- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
- #23.001
Güle güle kullanın
Ana kucağın çok güzelmiş o yeter sanki misafir varken onda oyalanır ya da uyur insallah huzurla 

çok özleyeceğim bugünleri ama bi daha nooooo 
Şu an içimdeki Anadolu anasını uyandırdın “anası gurban ossuun b.klu bezinee”

Ben çok ayva yemiştim kızımın vardı gamzeleri doğduğunda, sonra geçti ama olsun
Hadi geçmiş olsun bunu da atlattın darısı bizlerin başına

Hamileliği ben de cok seviyorum ya bi tek benim bebeğimmiş bana özelmiş de doğunca halka arz olacakmış gibi geliyoKizlar bende anne yani besigi ve ana kucagi olarak bunlari aldim ana kucagini salona koyacagim zaten anne yani besigide tekerlekli heryere gidiyor cok buyuk bisey degil sizce yinede yatas juno gibi salonda koltukta yatirmak icin portatif biseye ihtiyac varmi

Ay bende zaman gecmesin diyenlerdenim kalsin cocugum karnimda boyle hareketlerini hissetmek falan cok guzel degilmi ben 2 sene filler gibi hamile olarak gezebilirim cok sevdim hamileligiama tabi daha zor zamanlari gelmedigi icin bilemiyorum 8. Ayda ayni seyleri hissetcekmiyim
![]()
Şu an içimdeki Anadolu anasını uyandırdın “anası gurban ossuun b.klu bezinee”

Ben de bir an önce doğsa da sevsek diyorum sanki çişli kakalı uykusuz geceler bizi beklemiyormuş gibi![]()
Ben çok ayva yemiştim kızımın vardı gamzeleri doğduğunda, sonra geçti ama olsun

Yanaklarina da arada bi bastiralim belki gamzesi olur![]()
Geçenlerde pembe bir çiçek kokluyordum arkadan nasıl bir bağırtı geldi anlatamamşimdi bir şeye dokunmaya korkuyorum ama ayva yiyorum belki olur gamzesi
![]()
Hadi geçmiş olsun bunu da atlattın darısı bizlerin başına

Şeker yüklemesini geçtim başarıyla. Fenalaşma olmadı şükürboşuna korkmuşum.
Önce sadece parmaktan kan alındı. 98 çıktı. İyi dediler.
Sonra da 50gr şekerli çilek aromalı gazoz gibi şeyi içtim. 1 tüp kan alındı 1 saat sonra. Bu kadar.