2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Hava nemlendiricisi tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Artık kullanmam şart oldu. 😏⭐
Biz de weewell WHC752R aldık, yaklaşık bir haftadır kullanıyoruz. Henüz yorum yapabilmem için çok erken gerçi ama sabahları burnum tıkalı uyanıyordum şimdi çok daha iyiyim gibi. Bizim evimizin nemi camı açtığımda %38lere kadar düşüyor, gece yatmadan önce nemlendiriciyi çalıştırıyoruz sabah odanın nemi %50ye çıkmış oluyor. Odanın kapısını kapatırsanız daha kısa sürede daha yüksek derecelere de çıkabilir, biz kapatmıyoruz haliyle nemlendirmesi daha uzun sürüyor. Ama tüm evi nemlendirsin gibi bir beklentiniz varsa kesinlikle yeterli değil ne yazık ki. Odanın ısısını düşüren soğuk bir buhar üflemiyor, etrafındaki eşyaları da nemlendirerek ıslatması gibi bir durum gözlemlemedik şimdilik bazı markalarda bu tip yorumlarla karşılaşmıştım. Bu ürünün filtresi yok, biz önce filtreli bir ürün araştırdık ama ilgimizi çeken ürünlerin filtrelerini bulmanın bazen çok sıkıntılı olduğunu öğrendik. O yüzden bu ürünü tercih ettik, haznesini sık sık temizleyip dezenfekte ederek bakteri oluşturma sorununu da minimuma indirmeye çalışacağız.

bende bir gazla aniden ustaları çağırıp evi boyattım , odaların yerini değiştirttim oğlumun odasının dekorasyonunu değiştirdim artık kardeşte geliyor diye :) yoruldum ama bitti çok şükür. ağırlaşınca bidaha yapamam diye düşündüm
Valla bravo bitirmişsiniz 👏🏻👏🏻 bundan sonra keyifle yavaş yavaş hastane çantası falan hazırlama kalmıştır 😇
Bana da ağırlaşmadan yap aradan çıksın dediler. Dün salon mobilyalarının siparişini verdim, yarın da bebek odası mobilyalarını sipariş vereceğim inşallah. Büyükler hallolunca arkası gelir heralde 😅
Boya demişken ben bebek odasının 1-2 duvarına mural gibi bişiler yaptırmak istiyorum, bir duvar sanatçısıyla da görüşüyorum. Kalan duvarları tek renge boyayacağım. O odaya özel boyalar mı kullanılmalı? Yani eğer öyleyse tüm evi de özel boyayla boyatmak lazım sanki? Bilemedim ne yapmalıyım??

Valla bravo bitirmişsiniz 👏🏻👏🏻 bundan sonra keyifle yavaş yavaş hastane çantası falan hazırlama kalmıştır 😇
Bana da ağırlaşmadan yap aradan çıksın dediler. Dün salon mobilyalarının siparişini verdim, yarın da bebek odası mobilyalarını sipariş vereceğim inşallah. Büyükler hallolunca arkası gelir heralde 😅
Boya demişken ben bebek odasının 1-2 duvarına mural gibi bişiler yaptırmak istiyorum, bir duvar sanatçısıyla da görüşüyorum. Kalan duvarları tek renge boyayacağım. O odaya özel boyalar mı kullanılmalı? Yani eğer öyleyse tüm evi de özel boyayla boyatmak lazım sanki? Bilemedim ne yapmalıyım??
ben normal boyayla boyatıyorum hep özel boyaya gerek varmı ? zaten kokusu bile olmuyor neredeyse artık boyaların. çokta şart değil bence

Kızlar şuana kadar kaç kilo aldınız? Çatlağı oluşann var mı?

Kendime hakim olamıyorum, çok yiyorum 😃 ilk 4 ayda hiç kilo almayıp son 2 ayda 7 kilo aldım 🙈🙄 58.5 ile başladığım hamileliğim 65 .5 ile devam ediyor
Aa valla kendimi gördüm ben de 58,7 ile başlamıştım ama suan 64,8 kiloyum bildiğin 5 kilo :( çatlak göbeğim de bacagimda yok ama memelerim çok kötü ya :( bilemedim memelerde olduğunu çok acılı oldu benim için

Benim annem de öyle. Ya diyorum peki 10 günde büyüdü diyelim e 10 gün ne giyecek. Büyük büyük giydirip niye çocuğumu tuhaf bi kılığa sokayım. Az süre de giyecek olsa giysin. Ama güzel olsun. Ayına uygun kıyafet şart. Günde belki kaç kez değişecek o kıyafetler. Artık annem anlıyor sanırım. Sustu çünkü. 😅 bazen de ona haber vermeden sipariş ediyorum. O da rahatlık. Gösterince ne gerek var diyor
Bir de ilk hevesimiz sonuçta 😍 Ben aldıklarımı hiç söylememiştim bana gelince gösterdim eminim burdaki birçok arkadaşın aldıklarının çeyreğini almışımdır ama gel gör ki durum böyle 😄

Yaptırma diyenler var. Kafam karıştı.
Doktorunun bu konuda ne dedigi onemli yaptirma diyenler hangi bilimsel aciklamaya istinaden yaptirma diyorlar anlamiyorum 50 g sekeri 1 bardak mesrubattan ve 1 buyuk dilim baklavadan alabiliyoruz oyle sanildigi gibi kilolarca seker verilmiyorki vucuda

Yaptırma diyenler var. Kafam karıştı.

Ben de yaptırmadım henüz. Doktorum yaptır derse yaptıracağım. 28.haftaya kadar yapılabiliyor nasılsa. Haftaya randevum var. Belki yaptır der.
Doktorunuz ne diyorsa ona göre hareket etmek mantıklı geliyor bana

ben 24+3 üm daha yaptırmadım 16 ocakta aç karnına randevuya gideceğim tüm değerlerime bakacaaklar gerekli görürsek yaparız yoksa yapmayacağım dedi doktorum
Size bişey soracağım 🫢 sizin son adet tarihiniz benimkinden hemen hemen bi hafta önce sizin 25+ olmanız gerekmiyor mu🙈 ben 24+ lardayım çünkü😊

Aynen öyle benim oglum da anaokulunda ve guya buyuk olmasina ragmen mecburen her is bana bakiyor e bi de psikolojisini kardese alistirma durumu var. İlk zamanlar benim de tuvalet sonrasi poposunu silmeye cagiriyordu her seferinde kusuyordum o isi o donem babasi devralmisti sagolsun bi sure.
Evet öyle gerçekten bir de bizim kız olunca banyo vs de artık büyüdüğü için babasından utanıyor dün yıkarken epey zorlandım 🙈 öyle böyle geçiyorum bakalım bu günler

Back
X