Erkek cnm zibini bile mavi tacli aldim eğer degismezseSenin cinsiyetin belli miii
Tabiki ben atmaya çalıştım olmadı yine deneyeceğimKızlar Dr a gittikçe birbirimize bebislerimiz ultrason resmini atabiliriz eğer istersenizz
Yaaa maşallah sağlıklı olsunlar da ben pek bişi almadım en son başka Dr a gittim o vanijal baktı ondan sanırım kesindir inşallah değişmez senindeErkek cnm zibini bile mavi tacli aldim eğer degismezse
Yaaa ne güzel elinde embriyonun resmi olması bende isterdim
Canm sana vermediler miYaaa ne güzel elinde embriyonun resmi olması bende isterdimilk zamanlar bakardim hep
Hayır benimde aklıma gelmedi istemek sadece transfer esnasında rahimdeyken fotoğrafını istemiştimCanm sana vermediler mi
Yaaa yüzü dönük maşallah insan zaman çabuk geçsin istiyor ben öyleyim yani hemen büyüsün Karnım felan istiyorum 5 kg almama rağmen göbeğim büyümedi senin büyüdü mu karnın
Ben istemedim bilmiyordum vereceklerini hastane herkese veriyormusHayır benimde aklıma gelmedi istemek sadece transfer esnasında rahimdeyken fotoğrafını istemiştim
Buzdolobinin üstüne yapıştırdım bende hep ultrason çıktılarını
Ben 5 buçuk kilo verdim canm yeni yeni toparlıyorum kendimi benimde minnacık göbüşümYaaa yüzü dönük maşallah insan zaman çabuk geçsin istiyor ben öyleyim yani hemen büyüsün Karnım felan istiyorum 5 kg almama rağmen göbeğim büyümedi senin büyüdü mu karnın
Ne güzel bende bir albüm gibi yapmayı düşünüyorumBuzdolobinin üstüne yapıştırdım bende hep ultrason çıktılarını
Aaaa çok vermişsin kız bende 5kg aldım kusma felan çok olmadı bendeBen 5 buçuk kilo verdim canm yeni yeni toparlıyorum kendimi benimde minnacık göbüşüm
Saglikli Hayırlı evlat olsunlar inşallahYaaa maşallah sağlıklı olsunlar da ben pek bişi almadım en son başka Dr a gittim o vanijal baktı ondan sanırım kesindir inşallah değişmez seninde
Aminnn ben inanıyorum güzel gelicek insallah sonuçSaglikli Hayırlı evlat olsunlar inşallahBende cvc sonucu bekliyorum kalbim ağzımda inşallah temiz çıkar sonuc
Ben oldum oldum dirildim çok kotuydum artik serum takmaya başlamıştım daha iyi geliyordu onun sayesinde yemek yiyebiliyordumAaaa çok vermişsin kız bende 5kg aldım kusma felan çok olmadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?