2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar merhaba ikiz gebeliğim 12. Haftam ilkkez kanamam oldu sabah acile gittim ama doktor yoktu ebe baktı bebişler hareket halindeydi bir sorun yok dedi ama doktor olmadığı için içim rahat etmedi inşallah bir sorun yoktur ne yapabilirim var mı yaşayan?
Merhabalar, benim de gebeliğim ikiz. Kanama yoktu ama kanama olursa haber ver kahveye dönük lekelenme şeklindeyse olabilir ama kıpkırmızı taze kansa hızlıca bakmamız gerek demişti. Sizin kanamanız ne şekilde acaba? Doktorunuza ulaşma şansı varsa en sağlıklısı onun görüşü olacaktır. Gebelikte kanama çok kişide duydum Progestan veriyor sanırım hekim sonra azalıp bitiyor kanama alanı genelde. Bu süreçte de yatak istirahatini öneriyorlar. Sizin tek plasenta mı çift plasenta mı acaba bebekler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻

3 kilo almışım. Çok iyi dedi ebe bunun için.
Zaten görünürde hiç kilom yok. Yani yüzüme kalçama bacaklarıma yansımış bir durum yok ortada. Sadece karnım azıcık büyüdü. Göğüslerim çok şişti. Bebeğin suyu falan etkiliyor demişti ebe bi de. Bilemedim. Genel olarak iştahım az. Ama iyi beslenmek için çabalıyorum her zaman. Bebeğim olmasa yemezdim böyle. Kendimi zorluyorum mecbur.
Sen kaç kilo almışsın?
Canim ben 4.5 aldim, ben çok diye düşünüyorum, her hafta ölçülüyorum yarım kilo artıyor tartı bu hızla gidersem isim zor ama ben senin aksine yediğim şeyler aşırı lezzetli geliyor ,bence aserme dedikleri şey bu, yani spesifik birsey çekmiyor canim ne yesem tatlı geliyor ama biraz frenleme lazım biliyorum bebek daha kaç gr ki, böyle giderse son aylar kaç kilo alirim😒

Canim benimki seninkinin aksine yuksek nabiz ve yuksek tansiyonla birlikteydi 16 lara kadar cikmisti tansiyonum iste acile gittim kendi kalp doktoruma gitmemi soyledi ekg falan cekildi magnezyum yazdi sanirim 2-3 gun duzenli kullandim gecti simdide hafif hafif olacak gibi hissediyorum hemen kullaniyorum ama arada yokluyor benide
Sana da çok geçmiş olsun canım en azından çözümü bulunmuş çok şükür 🤲🏻 Ben de bir tedavi yoluna girebilirsem rahat edeceğim 🥺 Korkuyla geçiyor günlerim

Kızlar geçen hisseden arkadaşların yazısını okumuştum sabah uyku uyanıklık arası elimi karnımı koydum bebeği elimle hissediyorum böyle dönüyo falan sert sert elime geliyo bu nasıl olur baloncuk patlıyo gibi diyolardı daha çok küçük nasıl böyle hissediyorum falan dedim korktum çok gerçekçiydi ya aynı son aylarda bebek hareketleri gibiydi 😆😆

Ben daha hiç kilo almadım kızlar, doktorum da alma diyor 😃 ama annem ve çevrem çocuk gelişmez diyorlar. Şuanda 58 kiloyum VivaLaJuicy VivaLaJuicy Rprnn Rprnn Papatya0593 Papatya0593 pank pank
Ben yemek yemeyi seviyorum 😁🤠
Sürekli canım biseyler istiyor. Ama bi ara midem bulaniyordu hiç bisey yiyememistim 1 kg vermiştim. Hala yiyemedigim şeyler var balık yiyemiyorum, haberlerde kaç gündür palamut gösteriyorlar o görüntü bile midemi bulandırıyor. Balık kelimesinden rahatsız oluyorum artık.

Ben -2,5 tayım daha kilo alamadım. Normalde nasıl iştahlı sürekli aşeren birisiyim anlatamam. Yemek tatlı deyince midem bulanıyo zaten, tatlı yesem de midem ekşiyo çok rahatsız ediyo hep pişman oluyorum. Kızımda 8,5 kilo almıstım, bunda 12-13 alırsam iyi diyorum bulantım bitince ekşimeler yanmalar başlayacak çünkü. Bu yiyememelerin acısını lohusalıkta çıkarmasam bari 😂

Ben daha hiç kilo almadım kızlar, doktorum da alma diyor 😃 ama annem ve çevrem çocuk gelişmez diyorlar. Şuanda 58 kiloyum VivaLaJuicy VivaLaJuicy Rprnn Rprnn Papatya0593 Papatya0593 pank pank
Olur mu gelişmez gayette gelişir bebek zaten ihtiyacı olanı anneden alıyor. İlk 3 ay almasak daha iyi sonrası mecbur alınacak tabi bebek büyüyor 😅 bende almadm sayılır. Bu aylardan sonra da ayda 1 kilo alsak ideal olur diye düşünüyorum. Tabi her vücut her gebelik farklıdır bakalım 9 ayın sonunu merak ediyorum 🙈🤰😅😅

Merhabalar, benim de gebeliğim ikiz. Kanama yoktu ama kanama olursa haber ver kahveye dönük lekelenme şeklindeyse olabilir ama kıpkırmızı taze kansa hızlıca bakmamız gerek demişti. Sizin kanamanız ne şekilde acaba? Doktorunuza ulaşma şansı varsa en sağlıklısı onun görüşü olacaktır. Gebelikte kanama çok kişide duydum Progestan veriyor sanırım hekim sonra azalıp bitiyor kanama alanı genelde. Bu süreçte de yatak istirahatini öneriyorlar. Sizin tek plasenta mı çift plasenta mı acaba bebekler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Amin canım sağol. Benimde ilk kez oldu kanama çift yumurta ikizi. Doktorumla görüştüm araştırma hastanesine gittim acile. Kanama alanı, açıklık falan yok şükür kalp atışları da duyuldu progestan zaten kullanıyordum . İstirahat edicem bakalım biraz.

Bence metabolizma ile fln alakalı gayet az kilo alan annelerde kilolu bebekler doğurabiliyor ama ikinci trimestarda alınıyor, internetten okuduğum bi yerde 2. Trimestirda haftada 250 gr birinde 500 gram normal diyordu, az az sürekli alınan kilo en iyisiymis ben ilk 3 aydada 3 kilo aldım doktorum çok dedi

Amin canım sağol. Benimde ilk kez oldu kanama çift yumurta ikizi. Doktorumla görüştüm araştırma hastanesine gittim acile. Kanama alanı, açıklık falan yok şükür kalp atışları da duyuldu progestan zaten kullanıyordum . İstirahat edicem bakalım biraz.
Bende de 8. ve 12. haftalarda oldu (tekil gebelik) ancak kanama alanı vs. görülemedi. Sadece regl olmam gereken haftalarda kanama olduğunu farkedince doktora söyledim psikolojik dedi. Her ihtimale karşılık progestan verdi ve kullandım. Çok şükür bir sıkıntı yok. Size de geçmiş olsun🙏🏻

Merhaba kızlar, grip aşısı tanımlanmış bana, henüz doktorumu görmedim haftaya soracağım, yaptıran yada doktoruna danışan oldu mu? Grip salgını artacağı da ön görülüyormuş..

Back
X