• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ahahhaha insan gittiği hastaneyi karıştırır mı? 😂 yakında adım neydi falan diye sorucam 🫣 evet düzeltmiş olayım, yanlış bilgi olmasın. Ataşehir Medicana dan yaptırdım ben. Yazın memorial a sormuştum ama, muayeneli paketleri yoktu, sadece doğum ücreti verdiler, o da o anlık.
Cok tatlısın 🤣❤️

Kızlar eşimin influenza testi pozitif çıktı ben şimdi napıcam bana da bulaşmış mıdır çok korkuyorum😭
Benim de oğlumun pozitif çıktı bugün ben de çok korkuyorum en çok ateşten gebelikte çok tehlikeliymis bebek için. Umarım bulaşmaz bize bide benim oğlum ne kadar da olsa koruyamiyorum kendimi bakmak zorundayım siz eşinizle çok temas kurmayın ayrı yatın. Ben doktoruma yazdım hemen bol sıvı al panik yapma dedi ateşin çıkarsa parol iç dedi şimdilik belirtim yok ama çok korkuyorum inşallah bulaşmaz bize

Selam kizlar,
Size yine bir soru ile geldim🙈
Simdi ben vitamin olarak Efa Mom kullaniyorum.
Dr um demir icin de Gyneferon'a baslatti.
Almis oldugum bu iki hap Folik asit iceriyor.
Sizce bunun bir sakincasi olur mu?

Hastalara çok geçmiş olsun, hasta yakını olanlara da hastalık uğramadan gitsin insallah 🙏 benim minik beyler iyilermiş detaylı ultrason yaptı bugün doktorum herşeyleri iyi çok şükür 💙 içerde biri diğerine sarıldı gibi el attı arada biri öbürüne doğru uzanıyo falan muhabbetleri iyi, tavla da yollayım mı yavrucuuum dicektim😂 doktorum sonraki randevumu da detaylı olarak yapacak, 20 li haftalarda bi kaç kez böyle bakıyordu zaten kızımdan hatırladığım kadarıyla. Biri 18+1 biri 18+3 le uyumlu çok şükür fark yok aralarında çok tek yumurta ikizi olunca farktan korkuyor insan. Önceki muayeneden daha rahat ayrıldım bu sefer çok şükür insallah hepimiz böyle ferah ferah atlatırız muayeneleri

Kizlar bende kk da birinin Ankara şehir hastanesi yorumunu okudum, cok memnun kalmış, hastaneden doktordan hemsireden, bende düşünüyorum şehir hastanesini artık🤔
Canım ben oğlumu ankara şehir hastanesinde doğurdum ama aynı şekilde bende herşeyinden çok memnun kaldım öyle onca kişinin içinde sancı falan çekmiyorsun sanıldığı gibi değil kendi odanda sancını çekiyorsun yanında bi refakatçinde oluyor sonra doğum başladığında aynı oda da doğumunu yapıyorsun yattığın yatak doğum masası oluyor hemen ilgi alaka da öyle çok iyiydi sürekli kontrole geldiler halimi sorup ilgilendiler bi aklım hala orda olsa da bana çok uzak ama burdanda emin güzel olacak etlik şehir hastanesi burada yeni açıldı şuana kadar doktorların ilgi alakası beni çok memnun ediyor inşAllah doğumumda da öyle olur bakalım

Aynen ben muhasebeciyim, özellikle sordum herhangi bir enflasyon artış etkileyecek mi fark olacak mı diye onlardan sabit dediler o yüzden bize mantıklı geldi. ben yine de fatura bile kestirdim daha sonradan bisey cikar belki gider şikayet ederim diye 😊
Bende muhasebeciyim🥰♥️ kızlar sizler neler yaparsınız çalışanlar, ev hanimlari kimler😇

Günaydın kizlar aksamdan beri modum çok düşük. Canim hiç bir şey yapmak yemek istemiyor sadece yatsam. Halsizlik te var erkende yattim ama ne yesem çıkardım. Ne zaman geçecek bu Mide bulantısı 😏 bi okuyayim kendimi kalkmam lazım ise geç kaliyorum öpüldünüz ❤️🥰

ben bir şirkette satınalmacıyım canım :)
Çalışmayı isini çok seven biri olarak kızım doğduktan sonra çok zorlandım, resmen soğudum işten çocuğu bırakıp gitmek aşırı psikolojikmen etkiledi beni sizlerde durum nasıl. Tam kızım büyüdü normale döndüm dedim bu sürpriz yumurta geldi. Büyük büyük konuşuyordum, ikinci olursa asla çalışmam falan😇 ama çalışmasan ne yapicaksin alışılmış bir düzen var. Her türlüsü zor Allah herkesin yardımcısı olsun 🤲♥️

Canım ben oğlumu ankara şehir hastanesinde doğurdum ama aynı şekilde bende herşeyinden çok memnun kaldım öyle onca kişinin içinde sancı falan çekmiyorsun sanıldığı gibi değil kendi odanda sancını çekiyorsun yanında bi refakatçinde oluyor sonra doğum başladığında aynı oda da doğumunu yapıyorsun yattığın yatak doğum masası oluyor hemen ilgi alaka da öyle çok iyiydi sürekli kontrole geldiler halimi sorup ilgilendiler bi aklım hala orda olsa da bana çok uzak ama burdanda emin güzel olacak etlik şehir hastanesi burada yeni açıldı şuana kadar doktorların ilgi alakası beni çok memnun ediyor inşAllah doğumumda da öyle olur bakalım
Ay inşallah canım, Allah iyilere denk düşürsün yolumuzu🙏

Bende muhasebeciyim🥰♥️ kızlar sizler neler yaparsınız çalışanlar, ev hanimlari kimler😇
Masallah. Ben aslinda jeoloji muhendisiyim memleketimdeyken (mogolistan) meslegimi yapiyordum. Simdi amerikadayim buraya geleli 2.senem. Bi sure calistim ama suan evdeyim hamileligin verdigi yorgunluk ve kucuk 2cocugun bakimiyla ugrasiyorum tatil yok🥰

Selam kizlar bugun biraz dertli geldim size sizlerdende fikir almak istedim benmi abartiyorum yoksa karsimdaki insanlar bazi seyleri yapmamimi istemiyor anlamiyorum neyse anlatayim siz karar verin.
Ablamin 3 cocugu var oldugu icin cocuklarini hep uzaklarda falan dogurdu son cocugundada sehir hastanesinde pandemide dogurdu kimse girip cikamadi yanina neyse iste benimde ilk cocugum bir kaybim vardi daha once o yuzden bazi seylere cok hevesliyim allaha sukur alabilme durumumda var kimsedrn birsey istemiyorum kendimiz aliyoruz cocugumuz herseyini. Ablamla ve kuzenimle bir araya geldigimizde ben istahli istahli neler aldigimi, alacagimi falan bahsederken surekli ama surekli buna ne gerek var ihtiyacin olacagini nereden biliyosun bu guzel degil niye bundan aldin gibi tavirlar sergiliyolar. Hastane odasi icin kendim ufak tefek susleme falan yaparim bi cikolata bi tatli yaptirir serbet veririz diye konusuyorum kac gun kalacan sanki niye yapiyosun diyolar. Gogus pompasi ve sut saklama poseti aliyorum niye aldin ihtiyacinin olcagini nerden biliyorsun diyorlar. Gogus ucu kremi aliyorum ne gerek var bunca paraya diyorlar. Ya kizlar allah askina soyleyin problem bendemi bunu esimin tarafindan birileri yapsa bi nebze anlarim ama benim oz ablam ve kuzenim yapiyor. Ne istahim kaldi ne birsey hic bisey yapasim kalmadi vallahi oyle moralim bozukki

Çalışmayı isini çok seven biri olarak kızım doğduktan sonra çok zorlandım, resmen soğudum işten çocuğu bırakıp gitmek aşırı psikolojikmen etkiledi beni sizlerde durum nasıl. Tam kızım büyüdü normale döndüm dedim bu sürpriz yumurta geldi. Büyük büyük konuşuyordum, ikinci olursa asla çalışmam falan😇 ama çalışmasan ne yapicaksin alışılmış bir düzen var. Her türlüsü zor Allah herkesin yardımcısı olsun 🤲♥️
benim ilk çocuk olucak nasıl hissedicem neler yaşıcam hiçbir fikrim yok. çalışmaya dönmeyi bi istiyorum birde istemiyorum benim annem bursada oturuyor ben çerkezköydeyim gelip sürekli bende kalması sıkıntı babam var çünkü. muhtemelen eve bakıcı alıcaz diyoruz kamera taktırıcaz eve falan hiçbir fikrim yok ama yani ne hissedeceğimi bilmediğim için ne desem boş :)

Selam kizlar bugun biraz dertli geldim size sizlerdende fikir almak istedim benmi abartiyorum yoksa karsimdaki insanlar bazi seyleri yapmamimi istemiyor anlamiyorum neyse anlatayim siz karar verin.
Ablamin 3 cocugu var oldugu icin cocuklarini hep uzaklarda falan dogurdu son cocugundada sehir hastanesinde pandemide dogurdu kimse girip cikamadi yanina neyse iste benimde ilk cocugum bir kaybim vardi daha once o yuzden bazi seylere cok hevesliyim allaha sukur alabilme durumumda var kimsedrn birsey istemiyorum kendimiz aliyoruz cocugumuz herseyini. Ablamla ve kuzenimle bir araya geldigimizde ben istahli istahli neler aldigimi, alacagimi falan bahsederken surekli ama surekli buna ne gerek var ihtiyacin olacagini nereden biliyosun bu guzel degil niye bundan aldin gibi tavirlar sergiliyolar. Hastane odasi icin kendim ufak tefek susleme falan yaparim bi cikolata bi tatli yaptirir serbet veririz diye konusuyorum kac gun kalacan sanki niye yapiyosun diyolar. Gogus pompasi ve sut saklama poseti aliyorum niye aldin ihtiyacinin olcagini nerden biliyorsun diyorlar. Gogus ucu kremi aliyorum ne gerek var bunca paraya diyorlar. Ya kizlar allah askina soyleyin problem bendemi bunu esimin tarafindan birileri yapsa bi nebze anlarim ama benim oz ablam ve kuzenim yapiyor. Ne istahim kaldi ne birsey hic bisey yapasim kalmadi vallahi oyle moralim bozukki
ablan ve kuzeninin genel tavrı mı bu herşeye muhalefet olmak yoksa ilk kez bu olayda mı böyle davranıyorlar? yani insan öz ablasına konduramıyor bişey ama bu çok can sıkıcı olmuş benim arkadaşım söylese bunu onu terslerim lafı ağzına tıkarım da abla da bir düşünür insan niye böyle dedi diye. seni anlıyorum canının sıkılması da normal ama akla ilk gelen şeyi söylicem. ablanın doğumlarında bunlar yapıldı mı? şerbet süsleme flan özen gösterildi mi? eğer yapılmadıysa bir desteği olmadıysa yanında kıskandığı için de malesef ki söylüyor olabilir.. ama sen kulak asma öyle dediklerinde ya sizene siz neden benim canımı sıkıp moralimi bozuyorsunuz ki siz kendi çocuklarınıza yapmayın ben yapmak istiyorum, eğer ki beni böyle terslicek moralimi bozacaksanız size bir daha birşey anlatmicam de onlara ciddi bir şekilde. kimsenin senin mutluluğunun içine etmesine izin verme. ailen bile olsa bak. ben öyle yapıyorum.

Günaydın kizlar aksamdan beri modum çok düşük. Canim hiç bir şey yapmak yemek istemiyor sadece yatsam. Halsizlik te var erkende yattim ama ne yesem çıkardım. Ne zaman geçecek bu Mide bulantısı 😏 bi okuyayim kendimi kalkmam lazım ise geç kaliyorum öpüldünüz ❤️🥰
canım benimde kusmaları anladım ben hastalanmamışım beni yemeklerden sonra midem yanıyor en başa döndüm yaa ve 2 yastık koyuyorum aşırı huzursuz ediyor kusma boğazıma geliyor yutuyorum falan çok kötüyüm her yemekten sonra böyleyim. dünde kızartma demiştim ya ondan kustum demekki o kadar. ödüm kopuyor yemek yerken napıcammm başta da vardı mide yanmam ama bu kadar değildi kızlar. 5 inde randevum var bakalım rennie tabletin yanına gavicon da yazacak mı hiç hoşlanmadım bu durumdan su içsem midem şişiyor 😥

ablan ve kuzeninin genel tavrı mı bu herşeye muhalefet olmak yoksa ilk kez bu olayda mı böyle davranıyorlar? yani insan öz ablasına konduramıyor bişey ama bu çok can sıkıcı olmuş benim arkadaşım söylese bunu onu terslerim lafı ağzına tıkarım da abla da bir düşünür insan niye böyle dedi diye. seni anlıyorum canının sıkılması da normal ama akla ilk gelen şeyi söylicem. ablanın doğumlarında bunlar yapıldı mı? şerbet süsleme flan özen gösterildi mi? eğer yapılmadıysa bir desteği olmadıysa yanında kıskandığı için de malesef ki söylüyor olabilir.. ama sen kulak asma öyle dediklerinde ya sizene siz neden benim canımı sıkıp moralimi bozuyorsunuz ki siz kendi çocuklarınıza yapmayın ben yapmak istiyorum, eğer ki beni böyle terslicek moralimi bozacaksanız size bir daha birşey anlatmicam de onlara ciddi bir şekilde. kimsenin senin mutluluğunun içine etmesine izin verme. ailen bile olsa bak. ben öyle yapıyorum.
Bende senin gibi dusunuyorum canim onunkilerde hic olmadi boyle seyler uzaktaydi hep suan mesela ben medicanaya gidiyorum ozel sigortam var hic bisey odemiyorum neredeyse bi dortlu taramaya bide ayrintiliya odeyecegim surekli bana shir hastanesine git ne gerek var diyor kendisi orada yapti diye kendi doktorum zaten perinatolog gerek yok doktoruma guveniyorum diyorum hep bi muhalefet. Birde surekli kendi cocuklarinin eskilerini almami istiyor annemde defalarca uyardi ilk cocugu onun hevesi var neden eskileri giydirsin diye ama anlamiyor hastane cikisi aliyorum benimkiler duruyor niye aldin diyo elimde olmazda anlarim derimki masraf yapmayalim diye yapiyor ve zaten bazi seyleri aldim kendisinden kangurudur, puset ortusudur falan ama istiyorki ben onun cocuklarinin eskileriyle cocugumu buyuteyim hic bisey almayayim ve normalde boyle bi insan degildir gercekten bu bebek alisverisinde biranda boyle oldu hic anlamiyorum surekli iyi dusunmeye calisiyorum ama dun en son bu hastane odasi susleme olaylarida olunca cok uzuldum kirginlik olmasin diye birseyde demiyorum ama zaten hassas donemdeyiz daha bi etkiledi beni

Masallah. Ben aslinda jeoloji muhendisiyim memleketimdeyken (mogolistan) meslegimi yapiyordum. Simdi amerikadayim buraya geleli 2.senem. Bi sure calistim ama suan evdeyim hamileligin verdigi yorgunluk ve kucuk 2cocugun bakimiyla ugrasiyorum tatil yok🥰
En güzeli cnm hamileyken birde çocukla iş çok zor. Allahım hepimize güç kuvvet versin inşallah 🥰❤️

Back
X