2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Zannetmiyorum canım çünkü 3 farklı yere sordum 2 li test fiyatını hepsi 1500-2000 arası fiyat verdi.. Vardır birşeyi sormadım hiç bende niye 377 diye
Ya ben detaylı için fiyat soruyorum. 750 tlya bile var, 1750 tl ya da var. Bence size detaylı ücreti vermişler. Çünkü ikili test o ladar pahalı değildir tabi muayene içinde mü onu bilmiyorum.

Benim de popo, göğüsler kocaman oldu. Spor yapıyordur bence. Ben yürümeye korkuyorum
Benim daha dümdüz karnım hiç belli değil bazılarının iç karnı geniş olurmuş doktorda 20. Haftadan sonra çıkar göbek dedi daha yukarda bile değil bebek nasıl göbek çıksın

Arkadaşlar merhaba doktorum bendende fetal dna testi istedi 400 dolar+kdv veya 480 dolar+kdv diye fiyat verdiler. Önümüzdeki hafta yaptıracağım. Ama sma ile ilgili çalışma dahil değilmiş. Onun içinde 2250 lira dediler

Bursa'da 5000 TL bu test İstanbul uçmuş rakamlar 10 günde çıkıyor bide

Neden istiyorlar fetal dna testini peki? Her doktor istemiyor diye biliyorum, kriteri ne acaba bunun?

Arkadaşlar bir de benim kafamı karıştıran bir şey var. Dr. Banu Çiftçiye göre 9+0 olduğunda 10.hafta içinde oluyoruz. Ama kendi doktoruma göre 9+kaç olursa olsun 9 haftalık. Siz nasıl hesaplıyorsunuz bu süreci? Şu an kendi doktoruma göre 9 haftalık haftaya 10. hafta olacak

Bence günlük bir şey olabilir canım. Dün 51.7 geldim tartıda verdiğim kiloları nasıl almışım hemen dedim.Bugün sabah tartıldım kahvaltı öncesi 49.5 geldim. Yani günlük şişlikmiş
Şişlik değil kuzu ya belimi olcuyordum gün gün kalinlasiyor sürekli

Kızlar, hanginiz genetik test yaptırdı embriyolara ilk transfer olmadan önce? Sordunuz mu hiç hangi hastalıklara bakıldığını? Ben yaptırmıştım ama sormadım şimdide aklıma takıldı, inetdede çok ayrıntılı bişi bulamıyorum…

Benim doktorum böyle bir şey söylemedi bile bana ama sorsaydı yaptırmayacaktım. Arkadaşımdan biliyorum transfer öncesi yapılsa bile anne karnında yine genetik bozulabilirmiş o yüzden gerek yok demişti doktoru.

Evet, öyle olaylar olabiliyor ama minimuma iniyor genetik testle diye yazıyor inetdede… bir de geçmişinde başarısız tüp bebek ve düşük varsa genel olarak öneriyorlar tutunması için bir de yaş ve ailenin geçmiş kriteri vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…