- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.184
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
- #17.901
canım karnını ayaklarını sıcak tut o kusma ihale dönüp sonra vücuttan atılıyo rahatlyorsun, eşim annem babam hepsi aynı hastalkla ugrastlar gecen hafta, sakin ol geçer inşallah
Çok geçmiş olsunviral de olabiliyor bu meret ishal de var mı eğer varsa bir serum taktırabilirsin acilde sıvı kaybı olmasın diye. işte idare edebilecek misin insanı cin çarpmışa çeviriyor dinlenebilsen keşke
Midene dokunacak bir şey yedin mi? Ya da bayat bozuk bir ürün? Çok kustuysan değerlerin kötü çıkar, doktora gitme imkanın varsa serum falan verirler. Bir görün istersen, geçer inşallah tez zamanda![]()
kızlar hepinize teşekkür ederim kusmadım sabahtan sonra bir daha ishal de tam yok ama o da değişik yani akşam takip edicem birkaç saat uyudum revirde. dün kızartılmış tavuz vardı ondan yedim 2 ısırık sonra istemedim acaba o mu yaptı ya bilemiyorum da sabhaa kalmazdı ki o halim bilemiyorum. sağlık ocağı mesaj attı şimdi bana yarın sabah tetenoz aşısına çağırıyor çalışıyorum diye cuma gidicem of ya hiç hazır değilim ona da zaten geçen sene yaptırmıştım şmdi tekrar olması lazım diyor doktorum aşırı korkuyorum çok canım yanmıştıİshal de varsa arkadaşların dediği gibi salgın olabilir. Annem babam, ablam kocası çocukları hepsi geçirdi böyle bir şey. Hatta annem acillik oldu falan. Umarım değildir seninki ama ihmal etme![]()