2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

PGT ngs yaptırdıysanız bütün kromozomlara bakılıyor.Down sendromu, trizomi , Turner sendromu, klinferter vs gibi bir çok hastalığa kromozomlara göre bakılıyor.Ama mesela Talasemi, sma gibi hastalıklar ngs ile bakılmıyor onlar için tek gen yapılması gerekiyor ayrıca

Teşekkür ederim cok

Benim daha dümdüz karnım hiç belli değil bazılarının iç karnı geniş olurmuş doktorda 20. Haftadan sonra çıkar göbek dedi daha yukarda bile değil bebek nasıl göbek çıksın
Şöyle göstereyim bende 10+4

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-10-18-20-44-06_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar kırmızı leke geldı, hastaneye geldım, bebek ıyi cok sukur, kan uyusmazlıgı ıgnesı ve progestan ıgne yapılcak sımdı.. Dua edın bızım ıcın
Korkma canım ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren lekelenme ve kanama yaşıyorum artık süreç benim için normalleşti şükür bebek iyi bebeğin ve sende iyi olacaksınız tüp bebekte illa ki leke ve kanama oluyor dualarım seninle ve seni çok iyi anlıyorum

Kızlar kırmızı leke geldı, hastaneye geldım, bebek ıyi cok sukur, kan uyusmazlıgı ıgnesı ve progestan ıgne yapılcak sımdı.. Dua edın bızım ıcın
Bebek iyiyse bir şey olmaz içini rahat tut canım, RH (-) miydin sen?

Valla kalbım nasıl çarptı görünce, bebegı gorunce rahatladım, sağlıcakla kucagımıza da alalım ınsallah, zaman cabucak gecsın gıtsınn

Bende Bayadır yürümüyordum dün sahilde festival vardı eşimle gidelim dedik çok yürümüşüm dönüşte nasıl kasık ağrım vardı anlatamam hep yatıcaz sanırım evde hiç bir iş hala yapamıyorum

Canım benim doktorum kendini yormadan her şeyi yapabilirsin dedi. Yürüyüş, pilates,yoga, nefes egzersizleri ,... burda ana mantık kendini yormamak. Bugün başladım yogaya ben

Canım benim doktorum kendini yormadan her şeyi yapabilirsin dedi. Yürüyüş, pilates,yoga, nefes egzersizleri ,... burda ana mantık kendini yormamak. Bugün başladım yogaya ben
Süpürge açtığım zaman lekelenmem oluyor diye korkuyorum açıkçası şu 12.ci haftayı geçirince Bende yogaya başlamak istiyorum siz kaçıncı haftadasınız

Süpürge açtığım zaman lekelenmem oluyor diye korkuyorum açıkçası şu 12.ci haftayı geçirince Bende yogaya başlamak istiyorum siz kaçıncı haftadasınız
9.haftaya girdim adet tarihime göre, ultrasonda biraz geriden gidiyor. Ben de geçen hafta özellikle sordum ne zaman başlayabilirim yogaya diye, şimdi başlayabilirsin dedi. 12.haftayı beklemeyi düşünüyordum genelde riske atmıyor yoga hocaları ama kendi doktorum onay verdi. Hatta stresine iyi gelir dedi

Canım sen ikili teste girmedin mi detaylı için erken. Detaylı 18 ile 24. Hafta arasında bakılıyor. Sana ikili tarama yaptılar bence. Daha 12. Haftadayız detaylı değildir.
Ayrıntılı ultrasyon iki defa yapılıyo bir 11 haftada birde 20 hafta civarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…