2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
İyi düşünelim iyi olsun😊Doktorlar önlemini alırlar Allah ın izniyle. Neredeyse son 2 aydır her muayenede batikonla temizliyor, ilaç verip durmamak için galiba.
Her şey olacağına varıyor, Rabbim yardımcımız olsun.
Benimde 3 defa filsn batikonla temizleme yapıldı ama bitmiyor bi türlü

Doğum yapan arkadaşlar yanınızda birine ihtiyaç duyuyor musunuz? Eşim memur 10 gün babalık izni var. Annem de gelecek ama çok duramaz.
Aslında bir tarafım eşim dışında kimseyi istemiyor bir tarafım becerebilir miyim diyor.

Selaam hepinize kizlar,
Sabah kavuştuk biz de kızımla :)
Çok yumus, sıcacık mis kokulu bişey :)
Çook uykulu ama o yüzden emzirirken biraz zorlanıyorum . Tam son olcumdeki gibi doğdu kilosu ve boyu :)

Sezaryen sonrası ağrılar var tabii ama kolay iş değil o kadar olacak diyorum. Nasılsa bu da geçer 😊

İnşallah hepppiniz sağlıkla kucaklayin, mis kokularını çekin içinize bol bol😊
Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz 🍀🌸🎊
Ay en korktuğum şey şu mekonyum zaten bi arkadaşımın bebişi de ölümden döndü, haftamda doldu ya valla yarın bi öylesine mat ye uğrasam mı diyorum , zaten hareketi de azaldı , ben de valla diken üstündeyim kızlar, valla 37-38 de bebeşi gelenler üzülmesin sağlıklıca, son haftalar yerde daralıyor hareket azalıyor ya aklın hep bebekte
Aklında kalmasın bence gitmek lazım
Kizlar bugun cok az hareket ediyor bebek bana yine korku geldi aksm acile gideceğim sanırım
Bence de gidin, iyi haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar sarımsı kremsi akıntı neden geliyor su gibi değil ama yoğun geliyor bugün daha da fazla koku kaşıntı yanma yok sadece vajina içinde baskı sızlama çoğaldı okadar.

Canım sen ne durumdasın? Normal doğum mu bekliyorsun? Doktorun ne diyor 😍
Bekliyorum halen 😂 akışına bıraktım normal düşünüyorum inşallah 🤲💕 doktora en son ptesi gittim nts ye falan attı hiç sancı yoktu takvime göre son doğum tarihi 10 Nisan ama ondan önce gelir dedi ben de bekliyorm bakalım 🤷🥰
Sen ne yaptın 😘

Zamanında gelsin ins bende de geçmeyen bir akinti var korkutorum bebeğe sıkıntı olur mu diye
Yeni gördüm mesajını akıntın nasıl benimde bugün aşırı gelmeye başladı.Biraz baktım herhalde doğum yakınlaştığı için mis birde başı çok baskı yapıyor sızlıyor vajinamin içi🤐

Doğum yapan arkadaşlar yanınızda birine ihtiyaç duyuyor musunuz? Eşim memur 10 gün babalık izni var. Annem de gelecek ama çok duramaz.
Aslında bir tarafım eşim dışında kimseyi istemiyor bir tarafım becerebilir miyim diyor.
Benim ilk bebeğim. Kesinlikle ihtiyaç duydum. Aklı selim, insanın sinirini bozmazayacak, abuk subuk konuşmayacak, lohusa halinden anlayan insanlar olması lazım.
Öyle birileri varsa gelip yardımcı olmaları büyük kolaylık sağlıyor.

Bekliyorum halen 😂 akışına bıraktım normal düşünüyorum inşallah 🤲💕 doktora en son ptesi gittim nts ye falan attı hiç sancı yoktu takvime göre son doğum tarihi 10 Nisan ama ondan önce gelir dedi ben de bekliyorm bakalım 🤷🥰
Sen ne yaptın 😘
Açılma için hareket falan yapıyor musun? Ben de çarşamba 37 oluyorum, o gün konuşucaz doğum hakkında. Hala konuşmadık hiç 😬 sezaryen olmak istediğimi söylicem 🥲

Açılma için hareket falan yapıyor musun? Ben de çarşamba 37 oluyorum, o gün konuşucaz doğum hakkında. Hala konuşmadık hiç 😬 sezaryen olmak istediğimi söylicem 🥲
Hadi hayırlısı iki türlü de zor 😁 ben haftalardir hurma yemeye başladım harekette evi temizledikce çömelerek yapmaya çalışıyorm başka da yapabileceğim birşey yok 🤷 ha bide bol bol dua ediyorm kolay olsun diye 😢
Eğer Çarşamba konuscaksan bi 10 güne tarih verir o zaman sana 😍

Haha bence bebek doğcak o an bi isim çıkıcak 😊😊

Melikşah ismine bayılıyorum 😍
Benim de çevremde kimse beğenmiyor 😏
Oğlum olsa koyamam yani

Kafaya takılan bitirilmemiş bir iş olduğunda doğumun başlamasını engellediğini okumuştum bir yerde. Gerçekten de etkisi olabilir. Misal isim bulunamadı hala hazır olmadığı için doğmuyor. Veya kafaya takıyorsun ay temizlik yapmadım falan o temizliği yapmadan doğum başlamıyor. Veya hastane çantasını hazırlamadın kafaya takıyosun hazırlamadan gelmiyor. Böyle kafaya takılan işlerini hallettiklerinde doğumu başlayanlar varmış. Bilginize kızlar 😄

Mesela @BUKITOKI ve eşi evi dip temel çok güzel temizledi. Doğuma hazırız dediler ve o akşam yakışıklı oğlu doğdu😂

Aynen öyle 😁😁 Papatya0593 Papatya0593 canım hemmen ismi belirleyin siz de 😁 belki bebiş ismini bekliyodur.
Ya bende şey duydum isme acele etmeyin, doğunca yakıştırırsınız bir isim , her ismin enerjisi herkese uymaz diyorlar. O yüzden amaan modundayım çünkü evet şu isim diyemiyorum, doğunca belki aa tam şu isim yakışır derim diyorum😅

Ya bende şey duydum isme acele etmeyin, doğunca yakıştırırsınız bir isim , her ismin enerjisi herkese uymaz diyorlar. O yüzden amaan modundayım çünkü evet şu isim diyemiyorum, doğunca belki aa tam şu isim yakışır derim diyorum😅
Evet bir çok arkadaşım öyle yaptı. Kucağına aldı bir iki gün sonra içinden geçene karar verdi. Neden olmasın🌸

Hadi hayırlısı iki türlü de zor 😁 ben haftalardir hurma yemeye başladım harekette evi temizledikce çömelerek yapmaya çalışıyorm başka da yapabileceğim birşey yok 🤷 ha bide bol bol dua ediyorm kolay olsun diye 😢
Eğer Çarşamba konuscaksan bi 10 güne tarih verir o zaman sana 😍
Merdiven inip çıkma, ahududu yaprağı çayı falan da önermişlerdi. Korunmasız ilişki de işe yarıyormuş, tabii yapmak mümkünse 🤣 YouTube da activating labor hareketleri var, onlara bakıp yapabilirsin belki 🧐

Evet muhtemelen 15-20 Nisan arası bir gün vericek 😍

Back
X