• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
canım karnını ayaklarını sıcak tut o kusma ihale dönüp sonra vücuttan atılıyo rahatlyorsun, eşim annem babam hepsi aynı hastalkla ugrastlar gecen hafta, sakin ol geçer inşallah

Çok geçmiş olsun 🙏 viral de olabiliyor bu meret ishal de var mı eğer varsa bir serum taktırabilirsin acilde sıvı kaybı olmasın diye. işte idare edebilecek misin insanı cin çarpmışa çeviriyor dinlenebilsen keşke

Midene dokunacak bir şey yedin mi? Ya da bayat bozuk bir ürün? Çok kustuysan değerlerin kötü çıkar, doktora gitme imkanın varsa serum falan verirler. Bir görün istersen, geçer inşallah tez zamanda 🙏

İshal de varsa arkadaşların dediği gibi salgın olabilir. Annem babam, ablam kocası çocukları hepsi geçirdi böyle bir şey. Hatta annem acillik oldu falan. Umarım değildir seninki ama ihmal etme 🙏
kızlar hepinize teşekkür ederim kusmadım sabahtan sonra bir daha ishal de tam yok ama o da değişik yani akşam takip edicem birkaç saat uyudum revirde. dün kızartılmış tavuz vardı ondan yedim 2 ısırık sonra istemedim acaba o mu yaptı ya bilemiyorum da sabhaa kalmazdı ki o halim bilemiyorum. sağlık ocağı mesaj attı şimdi bana yarın sabah tetenoz aşısına çağırıyor çalışıyorum diye cuma gidicem of ya hiç hazır değilim ona da zaten geçen sene yaptırmıştım şmdi tekrar olması lazım diyor doktorum aşırı korkuyorum çok canım yanmıştı 😥😥

Durumunuzun iyi olmasına sevindim, güzel haberler almışsınız 💐 ben de düşündüm tulum almayı, hatta baya bakındım. Fakat içi yünlü gibi olan kundaklardan aldığım aklıma geldi, zaten kaç kere çıkarıcam, onu kullanırım diye düşündüm. Çünkü Astronotlar baya kalın oluyor, Nisan mayıs gibi giyinir en fazla. Haziran serin olsa da o kadar kalın bir şeye gerek olmaz diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim 🥰 evet tereddüt ediyorum tam bu nedenlerle hırka alacağım sanırım sadece buradan bir arkadaş da öyle demiş, minicik olacak zaten 🥰
Bunu ben de merak ediyorum, mekan doğu Karadeniz 🤭
😉

kızlar hepinize teşekkür ederim kusmadım sabahtan sonra bir daha ishal de tam yok ama o da değişik yani akşam takip edicem birkaç saat uyudum revirde. dün kızartılmış tavuz vardı ondan yedim 2 ısırık sonra istemedim acaba o mu yaptı ya bilemiyorum da sabhaa kalmazdı ki o halim bilemiyorum. sağlık ocağı mesaj attı şimdi bana yarın sabah tetenoz aşısına çağırıyor çalışıyorum diye cuma gidicem of ya hiç hazır değilim ona da zaten geçen sene yaptırmıştım şmdi tekrar olması lazım diyor doktorum aşırı korkuyorum çok canım yanmıştı 😥😥
Çok geçmiş olsun 🍀

Selam kızlar🙌🏻 Doğru mu yaptık bilmiyorum ama haftasonu hem bebek arabasını hem de bebek odasını aldık gitti. Hem ebebekte hem de babymall’de Kasım ayına özel çok iyi indirimler vardı. Hangi mağazaya girsek bu fiyatları 1 Aralık itibariyle bir daha görmek mümkün olmicak dediler. Mesela Prego’nun son model bebek arabadı Mios travel sistemi 9200’e aldık, şimdi baktım gerçekten de 12500 olmuş fiyat heryerde. KANZ’ın bebek odasını 13bine almıştık 18bin şuan. Bi taraftan erkenden almış olmak korkutuyor ama diğer taraftan da Türkiye gibi bi ülkede yaşadığımız için zaten alınacak bişeye bikaç ay sonra 2 katı para vermek de çok koyuyor. Yani çok koyardı :) Bu arada travel sistem bebek arabası alacaklar için bu modeli aşırı öneririm aylardır araştırıyorduk en hafif en katlanabilir, en rahat manevra yapılan arabalardan biri tam fiyat performans ürünü

Eklentiler

• 02172CDC-7EB0-49B1-9A16-2E73F7438C61.webp
    02172CDC-7EB0-49B1-9A16-2E73F7438C61.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar görüşünüzü almak istiyorum, doğum Nisan sonuna doğru olacak normal süresinde olursa inşallah, kuzeyde yaşıyoruz, havalar mayıs sonu gibi ısınıyor, ki bu yıl hala tam soğumadı onu da bilemiyorum, bebekleri kontrol vs için çıkarınca giydirmek için astronot yada wellsoft tulum aldınız mı? Alayım mı diye bakıp kararsız kalıyorum bir de yeni doğan sıkar mı? 3 ay mı almak lazım ??
Bence alma kullanamazsın, çok çabuk büyüyorlar ilk iki ay battaniye kullanırsın sonrada yaz geliyor zaten. Bi dahaki kısa bakarsın inşallah

Geçmiş olsun cnm Allah'ım şifa versin, zaten rahatsızlığın varken tetanozu vurmalar sıkıntı etme

Benim bu saatten sonra gideceğim tek 2 perinatolog var birisi Ali ekiz birisi ahmet gül ahmet hoca biraz soğuk durur ama doktorlugu efsane ben bi kere acile gitmiştim ben çok riskli gebeyim bana acildeki dojtor zor dogurursun cok riskli dedi moralimi bozmaya çalıştı ben dedim ahmet gül oyle söylemedi ama dedim adam sesini kesti ahmet hoca öyle dediyse doğrudur dedi yani gerçekten çok iyi alanında aytul hanım biraz soğuk duruyo ben zaten kadın doktorlar ile anlaşamıyorum en güzeli erkek perinatolog 🤣 Ali ekiz hoca daha yumuşak karakterli psikolojik olarak da seni düşünen birisi
merhaba kimle devam etmeye karar verdiniz ben de dr arayışı içindeyim

Memoriala gidiyoruz canım. Doğum paketi alırken bi broşür veriyolar içinde nelerin dahil olduğu yazıyor tek tek. Seninki hangi hastane bilmiyorum ama illa ki her hastanede vardır o şekilde bilgilendirici broşürler
hangi memoriale gidiyorsunuz orda da var mı doğum paketleri :)

merhaba kimle devam etmeye karar verdiniz ben de dr arayışı içindeyim
Cuma günü ali ekiz hocada detaylı ultrasonum var şimdiye kadar taha takmaz ile ilerledik ama sanırım detaylı sonrasi ahmet göçmen hocaya gecicem taha hoca biraz rahat davranıyor ben riskliyim o yüzden panik yapiyorum

Cuma günü ali ekiz hocada detaylı ultrasonum var şimdiye kadar taha takmaz ile ilerledik ama sanırım detaylı sonrasi ahmet göçmen hocaya gecicem taha hoca biraz rahat davranıyor ben riskliyim o yüzden panik yapiyorum
benimde bir türlü içime ya hastane ya dr ısınmadı :/ birsey soracaktım direk sadece perintalogla devam edebiliyor muyuz ? Ahmet Göçmeni de duymuştum

benimde bir türlü içime ya hastane ya dr ısınmadı :/ birsey soracaktım direk sadece perintalogla devam edebiliyor muyuz ? Ahmet Göçmeni de duymuştum
Doktoruna bağlı ben ahmet hocayı çok severim sisli memorialdeydi ama geçen sene atasehire gecti ben Avrupa yakasindayim mesafe olmasa hiç başkasına dahi gitmezdim ama bu haftaya kadar başka doktorlar ile oyalandim ama hocayı çok arıyorum detaylı sonrası ahmet hocaya geçmeyi düşünüyorum ama esim pek sıcak bakmıyor mesafe dolayısı ile eğer gidemezsem ali ekiz hoca ile görüşünce ayda 1 beni muayeneye almasını talep edicem en kötü

Doktoruna bağlı ben ahmet hocayı çok severim sisli memorialdeydi ama geçen sene atasehire gecti ben Avrupa yakasindayim mesafe olmasa hiç başkasına dahi gitmezdim ama bu haftaya kadar başka doktorlar ile oyalandim ama hocayı çok arıyorum detaylı sonrası ahmet hocaya geçmeyi düşünüyorum ama esim pek sıcak bakmıyor mesafe dolayısı ile eğer gidemezsem ali ekiz hoca ile görüşünce ayda 1 beni muayeneye almasını talep edicem en kötü
Bugün ben de Ali Hocadan randevu aldım hastaneye git gel yapmaktan daha mantıklı gibi geldi testleri de orda yapıyorlarmış benim evime de çok yakın

Bugün ben de Ali Hocadan randevu aldım hastaneye git gel yapmaktan daha mantıklı gibi geldi testleri de orda yapıyorlarmış benim evime de çok yakın
Ali ekiz mi? 12.haftada gittim ben çok seviyorum daha önce kaybettiğim gebeligim de de çok motivasyon etmişti empati duygusu yüksek birisi belki bende sadece onda kalirim

Back
X