Hosgeldin cnmMerhabalar bende varım12.haftadayız cinsiyeti söylemiyor doktor ama çook merak ediyorum
Hayır düzenle kısmını seçip yapabilirsinİlk açtığım zaman olacaktı şimdi olmaz degilmi
Ayrıntılı düzenleme var oda olmuyor tam nerdeHayır düzenle kısmını seçip yapabilirsin
Bak kalp bıraktım ya şimdi ilk mesaja orada düzenle yazıyor ordan yapabilirsinAyrıntılı düzenleme var oda olmuyor tam nerde
Tmm canm çok teşekkür ederimBak kalp bıraktım ya şimdi ilk mesaja orada düzenle yazıyor ordan yapabilirsin
Tmm oldu cnmBak kalp bıraktım ya şimdi ilk mesaja orada düzenle yazıyor ordan yapabilirsin
Yaaa bizimkinin cinsiyette değişebilir ozamanKızlar dün geceden sabaha kadar kasıklarımda cok ağrı oldu bende yakında bi hastaneye gittim kontrole kendi doktorum %80-90 erkek demişti bu doktor kıza benziyor dedi
Aslında kendi doktorum bize pipisini göstrrmişti bizde ikna olmustukYaaa bizimkinin cinsiyette değişebilir ozaman
Kendi dktruna güven erkektirAslında kendi doktorum bize pipisini göstrrmişti bizde ikna olmustukama bu kız bence dedi 16. Haftada netleşir dedi ben şok
Ay bu sefer hareket ediyodu bi yere tırmanmaya calısıyo gibiKendi dktruna güven erkektir
Maasallah canm kac haftaliktinAy bu sefer hareket ediyodu bi yere tırmanmaya calısıyo gibikocaman olmus elleri ayakları belliydi iyice
Tam 14. Haftaya girdim bugünMaasallah canm kac haftaliktin
Sıkıntı değil cnm nasil istersenMlk anns cnm zamanında benim ayrı sayfa açmamın tek amacı pozitif sonuç alanların negatif sonuç alanların hüzünlerinden dolayı kendi sevinçlerini yaşamamasıydı. Yoksa melekomelek in zaten açmış olduğu tanıştığımız gruptan da devam ederdik. Davetin için sağol bakarım buraya da arada.
Bende dün girdimm bugün 14+1 immTam 14. Haftaya girdim bugün
Bende 15+1Bende dün girdimm bugün 14+1 imm
Senin cinsiyetin belli miiiBende 15+1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?