Kaç haftalık sizin?Canım merhaba ben yaptırdım 11 günde sonuc çıktı benim yaptırdığım firmanın Türkiye’de laboratuvar ı yok o yüzden evime gelip kan aldılar direk yurt dışına gönderdiler 400Usd +KDV dediler 9 bin küsür verdim işte nakit verince daha uygun oluyor mus benim sağlıklı geldi şükür cinsiyeti de söylediler kız mısyani yaptırmak bana mantıklı geldi doktor 2 Li 3 Lü taramaya gerek görmüyor artık bayramdan sonraya muayene günü verdi o kadar
Zannetmiyorum canım çünkü 3 farklı yere sordum 2 li test fiyatını hepsi 1500-2000 arası fiyat verdi.. Vardır birşeyi sormadım hiç bende niye 377 diyeAcaba sızın detaylı ıle karıstırdılar fıyatı?
Bana da doktor ekranda gösterdi erkek gibi ama klitoriste olabilir dedi.. Yanılma payım yüksek olabilir bu haftada dediAmin sağlıklı olsun tabi de hep de kız içimizden geçti kordon mu çıkıntı mı bilmiyoruz net ufak çünkü daha
Zaten başta görünüş olarak erkek de kız da aynı oluyor. İleriki haftalarda daha net olurBana da doktor ekranda gösterdi erkek gibi ama klitoriste olabilir dedi.. Yanılma payım yüksek olabilir bu haftada dedi
Benim ikiz olunca ona göre de yorum yapamiyorumBenimde darısı başıma ama karnım yumurta gibi
Senin bi oğlan bi kız olsun inşallahBenim ikiz olunca ona göre de yorum yapamiyorum
Ayyyy inşallah yaaaSenin bi oğlan bi kız olsun inşallah
MaşaAllah canım. Çok teşekkür ederim cevap için. Benim ikiz olduğu için zaten ikili üçlü tarama doğru sonuç vermez dediler. Benimkilerin de cinsiyetleri belli olacakCanım merhaba ben yaptırdım 11 günde sonuc çıktı benim yaptırdığım firmanın Türkiye’de laboratuvar ı yok o yüzden evime gelip kan aldılar direk yurt dışına gönderdiler 400Usd +KDV dediler 9 bin küsür verdim işte nakit verince daha uygun oluyor mus benim sağlıklı geldi şükür cinsiyeti de söylediler kız mısyani yaptırmak bana mantıklı geldi doktor 2 Li 3 Lü taramaya gerek görmüyor artık bayramdan sonraya muayene günü verdi o kadar
Özel sağlık hastanesi canım doktorum da Yunus aydın ben 11+3 üm haftaya salı kontrolüm var ikili testte o gün yapılacakİkili test hangi hastane fiyatı canım bu bende odak a gidiyorum 10+3 um kaconcj hafta oluyor acaba
Evetttt şişlik mi çıkıntı mi ayırt edemiyorum ama pekKızlar göbeğiniz çıkıyormuş gibi hissediyor musunuz?
Ben de aynı durumdayım bugün, kayınvalideme diyorum ödem olabilir gülüyor olur mu hiç diyor, 2 gram nasıl şişlik yapabilir ki daha çok erkenEvetttt şişlik mi çıkıntı mi ayırt edemiyorum ama pek
Yani kilo veriyorum fakat göbeğim çıkıyor artık normal herhaldeBen de aynı durumdayım bugün, kayınvalideme diyorum ödem olabilir gülüyor olur mu hiç diyor, 2 gram nasıl şişlik yapabilir ki daha çok erken
Ben verdiğimi almaya başladım korkuyorumYani kilo veriyorum fakat göbeğim çıkıyor artık normal herhalde
Korkma korkmaaa doğumdan sonra verilirBen verdiğimi almaya başladım korkuyorum
Kan sonucunu bekliyorum canım çıksın paylaşırımKendinizi üzmeyin ne güzel ense burun ölçüsü güzel cıkmıs ayrıca kan da 2 değer cıkıyor hani o önemli i, birde bunun grafik halinde raporu varmış riski söylüyor, o yaşlarla beraber artıyormuş ben onu dikkate almadım kan normal değerde cıkarsa doktor daha iyi bilir tabi.
Evet 10. Haftadan beri göbeğin belli olmaya başlamış diyorlar banaKızlar göbeğiniz çıkıyormuş gibi hissediyor musunuz?
Resimdeki kadin ne güzel sadece karnından almış kilo, benim popo basen de böyle giderse karnımdan büyük olacak
Benim de popo, göğüsler kocaman oldu. Spor yapıyordur bence. Ben yürümeye korkuyorumResimdeki kadin ne güzel sadece karnından almış kilo, benim popo basen de böyle giderse karnımdan büyük olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?