2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Aynen öyle bişi sorucam eski hayatına geri döndün mu malum kış geliyor bende temizlik yapıyorum bu ara cama geldi sıra silme tehlikeli öyle yükseklere uzanmak diyolar sen yapıyor musun
1 ay önce dogalgaz çekilmisti yengem ve ablam sagolsunlar dip bucak temizlediler benim kolumu kipirdatacak halim yoktu ozaman birsey yiyemiyordum şimdide eşim sagolsun bırakmıyor kendi yapıyor ben çabuk yoruluyorum belimde ağrıyor zorlamiyorum pek kendimi sakın uzanma cam silme esin yapabiliyorsa yapsın... mide yanmalarimda basladi

Kızlar benim dün geceden beri sol kasığım ve asagısında siddetli bi ağrı var böyle ayağa kalkınca sanki bıcak batıyor ama sonra geciyor acaba üşütünmü ya ? Doktor bebekle alakalı bi sorun yok dedi

Canm uzun sormuyorsa korkma benimde genelde solda sancı giriyor günde 3 defa geçiyor bebek geliştikçe rahim kasları geriliyormus ondandır

Çokkk geçmiş olsun

Bana da oluyor ama o kadar şiddetli değil o gün yoğun geçtiyse ayakta çok kaldiysam iş yaptıysam evde felan iğne batması gibi oluyor hafif ağrılar oluyor

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz

Yaptırırım sanırım bilmiyorum dr nasıl yönlendirirse öyle yaparım
Benim de kan testimde şeker yüksek çıktı biraz, erkenden doktor bana şeker yüklemesi yapacak şeker yüksek çıkarsa ilaçlara diyete ya da iğneye başlayabilirmişim İnşallah yüksek çıkmaz

Kızlar bide doktor bana 16. Haftada AFP testi yapıcaz dedi yaptıran var mı hiç aranızda
Merhaba ben yaptırdım yani doktorum istedi yaptık çok yüksek çıktı 8 kişide bir kişi oranında ultrosan da çok şükür bişi görünmedi ama çok kötü günler geçirdim içim içimi yiyor şuan detaylı ultrosanu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…