2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum bulantılar yemek yiyemem derken takviye ilaçları da kullanamadım. Aşırı hızlı yorulma kalp çarpıntısı nefes nefese kalma ayaklarda güçsüzlük şikayetlerim olunca doktorum kan tahlili yaptı hemoglobin 10a düşmüş. Demir hapını yutabileceğim bir hap ile değiştirip 2 ye çıkardı. Dahiliyeye gittim oradaki doktorum daha kapsamlı tahlil yaptı. B12 değerim de 80lere düşmüş. Ve B12 de hemoglobin üzerinde etkiliymiş. Şimdi B12 takviyesine de başladım. Ama onu kadın doğumcun ile konuş biz birden iğneyle yükseltmek isteriz onlar hamilelikte birden yükselmesini istemezler B12 nin dedi. Kendi doktorum dil altı hap şeklinde hergün kullanmamı istedi. Yavaş artarmış böyle ama inşallah en kısa sürede belirtileri azalır artık. Okula bile gitmekte güçlük çekiyorum. 4 yaşında kızım var ilgilenemiyorum. Değerlerinize dikkat edin kesinlikle çok düşmeden takviye almak önemli

Allah razı olsun kizlar iyi olmaya çalışıyorum ne kadar iyi olunursa. Yarın gidicem hastaneye baska bir doktorla bi daha konusucam son kez, birsey değişeceğini sanmıyorum ama umut dünyası. Büyük ihtimalle dogum olacak dua edin yeter 🤲♥️
Allah yardımcın olsun canım 😔🤲🏻
Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum bulantılar yemek yiyemem derken takviye ilaçları da kullanamadım. Aşırı hızlı yorulma kalp çarpıntısı nefes nefese kalma ayaklarda güçsüzlük şikayetlerim olunca doktorum kan tahlili yaptı hemoglobin 10a düşmüş. Demir hapını yutabileceğim bir hap ile değiştirip 2 ye çıkardı. Dahiliyeye gittim oradaki doktorum daha kapsamlı tahlil yaptı. B12 değerim de 80lere düşmüş. Ve B12 de hemoglobin üzerinde etkiliymiş. Şimdi B12 takviyesine de başladım. Ama onu kadın doğumcun ile konuş biz birden iğneyle yükseltmek isteriz onlar hamilelikte birden yükselmesini istemezler B12 nin dedi. Kendi doktorum dil altı hap şeklinde hergün kullanmamı istedi. Yavaş artarmış böyle ama inşallah en kısa sürede belirtileri azalır artık. Okula bile gitmekte güçlük çekiyorum. 4 yaşında kızım var ilgilenemiyorum. Değerlerinize dikkat edin kesinlikle çok düşmeden takviye almak önemli
Geçmiş olsun, takviyeler ile kısa sürede toparlanırsınız inşAllah 🤲🏻

Hgb yani hemoglobin kaç?
Canım onu bulamadım ya bence bakılmıştır ama tam kan sayımı diye bişe var bi sürü bişe var altında normal gözüküyor, bu ferritinde kırmızı çıkmamış işin garibi doktora da sordum hatta demiri 2 günde bir iç rahatsız ediyorsa dedi valla anlamadım, beni şey düşündürdü bu hafta resmen bende halsizlik var acaba bundan mı gebeliğin ilk ayları gibi çabuk yorulur oldum mesela.

Kizlar bebek camasirlari icin hangi deterjani tercih ediceksiniz. Bide hangi programda yikamak lazim. Benim ilk gebeligim tecrubesizim bu konuda suan islerim yokken yavastan yikayip utuleyeyim esyalarini diyorum
Moms green. İçeriği temiz organik. Ben hoşgeldin bebeğim setini aldım. Normalde de onun deterjanlarını kullanıyorum güvenle. Memnunum gayet🥰

Canım onu bulamadım ya bence bakılmıştır ama tam kan sayımı diye bişe var bi sürü bişe var altında normal gözüküyor, bu ferritinde kırmızı çıkmamış işin garibi doktora da sordum hatta demiri 2 günde bir iç rahatsız ediyorsa dedi valla anlamadım, beni şey düşündürdü bu hafta resmen bende halsizlik var acaba bundan mı gebeliğin ilk ayları gibi çabuk yorulur oldum mesela.
İstersen bir daha kan ver aile hekimliğinde. Oradaki doktora da sorarsın kendi doktoruna da gösterirsin.

Moms green. İçeriği temiz organik. Ben hoşgeldin bebeğim setini aldım. Normalde de onun deterjanlarını kullanıyorum güvenle. Memnunum gayet🥰
Bende bu markayı şuan kullanıyorum memnunum, The elitte Home ve naturalive de temiz içeriktir, hepsini kullandım canım hepsinden de memnun kaldım.

Kızlar bende gebeliğin ilk haftalarındaki gibi aşırı uyku durumu baş gösterdi 😴
Kanım çok düşük değil çok yüksek de değil, takviye kullanıyorum zaten.
Sizde de benzer durum var mı yoksa ben hep evdeyim diye mi böyle oluyor?

Kizlar bebek camasirlari icin hangi deterjani tercih ediceksiniz. Bide hangi programda yikamak lazim. Benim ilk gebeligim tecrubesizim bu konuda suan islerim yokken yavastan yikayip utuleyeyim esyalarini diyorum
Bu marka temizmiş. Aklım bunda şimdilik ama henüz araştırmadım her şeyi. Fikrim değişebilir de.
Ayrıca yumuşatıcısını da almalı mıyız bilmiyorum🤔
Bana ilk yıkamada 15dklık program yeterli dediler. Ama makinede bebek giysileri diye bir ayar da var. İlerde o kullanılabilir

9590647E-53EF-44B3-87B8-445A088B4BB6.png

Son düzenleme:
Canım ben içeriği temiz kullanmaya çalıştım hep green clean kullanıyordum ama sonra fiyatları aldı başını gitti. O sebeple baby’s green kullandım. Elbette bu içeriği temizler muhtşem leke çıkarıcılar değil ama leke olduğu an ıslatıp daha sonra yıkadığımda daha az leke ile karşılaştım.

Bir de bebek kıyafetleri için leke çıkarıcılar da var. Onlar işe yarar belki. Ondan da alsam diye düşündüm 🤔

Çok geçmiş olsun 🌺

Back
X