çalıştığım yer çok sıkıntılıydı diken üstünde gergin ve deli gibi yoğun çalışarak geçti gebeliğim. hala hatırladıkça sanki dünmüş gibi sinirleniyorum hem olanlara, hem ses çıkarmamama, hem de kendimi öyle üzmeme. O zaman çalışmak zorundaydım maddi olarak çıkamamıştım da. İkinci gebeliğimi ve ikiz olduğunu öğrendiğimde sırf aynı şeyler olacak korkumdan, bu sefer bari rahat geçireyim keyfini çıkarayım diye eşimle düşündük ve çıktım işten. Nefes egzersizleri yapın sakinleşmek için çok işe yarıyor. Ve insanı gebeyken üzen kimsenin yanına kalmıyor emin olun.kızlar günaydın. bugün çok keyifsizim canım çok sıkkın dün iş yerinde birşey canımı sıktı birilerine sinirlendim ben sinirlenince de hırsımı alana kadar rahatlayamıyorum ve hep kafamda kuruyorum dün akşam 6 dan beri ağlıyorum durup durup istemsizce. gece 1 de yatakta uyuyamıyorum diye bi bağırdım artık eşim uyandı sakinleştirmeye çalıştı beni ama sinirimden kendimi sıka sıka o kadar ağladım ki engel olamadım kendime karnıma kasıklarıma ince ağrılar girdi hep çok üzüldüm bebeğime de bunu yaşattığım için. gece kalktım tüm duaları okudum la havle çektim sakinleşmeye çalıştım ancak öyle uyumuşum. uyandığımdan beri ağlamıyorum ama hep içim dolu dolu öf çekiyorum, nabzım yüksek hala sinirliyim ve yüzüm hiç gülmedii. ki normalde aşırı neşeli gülen bi insanım ama böyle üzülüp sinirlenince de takıyorum hemen dönemiyorum eskiye. hormonlarım yüzünden de bu kadar büyümüş olabilir bu durum bilemiyorum ama umarım çabuk geçer içimdeki baskı sıkıntı..
Canim 19 hafta oldum ben çok nadir bisey hissediyorum ama hala hareket mi emin değilim ve bebisim erkekSelam kizlar 8+1 olduk bugün .Geçen haftadan beri sanki karnımda kıpırtı var.Gaz mi diyorum ama bebek gibi de geliyor.Erkek bebek sanirim erken hissediliyor.Birde bulantım fazla yok.Erken hissedip erkek bebek çıkan oldu mu
Ben 20 si gibi gideceğim canım dr öyle dedi banaEvet buyuk ama ufak bisey alip bi sure sonra tekrar almak da gereksiz bu zamanda, es dosttan emanet alabilirsin eger mumkunse yoksa babynest mi diyolar o tarz bi yatak alirsin icine onda uyur bi sure. Ben bilmiyorum ki henuz beni doktorum mu yonlendiricek yoksa kendisi mi bakicak detayli acaba carsamba randevum var doktoruma sorayim bakalim henuz bisey demedi bana
Maşallaah maşallahGeçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzuna
Ben de hissediyorum bugün sabah namazdan sonra yarım saat o baloncukları dinledimhatta diyorum ki bir şey de yemedim ne oldu sana bu enerji nedir
MaşAllah kuzularımıza
![]()
Kizlar bugun ksrnimda asiri bir gerginlik hissi var içeriden dıştan ekliyorum yumuşak ama sanki fok yemisimde nefes alamıyorum hissi boyle bisey yaşayan var mı acaba önceki sezerysn dikişlerm mi kasıyor anlamadım
Yani biraz kabızlıkta var bugün çıkamadım afedersin boyle yazdım borsz zorladım ama kefir ictim erik hoşafı ictim simdi ama tık yok umarım kabizliktirBen afedersiniz kabızken öyle oluyor bana şişip öyle semsert oluyo ki karnım mide bulantım artıyo, nefes almak bile zor geliyor sanki. Öyle bi durumunuz var mı acaba?
Suyu da ihmal etmeyin benim midem bulanıyordu içemiyordum çok sıkıntı çektim 3 günü buluyordu büyük tuvalete cıkmam. Dulcosoft da kullanıyordum ama su içmeyince hiçbişey işe yaramıyor. Suyu normal içiyorum şimdi beyaz ekmek yemiyorum pilav makarna yememeye çalışıyorum, salata yiyorum. bi de şöyle yarım saat yürüyebilirsem gün içinde rahat ediyorum. 2 gündür dünya varmış diyorum o şişkinlik sertlik gitti. İçtikleriniz de baya işe yarar insallah rahatlarsınız bi an önce. Mevzu biraz b…tan ama yapacak bişi yok dert büyük oluyo yapamayıncaYani biraz kabızlıkta var bugün çıkamadım afedersin boyle yazdım borsz zorladım ama kefir ictim erik hoşafı ictim simdi ama tık yok umarım kabizliktir
Tesekkur ederim canımSuyu da ihmal etmeyin benim midem bulanıyordu içemiyordum çok sıkıntı çektim 3 günü buluyordu büyük tuvalete cıkmam. Dulcosoft da kullanıyordum ama su içmeyince hiçbişey işe yaramıyor. Suyu normal içiyorum şimdi beyaz ekmek yemiyorum pilav makarna yememeye çalışıyorum, salata yiyorum. bi de şöyle yarım saat yürüyebilirsem gün içinde rahat ediyorum. 2 gündür dünya varmış diyorum o şişkinlik sertlik gitti. İçtikleriniz de baya işe yarar insallah rahatlarsınız bi an önce. Mevzu biraz b…tan ama yapacak bişi yok dert büyük oluyo yapamayınca![]()