• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Evet normal 🤭 benimde güldürenleri odadan kovmuslugum var. Hele gelen gidenin yatağıma çarparak geçmesi🤯 simdi yatırıp karninizi yarıcam diye bas bas bağırırdım 🤣

Sağlıcakla insallh canim .insallah böbrek le ilgili de hic bir seyi yoktur da mutlu bi şekilde eve donersiniz 🙏

Saglicakla al kuzum. Neden ki ilki kötü mu geçmişti canim?Benim ilki iyi geçmişti bendeki bu rahatlik ondan mi yoksa ayin 23 une cok var diye mi ki🤔🤭

Ben tartmasam doktor tartiyor. Haftada bir kacis yok 🤣
Aslında kötü geçmemişti çok şükür, bir tek o hemşirelerin gelip bastırması yüreğimi hoplatıyor bir de ilk ayağa kalkış 😔 açıkçası kendi geçmişim değil de burdaki anlatılanlar, bazısının spinalde uyuşmaması vs. Bunlar etkiledi sanırım beni kafamda binbir türlü şey dönmeye başladı o yüzden kötü hikayeleri okumamak lazımmış 🤦🏻‍♀️🥺

Ben yilbasinda bir kilo almisim hüüüüghkk 😭😭 80 i gormeden dogurcam demistim yemegiydi cereziydi tatlisiydi meyvesiydi derken iyi halt ettim 😅 Cansurs Cansurs 🙈
Senin zaten yatacak yerin yok 😂😂😂😂😂 valla ben Allah'ın izniyle +10 kilo ile bitiriyorum hamileliği 72 kilo bana çok çok geldi yakışmadı bı dogurayim 55 lere inicem😂😂😂

Fito ve gümüş kapak hariç hepsini denedim. Emzirirken annemler iyi tutuyor diyor. Videolar izledim oradakiler gibi yapmaya çalışıyorum, sadece ucunu vermemeye çalışıyorum. Garmastan aldık şimdi onu sürüyorum. Salı günü sağlık ocağına gideceğiz, orada ebeye de soracağım.
Gümüş kapaklar pahalıymis ama e bebegin sitesinde de gördüm daha uygundu sonuçta o da 925 denerseniz yazın

Ben yilbasinda bir kilo almisim hüüüüghkk 😭😭 80 i gormeden dogurcam demistim yemegiydi cereziydi tatlisiydi meyvesiydi derken iyi halt ettim 😅 Cansurs Cansurs 🙈
Kiz bende kac ay diyet yaptım su 2 haftada 80 e dayandım ya hahahaha pu bana aman diyetidyenim 38. Haftada 81 82 olabilirsin demsti..ben almiyodum o endişe ediyordu hahaha.cuma doktora gittim 36 haftalıktim doktor 3 kilo üzerinde dedi 37+3 çıktı sanırım tatlıdan vs aldi ya yazık

Ya kızlar bugun kalktığımdan beri kendimi ödemli hissediyorum. Sanki bir gecede şiştim 😅 yarın kontrolum var soracağım elbette ama eşim de korkutuyor doğum yaklaştı kesin diye.

Aslında kötü geçmemişti çok şükür, bir tek o hemşirelerin gelip bastırması yüreğimi hoplatıyor bir de ilk ayağa kalkış 😔 açıkçası kendi geçmişim değil de burdaki anlatılanlar, bazısının spinalde uyuşmaması vs. Bunlar etkiledi sanırım beni kafamda binbir türlü şey dönmeye başladı o yüzden kötü hikayeleri okumamak lazımmış 🤦🏻‍♀️🥺
Bende de o bastirma olayi hic olmadi canim,doktora gore degisiyor demkki. Allah kolaylik versin hepimize. Simdilik bi korkum yok ama dogum az kala degisir miyim görücez ☺️

Senin zaten yatacak yerin yok 😂😂😂😂😂 valla ben Allah'ın izniyle +10 kilo ile bitiriyorum hamileliği 72 kilo bana çok çok geldi yakışmadı bı dogurayim 55 lere inicem😂😂😂
Aynen gerçek anlamda da yatcak yerim kalmadı 🤣
Hele o yılbaşı gecesi ejderha gibi alev çıkıyordu içimden 🤣 gaviscon kurtaramadi beni🙈

Kiz bende kac ay diyet yaptım su 2 haftada 80 e dayandım ya hahahaha pu bana aman diyetidyenim 38. Haftada 81 82 olabilirsin demsti..ben almiyodum o endişe ediyordu hahaha.cuma doktora gittim 36 haftalıktim doktor 3 kilo üzerinde dedi 37+3 çıktı sanırım tatlıdan vs aldi ya yazık
2 aydır sabittim ya birden oldu 😂benimki de bir iki hafta önden gidiyor hep. Tekrar bi toparlanmam lazim 🤭

Kızlar benim miniş kızımda doğdu 🥰 Gece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu 🤲🏻😍
Yaa canimm sende mi kâvustun gözün aydın. Sağlıkla büyüsün kuzun. Anlat uygun olunca hikayeni emi. Kaç hfta gündü.su gelince sancı fln hemen olmadı dimi.

Kizlar ben 1 yıl çocuk yoğun bakımda çalıştım. Her türlü vakayi gördüm ama iş kendi çocuklarıma gelince neden bu kadar stres ve panik oluyorum anlamadım valla. Kızım az önce fışkırır tarzda içtiği tüm sutu kustu. İçim böyle pir pir çok huzursuz oldum. Sürekli çocukta bir hastalık belirtisi arıyorum. Hapşırsa okusrsw bir problem varmış givi davranıyorum. Bir de oğlumda ötürü kayinvslideme götürüyorum.hee gün hasta mı oldu diye stres yapıyorum
Aynıyım suan canım siz tecrubelisiniz , sakinligini korusan ne yapacagini bilirsin bogazina kactı gecen aklim çıktı yerinden

Günaydın kızlar🌼 herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum 🎡 gelsin ocak bebişleri 🍼benim de sezeryanım 5 ocakta çok az kaldı heyecan ve korku var içimde açıkçası ilk deneyimimden kaynaklanıyor galiba.. 4 ocakta gidicem sanırım saati veya sezeryan türünü söyler ama ilki genel olduğu için bunda da genel yaparlar diye düşünüyorum.. Bugün annem geliyor eskisehirden çok mutluyum 😍
Aa canım sende mi Eskişehirlisin?
Bende de var korku açıkçası inşallah herşey çok güzel olur bu kez 🤲

Kızlaaarr sabah doğuma gireceğim Allahın izniyle 🥺 hem heyecanlıyım hem çok stresliyimm tecrübeli olmak hiç bilmemekten daha zormuş sanırım 🥺 dualarınızda beni de unutmayın Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşalım 🤲🏻💙
İnşallah çok kolay mis gibi bir doğum olur sağlıkla kavus yavruna🤲

Yaa canimm sende mi kâvustun gözün aydın. Sağlıkla büyüsün kuzun. Anlat uygun olunca hikayeni emi. Kaç hfta gündü.su gelince sancı fln hemen olmadı dimi.

Evet canım çok şükür darısı başınıza inşaAllqh 🤲🏻🥰 38+4 deydim su geldi arkasından 5 dakika da bir düzenli sancım başladı ve hastaneye gittiğim de 4 cm açılmam vardı

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,gözünaydın 🧿missss gibi kokla onu çok bekledin sütün geldi mi ben de bu ara buna taktım mama alsam mı almasam mı 🫢🤯

Amin canım Allah razı olsun 🤲🏻😊 sütüm hemen geldi mama aldım yanıma ama kullanmama gerek kalmadı burada başka birine verdim sütü olmayan birine

Iyi akşamlar yeni yılınız tekrardan kutlu olsun, bu yıl hepimize uğur getirsin. Kızlar bugün sirke gittik (hayvanlar hiç yoktu sadece performanslar vardı), bebek doğmadan nereye gidebilirsek gidiyoruz ama kıvranıyorum da oturduğum yerde rahat edemiyorum 😂 Hamilelik çantasını arabaya koysak mı diye düşünüyorum, orda burada gezerken sancı ya da suyum gelirse diye korkmaya başladım 😂 Az kaldı, takvime baktıkça nasıl bir heycanla doluyorum 💕🧿

Back
X