Kızlar bugün şeker yüklemem vardı, benden sonra girecekler için ben de söyleyeyim hiç zorlu geçmiyormuş gerçekten. İçecek midemi bulandırır diye çok çekinmiştim, bir de yalnız gitmek zorunda kaldım. Ama tadı gerçekten gazoza benziyor. Hele açlıktan mıdır nedir o an içip bitirmişim.

Ben de şeker çıkmadı, ki çok şaşkınım dediğim gibi ben çok kilo aldım hamilelikte, doktor da ben de emindik çıkacağına. Gerçekten demek ki şeker olayı kiloyla alakalı bir şey değilmiş. Yine de diyetisyene gidicem bu kilo alımına dur demek istiyor doktorum oysaki ben sevmiştim hamilelikte namnam yemek yemeyi. Öneriniz varsa Beylikdüzü tarafında alırım.

Bir de sen 3 kere kan ver, usg’de bebişi bi gördüm aynı babası. Kahrı çeken biz, sefasını babalar sürüyor. Doktorum diyo üzülme ikincisini sana benzetirsin. Teselli gibi teselli sjhdjs. Yalnız nasıl böyle büyüyorlar inanılmaz değil mi?! Doğduklarında her anın kıymetini bilmemiz gerecek herhalde şikayet etmeden, söylenmeden. Zaman çok hızlı geçiyor. Şimdiden çalışma hayatına nasıl dönücem diye düşünmeye başladım bile.

Bugün çok okuyamadım tahlil olaylarından burayı ama umarım herkeste her şey yolundadır, seviliyorsunuz tatlış anneler.