- 18 Ekim 2022
- 2.500
- 3.513
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
- #20.081
Evet kasları hissediyorum ben de. Daha önce bir taraf oluyordu şimdi bütün oluyor gibi.Bende de oluyor bebeği değilde rahmi hissediyorum gibi bişey (tekmeden falan çok farklı ) rahim bı yerde toplanıyor sertleşiyor hatta sol tarafım yamuluyor orası dağ gibi oluyor sonra geçiyor
Ya böyle böyle kafayı yicezBen o durumu sadece sabahları idrara sıkışıkken yaşıyorum. Ama son zamanlarda garip bir şekilde bağırsak hareketi gibi hissediyorum bebeğin hareketlerini. Cuma kontrolüm var umarım her şey yolundadırDoğana kadar hep böyle olacağız annelik delilik diye boşuna dememişler
![]()
Benim rutin kontrolüm aralık sonu, daha çok var. Geçen cuma detaylı ultrasonda sormuştum. Hatta tam muayeneden önce de oldu, sedyede doktoru beklerken. Sordum söylediğim cevabı verdi. Hiç 30. Haftadan sonra olur demedi. Sayısını takip etmekte fayda var. Öyle yapalım bence.Ama şu an bunu duyduğuma da sevindim. Bunlar doğuma hazırlık için rahim kaslarının guclenmesini sağlayan kasılmalarmis. Benim de arka arkaya oldugu oluyor. Sizin randevunuz ne zaman? Yakın zamanda olursa doktora sorunca haber verir misiniz ne diyor diye