Kesinnn evet, aynıyızBenim de popo, göğüsler kocaman oldu. Spor yapıyordur bence. Ben yürümeye korkuyorum
Benim baya var karnım. Bol giysem bile hafif belli oluyorEvet 10. Haftadan beri göbeğin belli olmaya başlamış diyorlar bana
Ya ben detaylı için fiyat soruyorum. 750 tlya bile var, 1750 tl ya da var. Bence size detaylı ücreti vermişler. Çünkü ikili test o ladar pahalı değildir tabi muayene içinde mü onu bilmiyorum.Zannetmiyorum canım çünkü 3 farklı yere sordum 2 li test fiyatını hepsi 1500-2000 arası fiyat verdi.. Vardır birşeyi sormadım hiç bende niye 377 diye
Benim daha dümdüz karnım hiç belli değil bazılarının iç karnı geniş olurmuş doktorda 20. Haftadan sonra çıkar göbek dedi daha yukarda bile değil bebek nasıl göbek çıksınBenim de popo, göğüsler kocaman oldu. Spor yapıyordur bence. Ben yürümeye korkuyorum
MaşaAllah kuzum. Benimkiler 11 haftalık. Sen 13 mü oldun ?Benim baya var karnım. Bol giysem bile hafif belli oluyor
Bursa'da 5000 TL bu test İstanbul uçmuş rakamlar 10 günde çıkıyor bideArkadaşlar merhaba doktorum bendende fetal dna testi istedi 400 dolar+kdv veya 480 dolar+kdv diye fiyat verdiler. Önümüzdeki hafta yaptıracağım. Ama sma ile ilgili çalışma dahil değilmiş. Onun içinde 2250 lira dediler
Şuan 12+4 adete göre canımMaşaAllah kuzum. Benimkiler 11 haftalık. Sen 13 mü oldun ?
Neden istiyorlar fetal dna testini peki? Her doktor istemiyor diye biliyorum, kriteri ne acaba bunun?Arkadaşlar merhaba doktorum bendende fetal dna testi istedi 400 dolar+kdv veya 480 dolar+kdv diye fiyat verdiler. Önümüzdeki hafta yaptıracağım. Ama sma ile ilgili çalışma dahil değilmiş. Onun içinde 2250 lira dediler
MaşaAllah canım. Ben bebeklerin gelişimine göre takip ediyorum. Son adet tarihim 21 mart aslında ama 25 martmış gibi hesaplayınca ancak oluyor.Şuan 12+4 adete göre canım
Bende de, hayatımda ilk defaKızlar bel kalinlasmasi oldu bende yaa
Bence günlük bir şey olabilir canım. Dün 51.7 geldim tartıda verdiğim kiloları nasıl almışım hemen dedim.Bugün sabah tartıldım kahvaltı öncesi 49.5 geldim. Yani günlük şişlikmişKızlar bel kalinlasmasi oldu bende yaa
Benim doktorum rutin istiyor. Kromozom haatalıklarına bakılıyor. Yurt dışında çalışılan bir testNeden istiyorlar fetal dna testini peki? Her doktor istemiyor diye biliyorum, kriteri ne acaba bunun?
Şişlik değil kuzu ya belimi olcuyordum gün gün kalinlasiyor sürekliBence günlük bir şey olabilir canım. Dün 51.7 geldim tartıda verdiğim kiloları nasıl almışım hemen dedim.Bugün sabah tartıldım kahvaltı öncesi 49.5 geldim. Yani günlük şişlikmiş
İlkleri yasatiyor sipalarBende de, hayatımda ilk defa
Benim doktorum böyle bir şey söylemedi bile bana ama sorsaydı yaptırmayacaktım. Arkadaşımdan biliyorum transfer öncesi yapılsa bile anne karnında yine genetik bozulabilirmiş o yüzden gerek yok demişti doktoru.Kızlar, hanginiz genetik test yaptırdı embriyolara ilk transfer olmadan önce? Sordunuz mu hiç hangi hastalıklara bakıldığını? Ben yaptırmıştım ama sormadımşimdide aklıma takıldı, inetdede çok ayrıntılı bişi bulamıyorum…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?