- 20 Mart 2011
- 13.979
- 32.606
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
- #17.981
Eğer maddi imkanın varsa israfa kaçmadan al gitsin içinde kalmasınSelam kizlar bugun biraz dertli geldim size sizlerdende fikir almak istedim benmi abartiyorum yoksa karsimdaki insanlar bazi seyleri yapmamimi istemiyor anlamiyorum neyse anlatayim siz karar verin.
Ablamin 3 cocugu var oldugu icin cocuklarini hep uzaklarda falan dogurdu son cocugundada sehir hastanesinde pandemide dogurdu kimse girip cikamadi yanina neyse iste benimde ilk cocugum bir kaybim vardi daha once o yuzden bazi seylere cok hevesliyim allaha sukur alabilme durumumda var kimsedrn birsey istemiyorum kendimiz aliyoruz cocugumuz herseyini. Ablamla ve kuzenimle bir araya geldigimizde ben istahli istahli neler aldigimi, alacagimi falan bahsederken surekli ama surekli buna ne gerek var ihtiyacin olacagini nereden biliyosun bu guzel degil niye bundan aldin gibi tavirlar sergiliyolar. Hastane odasi icin kendim ufak tefek susleme falan yaparim bi cikolata bi tatli yaptirir serbet veririz diye konusuyorum kac gun kalacan sanki niye yapiyosun diyolar. Gogus pompasi ve sut saklama poseti aliyorum niye aldin ihtiyacinin olcagini nerden biliyorsun diyorlar. Gogus ucu kremi aliyorum ne gerek var bunca paraya diyorlar. Ya kizlar allah askina soyleyin problem bendemi bunu esimin tarafindan birileri yapsa bi nebze anlarim ama benim oz ablam ve kuzenim yapiyor. Ne istahim kaldi ne birsey hic bisey yapasim kalmadi vallahi oyle moralim bozukki