İnşallah canmAminnn ben inanıyorum güzel gelicek insallah sonuç
Yok yaptırmadım inceledi sadece ultrasonda normal dedi stres yapcaktim testte bişi çıksa ondan istemedim ben zaten tani testi değil ya risk ölçüyorİnşallah canmsen 2li yaptirdinmi canm
Aynn boşa sıkıntı yapardın net cikmiyorYok yaptırmadım inceledi sadece ultrasonda normal dedi stres yapcaktim testte bişi çıksa ondan istemedim ben zaten tani testi değil ya risk ölçüyor
Aynen öyle bişi sorucam eski hayatına geri döndün mu malum kış geliyor bende temizlik yapıyorum bu ara cama geldi sıra silme tehlikeli öyle yükseklere uzanmak diyolar sen yapıyor musunAynn boşa sıkıntı yapardın net cikmiyor
1 ay önce dogalgaz çekilmisti yengem ve ablam sagolsunlar dip bucak temizlediler benim kolumu kipirdatacak halim yoktu ozaman birsey yiyemiyordum şimdide eşim sagolsun bırakmıyor kendi yapıyor ben çabuk yoruluyorum belimde ağrıyor zorlamiyorum pek kendimi sakın uzanma cam silme esin yapabiliyorsa yapsın... mide yanmalarimda basladiAynen öyle bişi sorucam eski hayatına geri döndün mu malum kış geliyor bende temizlik yapıyorum bu ara cama geldi sıra silme tehlikeli öyle yükseklere uzanmak diyolar sen yapıyor musun
Canm uzun sormuyorsa korkma benimde genelde solda sancı giriyor günde 3 defa geçiyor bebek geliştikçe rahim kasları geriliyormus ondandırKızlar benim dün geceden beri sol kasığım ve asagısında siddetli bi ağrı var böyle ayağa kalkınca sanki bıcak batıyor ama sonra geciyor acaba üşütünmü ya ? Doktor bebekle alakalı bi sorun yok dedi
8 di galiba cnm hafif hafif basladi sen 8. Haftadasin galiba senin varmi bulantinMide bulantınız ne zaman başlamıştı ?
7+3 canım hiç bir şey yokta acaba normal mi dedim.inşallah hiç bulantım olmaz8 di galiba cnm hafif hafif basladi sen 8. Haftadasin galiba senin varmi bulantin
İnşallah cnm bulantin olmaz cok kotu birsey benim öyleydi serumlarla iyi oluyordum7+3 canım hiç bir şey yokta acaba normal mi dedim.inşallah hiç bulantım olmaz
Çokkk geçmiş olsun1 ay önce dogalgaz çekilmisti yengem ve ablam sagolsunlar dip bucak temizlediler benim kolumu kipirdatacak halim yoktu ozaman birsey yiyemiyordum şimdide eşim sagolsun bırakmıyor kendi yapıyor ben çabuk yoruluyorum belimde ağrıyor zorlamiyorum pek kendimi sakın uzanma cam silme esin yapabiliyorsa yapsın... mide yanmalarimda basladi
Teşekkür ederim canmÇokkk geçmiş olsun
Bana da oluyor ama o kadar şiddetli değil o gün yoğun geçtiyse ayakta çok kaldiysam iş yaptıysam evde felan iğne batması gibi oluyor hafif ağrılar oluyorKızlar benim dün geceden beri sol kasığım ve asagısında siddetli bi ağrı var böyle ayağa kalkınca sanki bıcak batıyor ama sonra geciyor acaba üşütünmü ya ? Doktor bebekle alakalı bi sorun yok dedi
Ayy inşallahİnşallah cnm bulantin olmaz cok kotu birsey benim öyleydi serumlarla iyi oluyordum
2li test dusunuyormusun canmAyy inşallah
Yaptırırım sanırım bilmiyorum dr nasıl yönlendirirse öyle yaparımKızlar şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz
Benim de kan testimde şeker yüksek çıktı biraz, erkenden doktor bana şeker yüklemesi yapacak şeker yüksek çıkarsa ilaçlara diyete ya da iğneye başlayabilirmişim İnşallah yüksek çıkmazYaptırırım sanırım bilmiyorum dr nasıl yönlendirirse öyle yaparım
Merhaba ben yaptırdım yani doktorum istedi yaptık çok yüksek çıktı 8 kişide bir kişi oranında ultrosan da çok şükür bişi görünmedi ama çok kötü günler geçirdim içim içimi yiyor şuan detaylı ultrosanu bekliyorumKızlar bide doktor bana 16. Haftada AFP testi yapıcaz dedi yaptıran var mı hiç aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?