2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Düzenli ise acile gitmende fayda var cnm

Ara bi canım ya
Bulunduğun hastaneye acile git cankm benim. Arayabiliyorsan ara acil durum olabilir. Düzenli diyorsun. Bizide haberdar et lütfen🙏🌸
Aradın mı? Ne diyor
Hastaneye haber veriyorum bi git nst ye baglasinlar giderken esyalarinida al her ihtimale karsi dedi bi dusa girip cikacagim simdi. Hic agri falan yok ama sadece kasilma var dogurmam insallah asirinkorkuyorum suan

Herkese merhaba kontrol için geldim suyum azaldığı ve bebek 3 hafta geride olduğu için doğuma alındım ve bı anda acil olarak sezeryana alındım ne olduğunu bile anlamadım 😅🥺 nst de kalbi yavaşladığı için acil sezeryana döndü bebeğimi hiç göremedim biraz buruk icim o şuan başka hastanede ben başka.. hiç süt veremedim sabah isteyecez dediler dualarınizi bekliyorum 🥺
Allah hepinizin kucağına sağlıkla versin

Herkese merhaba kontrol için geldim suyum azaldığı ve bebek 3 hafta geride olduğu için doğuma alındım ve bı anda acil olarak sezeryana alındım ne olduğunu bile anlamadım 😅🥺 nst de kalbi yavaşladığı için acil sezeryana döndü bebeğimi hiç göremedim biraz buruk icim o şuan başka hastanede ben başka.. hiç süt veremedim sabah isteyecez dediler dualarınizi bekliyorum 🥺
Allah analı babalı büyütsün canim. Dualarim seninle. Insallah en kısa sürede kavuşur emzirirsin yavrunu.

İlk eşime haber verdim sanki hiç çocuğu yokmuş gibi heyecan yaptı napsak filan diyor 🤭Az önce ebeye haber verdim yemek ye miden dolu olsun enerjin düşmesin dedi sancın sıkılaşmadan bı duş al rahatla diye tembih etti benide erken cagirirsin dedi bol bol dua etti annem dinlen dua ediyorum sana birşey ihtiyacın olursa ara beni diyor birde Allah herkese böyle tatlı ebeler nasip etsin💖

Ali ismi çok güzel😍
Ben de çok beğeniyorum, babamın adı ayrıca, daha anlamlı benim için 😍
Tez zamanda kavuşursunuz inşallah yavrunla 🙏 sağlıklı doğmuş, sen de iyisin, önemli olan bu. Hepsi geçici bir süreç, geçip gidecek 🙏

Hastaneye haber veriyorum bi git nst ye baglasinlar giderken esyalarinida al her ihtimale karsi dedi bi dusa girip cikacagim simdi. Hic agri falan yok ama sadece kasilma var dogurmam insallah asirinkorkuyorum suan
Korkma bence doğurmazsın. Ama tedbirli olmakta fayda var, için rahat eder. Bizi haberdar et

Yalancı kasılma olabilir diye düşündüm ben de.
Sen ve bebeğin için en iyisi neyse o gerçekleşsin. Derin nefesler al. İyi düşün

Bir an önce kavuşmanız dileğiyle🙏❤️

Hayırlı haberlerini bekliyoruz. 🙏❤️

Hayırlı olsun, umarım en kısa zamanda kavuşursunuz evladınızla. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla büyüsün. ❤️ Dualarımız sizinle.

İlk eşime haber verdim sanki hiç çocuğu yokmuş gibi heyecan yaptı napsak filan diyor 🤭Az önce ebeye haber verdim yemek ye miden dolu olsun enerjin düşmesin dedi sancın sıkılaşmadan bı duş al rahatla diye tembih etti benide erken cagirirsin dedi bol bol dua etti annem dinlen dua ediyorum sana birşey ihtiyacın olursa ara beni diyor birde Allah herkese böyle tatlı ebeler nasip etsin💖
Yemek kesinlikle çok önemli. Ikınmalara enerji lazım 🤭

Çabucak yanına gelir inşallah 🤲🏻 Hayırlı sağlıklı evlat olsun, gözün aydın 🥰

Allah yardımcın olsun canım. Emin ellerde olduktan sonra korkma. Her şeyde bir hayr vardır. Sonucu güzel olur inşallah 🤲🏻

Bu kasılmalar senden başka herkese uğruyor kiz 🤣
Ya valla bu kasılmayı çözemedim ben, bi nst de hisettim bebek hareketi sandım kasılma çıktı bi tanecik😅 ama doktorum sen baya adet ağrısı gibi çekmişsin açılman var dedi heralde kasılmayla doğum başlıcak, bide bugün akıntım arttı benim de bekliyorum ☺️

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde büyütün insallah 🥰😍
Selam kızlar bugün 6 da sezeryanla kavuştum bebeğime şükür bebeğim iyi benimde biraz ağrılarım var bacaklarımın açılmasını bekliyorum yürüyüş yapıcam emzirmekte zorlanıyorum meme ucu yok silikon meme ucu aldık onunla emziriyorum şimdilik

Dikiş alındıktan sonra hastanede kalacak olman iyi olmuş. Herşeyde bir hayır vardır canım üzme kendini. Benim oğullarımdan biri 2235 diğeri 1175 gram doğdu, büyük olanda basta çok küçük bi solunum sıkıntısı oldu ikisi de küvözde şu an. 2235 doğanı hafta sonu çıkaracaklar acaba ptesiye mi bıraksalar diyoruz çünkü orda öyle güzel bakıyolar ki, doğumdan sonra direk elime verseler ben bu kadar güzel ilgilenemezdim. İkinci anneliğim ama ordaki hemşirelerden çok başka şeyler öğrendim. Ben de küvöz sürecinde kendimi toparladım süte yoğunlaştım. İnsallah senin yavrun küvöze girmez tabi ama girse de inan kötü bi yer değil en kısa zamanda bebeği toparlayıp kollarına veriyorlar.
Çıktım canım randevudan. Pazartesi tekrar gel, dikişi alalım. Yatış yapalım. Çarşamba gibi de doğumu yapalım dedi. Gözetim altında olacakmışım. Dikişi alıp eve göndermek istemiyor. Belki çarşambadan önce de olabilir sancı olursa.
Normale cesaret edemedim. Sezaryene karar verdim bu arada. Bebek 2300 gram şu an. Haftaya 37 oluyorum. 38de alsanız hocam, biraz daha kilo alsa dedim.
Bebeğin dışarda daha iyi gelişeceğini düşünüyorum, içerisi sandığın kadar güvenli olmayabilir dedi enfeksiyondan dolayı.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun🤲🏻😊

İlk doğum normal, ikincisi ikiz sezeryan doğumum da çok kolay geçti. Öyle sohbet şamata vardı ki bi ara kız bi susun dua edicem ben diyecektim😅 Şu an sorsalar ikincisi de normal olsun derdim. İkisinin de kendisine göre kolaylığı- zorluğu var benim kişisel tercihim bu yönde olurdu.
Evet bilinmezlik korkutuyor bence de.. ilk doğumunu normal yapanlar çok çok büyük oranda diğer doğumlarını da normal yapmak istiyolar. O kadar da kötü olsa istenmez diye düşünüyorum. Tabii ki zor ama doğum sonrası rahatlığı için dayanılabilir diyolar bebek çıktığı an kuş gibisin hiç hamile olmamış gibi.. Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. Sağ salim hepimiz kavuşalım yavrularımıza..

Kuzum ormanda doğuran kadın izlemek nedir yürek mi yedin 😂
Evet hamilelik öncesinden bu zamana kadar çok izledim hoşuma da gidiyodu rahatlatıyodu pozitif doğum hikayeleri falan hatta ormanda kendi kendine doğuran kadın bile izlemiştim 😄 ama artık izlerken heyecanlanıyorum benşmki şöyle mi olur böyle mi olur yazmaya başlıyorum o yüzden ben de uzak durmaya karar verdim akışa bıraktım kendimi 😄

Back
X