2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
GÜnaydın kızlar konumuz kıyafet madem bende sizlerden yardım alayım henüz evdekilerle idare ettim bugüne geldik olduk beş buçuk aylık artık önümüzde ay alırım birşeyler sizler neler aldınız ve ne tavsiye edersiniz
İnanamıyorum bravo size valla bu zamana kadar hiç hamile pantolonu, hamile taytı vs. giymeden normal pantolonları giyebildiyseniz. Ben 3. aydan başlamıştım hamile reyonlarından giymeye

ayselcin ayselcin Benim kızımdan kalma 2 hamile pantolonum var, bi triko bol siyah pantolonum vardı altlarda onlarla idare ediyorum. Elbiselerim, kazaklarım şimdilik oluyor ama çok az vakti kaldı bence. Lcw’den bi siyah hamile elbisesi, bi taytlarla giymek için triko bluz, bi de dar body aldım. Hamile elbisesine çok bayılmadım ama idare eder.
Bundan sonrası için evde eşortman altı ve tayt ihtiyacım cok var, bi de trendyoldaki triko takımların 42 bedenini alcam çünkü altlar sıkıyor göbeğimi.

Benim de tatilden sonra 2 haftam kalıyor 32'ye. O haliyle de hemen hemen denk geliyor gibi oluyor. Ama bu adet tarihine göre hesaplanmış haliyle ya, ya 38'de olursa doğum mesela? 40 olmasına kadarki 2 hafta puf gidiyor değil mi? Neyse hallolacak izinlerle raporlarla bir şekilde😊
Aynen sanırım öyle 🤔 doğumdan sonraki 8 hafta başlamış oluyo

Benim de tatilden sonra 2 haftam kalıyor 32'ye. O haliyle de hemen hemen denk geliyor gibi oluyor. Ama bu adet tarihine göre hesaplanmış haliyle ya, ya 38'de olursa doğum mesela? 40 olmasına kadarki 2 hafta puf gidiyor değil mi? Neyse hallolacak izinlerle raporlarla bir şekilde😊
Doğum 38 de olursa o 2 haftalık izin doğum sonrası 8 haftaya eklenir, toplam 16 haftalık izinden herhangi bir hak kaybı olmaz.

Aaa bu arada ben yazlık elbiseleri de altına opak çorap ve üzerine kazak ile etek gibi kombinliyorum. Çok kullanışlı oluyor. Tavsiye ederim 😇 hatta geçen gün tuzla marinada göbeğini göstererek poz ver dediler; böyle çektim 😇😇
MaşAllah hani nerde göbüş? 😍 🧿 Hem çok yakışmış hem de çok şık olmuşsun 💜
Ben tesettürlüyüm elbiselerim uzun, hadi alttan tayt vs hallettim ki benim bu anlamda halletmem daha kolay olur ama şimdi güzelim uzun renkli elbiselerin altına bot mu giyineyim 😅
Bir de mekan Doğu Anadolu 😅
Bizim okulda bir arkadaş şifon elbise altına bot giyiniyor mesela 🤭 Bir tek bana tuhaf geliyor sanırım

Kızlar detayliya geldim sabahtan hala daha bitmedi çikolata ye yürü geri yürü yine yürüyorum 😕 suyum fazlaymış 😔 öğleden sonra bitince guncellerim burayi 22+4 günlük 480 gr ve 24 cm mis

Kızlar detayliya geldim sabahtan hala daha bitmedi çikolata ye yürü geri yürü yine yürüyorum 😕 suyum fazlaymış 😔 öğleden sonra bitince guncellerim burayi 22+4 günlük 480 gr ve 24 cm mis
O kadar çikolata ve yürüyüşe göstermedi mi kendini 😪 şeker testi yaptırmış mıydınız?
Eksikligini anladikta suyun fazlaligi neden oluyo acaba ? Ay derdimiz hic bitmiyo
Doktorlar şekere yoruyor genelde

O kadar çikolata ve yürüyüşe göstermedi mi kendini 😪 şeker testi yaptırmış mıydınız?

Doktorlar şekere yoruyor genelde
Evet gostermedi ya haftaya erteledi tekrar detaylı icin gidecegiz bir de bebege giden damarlarda catallanma varmis o yüzden doğuma kadar coraspirin kullanacakmisim. Suyumun fazlalığı da seker nedeniyle olabiliyormus o yüzden haftaya seker yuklemesi yapilacak yani şok üstüne şok yasadim ben karbonhidrat tuketmem nişasta bazli ürünler yemem ,paket gida desen yok. Yani süt bile içmiyorum intolerans olmasin diye. Sebze ve haslama ağırlıklı besleniyorum ama yine de nasil oldu anlamadik. 😕

Evet gostermedi ya haftaya erteledi tekrar detaylı icin gidecegiz bir de bebege giden damarlarda catallanma varmis o yüzden doğuma kadar coraspirin kullanacakmisim. Suyumun fazlalığı da seker nedeniyle olabiliyormus o yüzden haftaya seker yuklemesi yapilacak yani şok üstüne şok yasadim ben karbonhidrat tuketmem nişasta bazli ürünler yemem ,paket gida desen yok. Yani süt bile içmiyorum intolerans olmasin diye. Sebze ve haslama ağırlıklı besleniyorum ama yine de nasil oldu anlamadik. 😕
Devlette mi yaptırdınız yoksa özel bi muayenehane mi?

Coraspin ben gebeliğin başından beri kullanıyorum canım endişe etme. Şeker de maalesef kimde çıkacak kimde çıkmayacak hiç belli olmuyor. Evet böyle şeyler duymak can sıkıcı ama yeter ki çözümü, tedavisi olsun 🤗

Öyle üzüldüm ki benim göğüslerim normalde küçüktü demekki ondan boyle oldu 75 bedenken simdi nerdeyse 85 oldu 😕
ayy başta bende üzüldüm tüm arkadaşlarıma gösterdim bu çatlak mı damar mı diye tecrübeli arkadaşlarım çatlak dedi kocaam ve birkaç arkadaşım damar dedi sanırım beni üzmemek için ama bende anlamıştım parlıyor ve orayı sıkıştırmaya çalışınca yırtık görünüyor 2 hafta kadar kafama taktım sonra dedim bu çözüm değil salla gitsin daha sık yağlıyorum asla aksatmadan.

Coraspin ben gebeliğin başından beri kullanıyorum canım endişe etme. Şeker de maalesef kimde çıkacak kimde çıkmayacak hiç belli olmuyor. Evet böyle şeyler duymak can sıkıcı ama yeter ki çözümü, tedavisi olsun 🤗
Yaa Cok teşekkür ederim canım içim rahatladı sen böyle diyince 🥰

ayy başta bende üzüldüm tüm arkadaşlarıma gösterdim bu çatlak mı damar mı diye tecrübeli arkadaşlarım çatlak dedi kocaam ve birkaç arkadaşım damar dedi sanırım beni üzmemek için ama bende anlamıştım parlıyor ve orayı sıkıştırmaya çalışınca yırtık görünüyor 2 hafta kadar kafama taktım sonra dedim bu çözüm değil salla gitsin daha sık yağlıyorum asla aksatmadan.
Ben hep karnımı yagliyordum ama artik göğüslerimi de yaglycam ben ne bilim saniyorum ki tek karin çatlıyor 😅

Özele gidiyorum canım
Perinetolog mu radyolog mu bakıyor onu öğrenmek istedim ondan sordum. Devlette radyolog bakıyor çünkü sanırım. Perinetolog dediyse haftaya inşallah kendini gösterir sağlıkla. Şeker hallolur inşallah beslenme programıyla sıkmayın canınızı. Ailede varsa dikkatte edilse çıkabiliyor çünkü😐

Back
X