- Konu Sahibi Papatya1610
Evet kizlar, haydi gelin nisan ayinda transferi olacaklar olarak toplasalim baslik altina
hepimizin pozitif sonuclar gormesi dilegiyle 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 29 martta transfer oldumEvet kizlar, haydi gelin nisan ayinda transferi olacaklar olarak toplasalim baslik altinahepimizin pozitif sonuclar gormesi dilegiyle
![]()
Hayırlısı olsun hakkınızda Allah yüzünüzü güldürsün inşallah umarım bu süreci güzel geçiriyorsunuzdur ve inşallah pozitif sonucunuzu alırsınızBen 29 martta transfer oldum12. Günü iple çekiyprım
Yani pek güzel geçiremedimHayırlısı olsun hakkınızda Allah yüzünüzü güldürsün inşallah umarım bu süreci güzel geçiriyorsunuzdur ve inşallah pozitif sonucunuzu alırsınız
yerleşme kanamasıdır canım korkma ,Yani pek güzel geçiremedimtransferden sonraki ilk 5 gün hiç belirti yaşamadım çok üzüldüm tutmadı diye çünkü herkesin bir belirtisi vardı bende en ufak bir agrı sızı olmadı
dün yani 6. Gün öğlen saatlerinde selpakla temizlerden sümüksü toprak renginde bir pıhtı geldi selpaga
embriyom düştü mü acaba diye çok üzüldüm ama internetten baktığımda embriyoları vücut regl ile atıyormuş yani Embryo degil o zaman o pıhtı
neyse akabinde mesai bitt eve geldim lavabo ihtiyacımı giderdikten sonda peçete ile temizlerken pembe sulu bir kan lekesi geldi ama tam kan da degil sulu pembe bi leke
yani 5 gün çok Sakin geçip 6. Güne bu 2 olayın sığması çok korkuttu beni
![]()
Canım kaçıncı gün embriyosuBenim 13 nisanda olacak transfer inşallah
5 günluk 2 tane embriyo 3AACanım kaçıncı gün embriyosu
Benimkinde de 3 AA yazıyor 3 AA ne demek5 günluk 2 tane embriyo 3AA![]()
3 bu hücre sayısı ilk A embriyonun içini değerlendirmesi, ikinci harfi dışının. A en iyi kalite demek , B orta , C düşük kalitede. Bizimki iyi kalitedeBenimkinde de 3 AA yazıyor 3 AA ne demek
Hücre sayısının 3 olması iyi mi peki3 bu hücre sayısı ilk A embriyonun içini değerlendirmesi, ikinci harfi dışının. A en iyi kalite demek , B orta , C düşük kalitede. Bizimki iyi kalitede![]()
Hangi hastanedesiniz , hastaneyi arayıp bilgi alırsanız içiniz daha çok rahat eder ama transfer sonrası lekelenme normal karşılanır ayrıca lütfen bunları araştırmayın benim doktorum kesinlikle yasakladı forumlara ve internete girmemi çünkü strese sebep oluyor ayrıca siz herkes değilsiniz belirti olmayabilir çok ağır belirti olabilir fark etmeyebilirsiniz ben 1.5 senedir her ay aha şimdi hamileyim diyorum kendinizi de yanıltabilirsiniz üzebilirsiniz kısaca dikkat dağıtacak şeyler yapın embriyolar stres sevmez vücut strese girerse önce üreme durur ve olumlu düşünün bebeğiniz sizinledir inşallahYani pek güzel geçiremedimtransferden sonraki ilk 5 gün hiç belirti yaşamadım çok üzüldüm tutmadı diye çünkü herkesin bir belirtisi vardı bende en ufak bir agrı sızı olmadı
dün yani 6. Gün öğlen saatlerinde selpakla temizlerden sümüksü toprak renginde bir pıhtı geldi selpaga
embriyom düştü mü acaba diye çok üzüldüm ama internetten baktığımda embriyoları vücut regl ile atıyormuş yani Embryo degil o zaman o pıhtı
neyse akabinde mesai bitt eve geldim lavabo ihtiyacımı giderdikten sonda peçete ile temizlerken pembe sulu bir kan lekesi geldi ama tam kan da degil sulu pembe bi leke
yani 5 gün çok Sakin geçip 6. Güne bu 2 olayın sığması çok korkuttu beni
![]()
5 Nisanda transfer oldum kalbim ağzımda atıyor sanki günler geçmiyor bugün 10 Nisan adet sancısı çekiyorum resmen napcam bilmiyorum ilk denemem bu ama çok istiyorum Rabbim hayırlı haberle sonuçlandırır inşallah çok zor bi süreçmişEvet kizlar, haydi gelin nisan ayinda transferi olacaklar olarak toplasalim baslik altinahepimizin pozitif sonuclar gormesi dilegiyle
![]()
Belli oldu mu sonucunuz acabaBen 29 martta transfer oldum12. Günü iple çekiyprım
Evet bugun 3. Testimi yaptım 7. Gün 51,32 çıktı 9. Gün 99,2 çıktı hastanem de bugun kendi hastanesi için test istedi 12. Gün sabahı da 313 çıktıBelli oldu mu sonucunuz acaba
Nasil gecti transferin canimKızlar, yarın transferim olacak benim. Benden başka 12 Nisan’da transfer olacak biri var mı ?