• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Simdi doktora geldim bekliyorum cnm biraz sakinledim ama bilmiyorum ya hormonlardanmi herkese asiri sinirleniyorum ve zor sakinlesiyorum
hormonlar sakin ol zaten gergindin ya bugün için ondan olmuştur korkma bende aşırı sinirli biriyim hergün iş yerinde illa biri beni bağırtıp sinir ediyor bebekler etkileniyor diyorlar ama elde değil sağlığına birşey olmaz Allah ın izniyle sakinleşmeye çalış sen şuan canım.

hormonlar sakin ol zaten gergindin ya bugün için ondan olmuştur korkma bende aşırı sinirli biriyim hergün iş yerinde illa biri beni bağırtıp sinir ediyor bebekler etkileniyor diyorlar ama elde değil sağlığına birşey olmaz Allah ın izniyle sakinleşmeye çalış sen şuan canım.
Elimden geldiğince sakinlesmeye çalışıyorum ama inanılmaz gerildim yani bir de 2 gündür pek net hissetmiyorum bebegi onunda vermiş olduğu bir gerginlik var detaylinin vermiş olduğu gerginlik hepsi üst üste bindi yani

selam canım ben yaşıyorum ağrı ve karıncalanma durumunu gece uykudan uyanıp eşimi uyandırıp masaj yaptırıyorum dün gece yaşandı bu hatta magnezyum da kullandığım halde böyle.. tetanozuda yarın 20. haftama girerken yaptıracağımm umarım benimde hafif geçer çok geçmiş olsun
Bende magnezyum kullanıyorum ama yine de var bu karıncalanma, inşallah çabucak geçer 🙏❤️

20+5 ten herkese selamlar 🐣❤️ bugün tetanoz aşımı oldum, kolumda hafif ağrı var. İnşallah böyle devam eder ve geçer. Sizler yaptırdınız mı?

Bir de son bir haftadır sırtımda ara ara karıncalanma oluyor, yaşayan var mu bu durumu?
dün oldum aşımı bana hiç ağrı yapmadı canım ama hemşire soğuk buz kalıbı tut ağrın olursa demişti belki faydası olur :)

Kaçta randevun? Ben Ahmet hocaya gittim bugün, eve yeni geldim hatta. Yoğun enfeksiyon var dedi, izotonik ile yıkama yaptı. Mixovül yazdı ve krem verdi. Bebeğe de ayrıntılı baktı her yerine sorun yok dedi 😇 Ayrıcalıklar ilk renkli fotosunu aldımmm 😍 duobalance ı sordum, kullanabilirsin dedi 👍
Ahh ne güzel😍 nasıl peki renkli görüntüsü ? Yani çok daha net bir görüntü oldu mu? Birine benzettiniz mi mesela? Ben de haftaya cuma gidiyorum. Çok merak ediyorum😇🥰

Merhaba arkadaslar. Benim ayrintili ultrasona cok az kaldi. Tam olarak hangi haftada gitmek daha iyi bir fikriniz var mi? 20+ mi yoksa 22+ mi

Doktoruma 19+1’de gittim en son.
3 hafta sonra git dedi bana ayrıntılı için.
Yani 22+1’de.
Zaten 20 ve 24 arasında gidiliyor. Doktorunuz net bir şey söylemediyse siz tercih edebilirsiniz.
O aralıkta hepsi uygun zaten. Ben 23.haftaya girince gitmiş olacağım.

Ahh ne güzel😍 nasıl peki renkli görüntüsü ? Yani çok daha net bir görüntü oldu mu? Birine benzettiniz mi mesela? Ben de haftaya cuma gidiyorum. Çok merak ediyorum😇🥰
Ya çok net değil ama elleriyle kulaklarını kapatmış duruyor. Burun ağız falan görünüyor ama :) hatta paylaşayım görüntüsünü özelden merakın gitsin :)

Ya çok net değil ama elleriyle kulaklarını kapatmış duruyor. Burun ağız falan görünüyor ama :) hatta paylaşayım görüntüsünü özelden merakın gitsin :)

Aay ne güzel ne tatlı😍😍 annelik duygularını daha da kabartır net görmek bence. Öyle olacak gibi hissediyorum kendimde😇😇

Doktoruma 19+1’de gittim en son.
3 hafta sonra git dedi bana ayrıntılı için.
Yani 22+1’de.
Zaten 20 ve 24 arasında gidiliyor. Doktorunuz net bir şey söylemediyse siz tercih edebilirsiniz.
O aralıkta hepsi uygun zaten. Ben 23.haftaya girince gitmiş olacağım.
Sanki 24.haftaya ne kadar yakin gitmis olsak daha iyi gibi geliyor bana. Hani bebek biraz daha buyumus oluyor ya. Ama iste bunun da baska bir sakincasi var mi diye sorayim dedim. Oyleyse ben de 22+ da gideyim. Tesekkur ederim cevabiniz icin🥰

Elimden geldiğince sakinlesmeye çalışıyorum ama inanılmaz gerildim yani bir de 2 gündür pek net hissetmiyorum bebegi onunda vermiş olduğu bir gerginlik var detaylinin vermiş olduğu gerginlik hepsi üst üste bindi yani
korkma hadi çıkta bizi bilgilendir güzel haberlerinle 😍 benimde 13 Aralıkta çokk heyecanlıyım 😍

Back
X