2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bence çözümü ilaç değişikliğine gitmek. Normalde öyle bir sorun yoksa sıkıntı yeme içme düzeninde değil demek ki. Farklı bir demir hapı verse doktor daha iyi olur belki. Ben gynoferon kullanıyorum. Kabızlık etkisi olmadı. Kullanan Herkes rahat eder diye düşünüyordum ama bunu da kullanıp kabız olanlar varmış. Bünye meselesi demek ki.
Ama doktora gidene kadar çözüm olarak meyve yemek işe yarıyor bende. Ayva mesela. Yatmadan en son yediğim meyve o olursa çok rahat çalışıyor bağırsaklar. Belki işe yarar
Meyve ve sebze de baya tüketiyorum. Su da iyi içerim. Ona rağmen böyleyse biraz dikkat etmesem yemeye, çok sıkıntı yaşıcam gibi görünüyor. Ayrıca şu an günde 1 kullanıyorum, 2 ye çıkarmam lazım. O zaman hiç uyum sağlayamam. Salı günü randevum var, doktora sorucam değişim işini 👍🙏

Bende idrar da enfeksiyon çıktı o tek kullanımlık ilaçtan verdi eğer ağrın olursa gel dedi ama dün gece karnım çok ağrıdı doktor yatış verdi antibiyotik serum ağrı kesici derken şimdi daha iyiyim
Hastanede mi yatıyorsun şuanda canım? Çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Benimde bir gece çok şiddetli karnım ağrıdı, o akşam ağır bir yemek yediğim için ondan sanıp doktora gitmedim. Yaklaşık 5 gün sonra falan gittim. Şuan ara ara ağrılarım oluyor, çok şükür şiddetli değil.

Bence çözümü ilaç değişikliğine gitmek. Normalde öyle bir sorun yoksa sıkıntı yeme içme düzeninde değil demek ki. Farklı bir demir hapı verse doktor daha iyi olur belki. Ben gynoferon kullanıyorum. Kabızlık etkisi olmadı. Kullanan Herkes rahat eder diye düşünüyordum ama bunu da kullanıp kabız olanlar varmış. Bünye meselesi demek ki.
Ama doktora gidene kadar çözüm olarak meyve yemek işe yarıyor bende. Ayva mesela. Yatmadan en son yediğim meyve o olursa çok rahat çalışıyor bağırsaklar. Belki işe yarar
Ya bu demir ilaçları neden lavabo ihtiyacımızı simsiyah yapıyor, sizlerde de öyle mi?

Kızlar gyno ferro bende kabızlık yaptı, normalde hiç sıkıntı yaşamazken ilk içtiğim günden beri sıkıntılıyım. Var mı çözümü olan?
Gyno Ferro bende de kabızlık yapmıştı aynı zamanda mide bulantısı. Oroferon kullanıyorum tam tersi tuvalete çıkarıyor

Yaa harika bebişi hissediyor olman🥰 ben hala hissetmiyorum 18+2yim bir hareket yok zaten çok evhamlıyım bu durum beni inanılmaz geriyor :KK43:
Benim bebek erken döllenme dedi takvimi güncellemedim seninkinden 2 hafta büyük yani canim , 19 u doldur hissedeceksin Allahin izniyle😊🌸

Kızlar merhaba ikiz gebeliğim 12. Haftam ilkkez kanamam oldu sabah acile gittim ama doktor yoktu ebe baktı bebişler hareket halindeydi bir sorun yok dedi ama doktor olmadığı için içim rahat etmedi inşallah bir sorun yoktur ne yapabilirim var mı yaşayan?

Kızlar merhaba ikiz gebeliğim 12. Haftam ilkkez kanamam oldu sabah acile gittim ama doktor yoktu ebe baktı bebişler hareket halindeydi bir sorun yok dedi ama doktor olmadığı için içim rahat etmedi inşallah bir sorun yoktur ne yapabilirim var mı yaşayan?
Kanama fazla mı yoksa leke şeklinde mi? Kendi doktorunla iletişime geç ve yarın polikliniğe git bence. En azından için rahat eder. Bir de bol bol dinlen, ağır birşey yapma

Kızlar selam. Perinatolog randevusu alacağım. Suan 18 + 3 üm. Önümüzdeki hafta içi alacağım. 19.hafta içinde olmuş olacağım yani. Sizce erken mi gec mi? Siz ne zaman aldiniz randevu?
doktorum yonlendirdi ama bir sorun olduğu için değil. Detaylı bakilsin diye. İlkinde de yollamıştı ben gitmedim ve çok şükür bisey de cikmadi ama bunda gideym diyorum. Giden var mı ya da gidecek olan ? Kaçıncı haftada gittiniz ya da gideceksiniz🤔
Ben randevu alırken doktor en ideal 21 22 23 hafta dedi bana 21de verdiler

pank pank çarpıntın ne kadar sürdü canım? Merdiven çıkarken zorlanıyorum ben ☹️
Canim benimki seninkinin aksine yuksek nabiz ve yuksek tansiyonla birlikteydi 16 lara kadar cikmisti tansiyonum iste acile gittim kendi kalp doktoruma gitmemi soyledi ekg falan cekildi magnezyum yazdi sanirim 2-3 gun duzenli kullandim gecti simdide hafif hafif olacak gibi hissediyorum hemen kullaniyorum ama arada yokluyor benide

Kızlar gyno ferro bende kabızlık yaptı, normalde hiç sıkıntı yaşamazken ilk içtiğim günden beri sıkıntılıyım. Var mı çözümü olan?
Tek basina demir ilaci olarak degildr doktorundan daha cok multivitamin gibi karisimli takviye iste canim benimde oyleydi ocean mummy kullaniyorum simdi hic oyle bi problemim kalmadi sanirim icerisindeki baska bi takviye o etkiyi onluyor olabilir

Geçmiş olsun canım kanamanın rengi ve azlığı çokluğu önemli. Doktoruna mutlaka ulaşmaya çalışmalısın

Tek basina demir ilaci olarak degildr doktorundan daha cok multivitamin gibi karisimli takviye iste canim benimde oyleydi ocean mummy kullaniyorum simdi hic oyle bi problemim kalmadi sanirim icerisindeki baska bi takviye o etkiyi onluyor olabilir
Ocean ekstra demir kullanmıyisun dmi cnm

Ekstradan multivitamin kullanıyorum zaten, regenesis max. Bunu kansızlık için ayrıca verdi. Sanırım çare başka Demir hapı kullanmakta. Teşekkürler 🙏

Günaydın kızlaaaar ❤️
Şuana kadar kaç kilo aldınız?
3 kilo almışım. Çok iyi dedi ebe bunun için.
Zaten görünürde hiç kilom yok. Yani yüzüme kalçama bacaklarıma yansımış bir durum yok ortada. Sadece karnım azıcık büyüdü. Göğüslerim çok şişti. Bebeğin suyu falan etkiliyor demişti ebe bi de. Bilemedim. Genel olarak iştahım az. Ama iyi beslenmek için çabalıyorum her zaman. Bebeğim olmasa yemezdim böyle. Kendimi zorluyorum mecbur.
Sen kaç kilo almışsın?

Günaydın kızlaaaar ❤️
Şuana kadar kaç kilo aldınız?
Günaydın 🥰
Ben 3 verip sonra verdiğim kiloyu geri aldım. Şuan başladığım kilodaym.

Benimde bu aralar karın, kasik ve bel ağrılarım çok oluyor normalde bilmezdim de şuan gece dönerken falan rahatsız ediyor yada oturup kalkarken.

Back
X