2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Canım benim oğullarımın ikisini de küveze aldılar, birinin ciğerler sağlam ama kilosu az, büyük olanın da biraz solunum sıkıntısı varmış. Odada boş boş oturmak üzücü evet ama daha güvenilir ellerdeler, herşeyleri takip altında ve güzelce besleniyorlar. Bana hastane tipi süt sağma makinası getirdiler elimle daha çok süt çıkıyor ama olsun göğüsler uyarılsın diye sağıyorum. Öyle güzeller, öyle minikler ki, kızımdan başkasını sevebilir miyim diyodum ama ilk dokunduğum an aşk sarhoşu oldum resmen birazdan yine yoğun bakıma girip bakmaya çalışacağız çok heyecanlıyım 🙏 insallah bi an önce toparlayıp kucağımıza kavuşurşar sağlıkla
Sağlıkla siz de kavuşun inşallah canım Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. Aynı duygular içindeyim ben de çok farklı duygular Allah isteyen, hakkıyla bakabilecek herkese tattırsın anneliği. 🙏🏻 Sütüm henüz gelmedi biraz canımı sıktı o durum ama deniyorum ben de hastane pompasıyla 3 saatte bir. İnşallah gelir

Ben 20 kilo aldım, bebekte 3.5 var dedi doktor, ya bana çok inmiş gibi gelmiyor ama annem indi diyor
Hemen hemen bebek kiloları aynı desene sen 2 hafta ondesin bende üzülüyordm bebek zayıf kalmış diye🥰.
Benimde eşim karnın inmiş dio bende fark ediyorum da yeterli mi onu bilemedim. Hasteneye gittim bi kadının ki o kadar inmişti ki düştü düşücek diodum oturunca göbeği baldirlarina oturuyordu resmen😅 galiba bizim ilk ya o yüzden o kadar inmez diye düşünüyorum

MaşAllah size canım arkadaşım 😍🧿 Çabucak toparlanıp yanına gelmeleri duasıyla 🤲🏻 gözün aydın olsun, bir değil iki miss kokulu 🥰

Şu ince tülbent gibi olan beyaz üstlüklerin adı ne hatırlamıyorum ama ondan vardı benim pakette.
Sonra çıtçıtlı zıbın, alt üst takım, bone, eldiven, çorap, kalın battaniye.
Hepsini giydirmişlerdi..

Tamam canım, çok teşekkür ederim. Altta tek pijama olunca acaba 1 tane daha vermeli miyim hatırlayamadım.

Çizelgende 5 gün kaldı yazıyor ya🥹
Benden sonra bile doğurabilirsin diye düşünüyorum artık ama. 😇 Sağlıkla kolayca doğsun da bekleyiver biraz daha bebişi🥰
Erken bi tarih vermemek de en doğrusu zaten.

Ya benim o çizelge kaybolmuş nasıl oldu bilmiyorum 😟

Benim de toplasan 5 damla anca olmuştur sabahtan beri canım zaten emecek gücü yok benimkilerin orda mama veriyorlar. Bu gece iyice uykumuzu almaya bakıcaz ki bi an önce toparlayalım, insin sütler. Yarın daha iyi hissedersem sıcak suyla kompres yaptıktan sonra sağıcam.
Sağlıkla siz de kavuşun inşallah canım Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. Aynı duygular içindeyim ben de çok farklı duygular Allah isteyen, hakkıyla bakabilecek herkese tattırsın anneliği. 🙏🏻 Sütüm henüz gelmedi biraz canımı sıktı o durum ama deniyorum ben de hastane pompasıyla 3 saatte bir. İnşallah gelir

Canım o zaman hiç kafaya takma ya anlıyorum seni ama normal mi sezeryan mı onuda süreç gösterecek dediğin gibi birde normale ne kadar hazırlanırsan hazırlan bazen sezeryan oluyor sonu, şartlamaman daha güzel birde bence egzersiz vs de önemli ama hiç birini yapmayıp çok güzel doğuranda var hepsini yapıp çok sıkıntı yaşayanda, oda nasip, hayırlısını istemek en güzeli, ben şu aşamada normali istiyorum ama neredeyse 40 yaklaştım kilo 3.5 tu 2-3 gün önce daha da durursa muhtemelen sezeryana kayar oda nasip diyorum napayım, sancımı getiremem ki yürüyorum ediyorum ama bebiş iyi duruyor napayım😂
Ne yöntemle olursa olsun dilerim hepimizin mutlu sonlu pozitif doğum hikayeleri olsun 🥰🙏🏻

Ben son ayın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum, sürekli acıkıyor musun Kızlar 2 saatte bi acıkıyorum
Ben de öyle oldum. Acıkıyorum ama yararlı şeyler değil hep karbonhidrat ve şekerli şeyler canım istiyor. Benim koku hassasiyetim de geri geldi son günlerde o yüzden proteinden ziyade midemi yormayacak şeyler canım istiyor herhalde diye düşünmeye başladım.

Hemen hemen bebek kiloları aynı desene sen 2 hafta ondesin bende üzülüyordm bebek zayıf kalmış diye🥰.
Benimde eşim karnın inmiş dio bende fark ediyorum da yeterli mi onu bilemedim. Hasteneye gittim bi kadının ki o kadar inmişti ki düştü düşücek diodum oturunca göbeği baldirlarina oturuyordu resmen😅 galiba bizim ilk ya o yüzden o kadar inmez diye düşünüyorum
Kız 3 kilo nasıl zayıf kalmış olsun, daha nolcak 3-3.5 doğum kilosu zaten, çokta aşşağıda değil benim bebek canım sanki biraz daha iner

Kız 3 kilo nasıl zayıf kalmış olsun, daha nolcak 3-3.5 doğum kilosu zaten, çokta aşşağıda değil benim bebek canım sanki biraz daha iner
ne bileyim ilk zamanlar daha fazla kilo alıyordu bu sonlarda az az almaya başladı ya o yüzden az geldi bana. Ama yok bakıyorum da normal çok şükür.
Biraz daha düşer sonra doğum gelir hayırlısıyla 🤲

Ya canımızı çektirme be doğuran var hala çıkmamak için direnen bebesi olan var😂😂
Anasının nazlı gülü 😅
Tamam canım, çok teşekkür ederim. Altta tek pijama olunca acaba 1 tane daha vermeli miyim hatırlayamadım.
Ben de tek alt az olur mu diye düşünmüştüm kalın battaniye verdim o nedenle. Ama zaten hastane inanılmaz sıcaktı 😊

Evet kan dediğim kristal aslında aceleden yanlış yazmışım iki gün hemşirelerle inatlaşmalar sonucu tam beslenemedi ve malum son ama eve gelince emzirme işinde resmen level atladık çok şükür 1-2 güne geçer böyle giderse
Evet cnm emzirdikce geçiyor bol bol sütun olsun inşallah sifa olsun 🤲

Tekrardan hepinize selam kızlar. Daha sonra daha detaylı anlatırım ama çok şükür ameliyatımız başarılı geçti, korktuğum gibi olmadı. Dikiş sancıları var tabii ama akşam saatlerinde ilk gazı çıkarınca rahatladım şükür. Bebişimizinde tüm değerleri iyi ancak toparlanana kadar biraz kuvözde kalacak. Oksijen veriyorlar hafif çekilmesi varmış erken doğduğu için. Allah sizlere de hayırlı doğumlar versin, sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin. Bize de dua edin oğlumla bir an evvel kavuşalım inşallah…
Tebrik ederim, sağlıkla büyüsün bebişko. ❤️ Umarım sizin de ağrınız sızınız hemencecik geçer. Hayırlı olsun. 🥰❤️

Hepinize tek tek teşekkür ederim ❤️ ben sağlıkla kavuştum kızıma, darısı sizlere olsun inşallah 🤲🏼 çok tatlı çok minik 🥹 yoğun bakıma alınır demişlerdi ama çok şükür yanımızda. Sezaryen doğumda kolay geçti, boş yere stres yapmışım. Hiç korkmayın. 🫶🏼 37+0, 2460 gr 47 cm olarak doğdu.🐣
MaşAllah güzel kuzuma 😍🧿 Sizler yazdıkça ben o ilk anı özlüyorum 🥰

Yeni bebişlerimiz gelmiş, Allah güzel ömürler versin hepsine, ailesine bağışlasın🤲🥰

Bugün kontrolüm vardı benim de, yerleşmiş dedi doktorum, artık ne zaman gelmek isterse beklemedeyiz😊 Geçen hafta kilosu tedirgin etmişti beni fazla diye, şükür iyiydi bu sefer, artmamış😊 Ay inanamıyorum kavuşma vaktinin az kalmasına, bebişler annelerinin kucağına geliyor bir bir:KK36:

En kısa zamanda gelir inşaallah çok normal.Merak etme😘

ne bileyim ilk zamanlar daha fazla kilo alıyordu bu sonlarda az az almaya başladı ya o yüzden az geldi bana. Ama yok bakıyorum da normal çok şükür.
Biraz daha düşer sonra doğum gelir hayırlısıyla 🤲
benim bebeğimde ilk zamanlarda kiloyu fazla alıyordu son 1 buçuk ayda 500 gram anca aldı doktorum aman Zeynep hanım kilolu çocuk doğurma yarışmasında değiliz diye şaka bile yapmıştı şimdi erken olma riskine karşı ciğer geliştirici yaptırdı sizde takılmayın sağlıklı olsun yeter 😊🤲

benim bebeğimde ilk zamanlarda kiloyu fazla alıyordu son 1 buçuk ayda 500 gram anca aldı doktorum aman Zeynep hanım kilolu çocuk doğurma yarışmasında değiliz diye şaka bile yapmıştı şimdi erken olma riskine karşı ciğer geliştirici yaptırdı sizde takılmayın sağlıklı olsun yeter 😊🤲
Haklısın Canm ❤️ son aylar daha az alıyorlar galiba hem o vitamin ilaçlarini da yavaş yavaş kullanmayı bırakıyorz ya oda etkiliyor bence
İyi ya ne güzel Moral veren doktorun var bizimkiler ne desem normal deyip geçiyor 😒 iğnede şifa olur inşallah 🤲

Back
X