2023 Nisan ayı tüp bebek tedavisi görenler

Hayırlısı olsun hakkınızda Allah yüzünüzü güldürsün inşallah umarım bu süreci güzel geçiriyorsunuzdur ve inşallah pozitif sonucunuzu alırsınız
Yani pek güzel geçiremedim 😂 transferden sonraki ilk 5 gün hiç belirti yaşamadım çok üzüldüm tutmadı diye çünkü herkesin bir belirtisi vardı bende en ufak bir agrı sızı olmadı 🥺 dün yani 6. Gün öğlen saatlerinde selpakla temizlerden sümüksü toprak renginde bir pıhtı geldi selpaga 🙄 embriyom düştü mü acaba diye çok üzüldüm ama internetten baktığımda embriyoları vücut regl ile atıyormuş yani Embryo degil o zaman o pıhtı 🙏 neyse akabinde mesai bitt eve geldim lavabo ihtiyacımı giderdikten sonda peçete ile temizlerken pembe sulu bir kan lekesi geldi ama tam kan da degil sulu pembe bi leke 🙄🙄 yani 5 gün çok Sakin geçip 6. Güne bu 2 olayın sığması çok korkuttu beni 🥺

Yani pek güzel geçiremedim 😂 transferden sonraki ilk 5 gün hiç belirti yaşamadım çok üzüldüm tutmadı diye çünkü herkesin bir belirtisi vardı bende en ufak bir agrı sızı olmadı 🥺 dün yani 6. Gün öğlen saatlerinde selpakla temizlerden sümüksü toprak renginde bir pıhtı geldi selpaga 🙄 embriyom düştü mü acaba diye çok üzüldüm ama internetten baktığımda embriyoları vücut regl ile atıyormuş yani Embryo degil o zaman o pıhtı 🙏 neyse akabinde mesai bitt eve geldim lavabo ihtiyacımı giderdikten sonda peçete ile temizlerken pembe sulu bir kan lekesi geldi ama tam kan da degil sulu pembe bi leke 🙄🙄 yani 5 gün çok Sakin geçip 6. Güne bu 2 olayın sığması çok korkuttu beni 🥺
yerleşme kanamasıdır canım korkma ,
hastane bılgı vermıs olmalı,
6-7-8 gunlerde yerlesme lekesı olabılıyor

Şöyle bir tablo var kalitelerle ilgili bakmak isterseniz diye paylaşayım dedim

Eklentiler

• E26606CC-B1D7-47F6-8C35-BFC1CFC06111.webp
    E26606CC-B1D7-47F6-8C35-BFC1CFC06111.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 174
Hangi hastanedesiniz , hastaneyi arayıp bilgi alırsanız içiniz daha çok rahat eder ama transfer sonrası lekelenme normal karşılanır ayrıca lütfen bunları araştırmayın benim doktorum kesinlikle yasakladı forumlara ve internete girmemi çünkü strese sebep oluyor ayrıca siz herkes değilsiniz belirti olmayabilir çok ağır belirti olabilir fark etmeyebilirsiniz ben 1.5 senedir her ay aha şimdi hamileyim diyorum kendinizi de yanıltabilirsiniz üzebilirsiniz kısaca dikkat dağıtacak şeyler yapın embriyolar stres sevmez vücut strese girerse önce üreme durur ve olumlu düşünün bebeğiniz sizinledir inşallah ❤️❤️

Evet kizlar, haydi gelin nisan ayinda transferi olacaklar olarak toplasalim baslik altina 😊 hepimizin pozitif sonuclar gormesi dilegiyle 🤲
5 Nisanda transfer oldum kalbim ağzımda atıyor sanki günler geçmiyor bugün 10 Nisan adet sancısı çekiyorum resmen napcam bilmiyorum ilk denemem bu ama çok istiyorum Rabbim hayırlı haberle sonuçlandırır inşallah çok zor bi süreçmiş 😞

Kizlar bu arada kabiz olmamaya dikkat ediyorum ama yine de hareketsiz kalmaktan korkuyorum acikcasi gerci doktorlar o sekilde bebege zarar vermez diyorlar ama yine de insan korkuyor ya

Back
X