Kizlar iki gundur inanilmaz moralim bozuk. İs yerinde laboratuvarda kalite kontroldeyim ve deneyler tamamen vucut gucune bagli yapilacak deneyler. Suan neredeyse hic birini yapamiyorum yapan iki yardimci elemanim var ben baslarinda durup kontrol ediyorum ve raporlama bilgisayr islerine bakiyorum. İsverenim bu duruma takmis durumda neymis ben hic is yapmiyormusum calismiyormusum firmaya yuk oluyormusum. Genel mudurum beni koruyor suanda yapabileceklerini zaten yapiyor daha fazlasini bekleyemeyiz ondan diye ama isveren tam bir pislik kameradan izliyor surekli ve baya bana kafayi takmis durumda. Zaten dogum izninden sonra calismayacaktim birde yurtdisi isimiz oldu dogum izninden sonra donmeyecegim 32. Hftama 6 hafta kaldi adam beni 6 hafta daha idare edemiyor sinirimden catliycam resmen bu zamana kadar yaptigim hersey uctu gitti butun emeklerim sirf 3-4 aydir hamilelikten dolayi is yukum azaldi diye cildiriyor. Allah hepimizi vicdanli insanlarla karsilastirsin oyle canim sikildiki iki gundur anlatamam