- 21 Şubat 2017
- 156
- 121
- 103
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.101
Geçmiş olsun.Sağol canım
Herkese merhabalar . Allah hepimize bebeleri sağlıkla biyutmak nasip etsin inşallah , benim de 26 Ocak doğumlu bir kizim var. Sizlere sormak istediğim şeyler var . İlk olarak kaç numara bez kullanıyorsunuz bebelere. Benim kızım şimdi 5 kilo civarında . 2 numara kullanıyorum . Ne kadar daha 2 numara kullanırız acaba , 3 numaraya geçen var mı
Geçmiş olsun.Ben rota yaptırmadım canım onun dışında da büyük bir felaket atlattık zatureden yattı İpek saturasyonlari düştü az kalsin yoğun bakıma sevk olacaktı çok korkuttu bizi şükür ama iyi şu an
Merhaba benim oğlum 17 ocak doğumlu, biz Molfix 3 numara kullanıyoruz. 4-9 kg di sanırım bezin kilo aralığı yanlış hatirlamiyorsamHerkese merhabalar . Allah hepimize bebeleri sağlıkla biyutmak nasip etsin inşallah , benim de 26 Ocak doğumlu bir kizim var. Sizlere sormak istediğim şeyler var . İlk olarak kaç numara bez kullanıyorsunuz bebelere. Benim kızım şimdi 5 kilo civarında . 2 numara kullanıyorum . Ne kadar daha 2 numara kullanırız acaba , 3 numaraya geçen var mı
Aşırı sık olmasan da benim de oluyorKızlsr genel bir sorum olacak. Geceleri daha az ciş yapmaya basladı benim kızım. Mesela 11 gibi değiştirip uyuttugumda sabah 6 ua kadar degişecek kıvama gelmiyor. Sizlerde de öyle mi.
Bu aralar oluyor benim de . Uykusunu bölmemek için değiştirmiyorum artık ben de.Aşırı sık olmasan da benim de oluyor
Ben geceleri altını açmıyorum. Kaka yaptıysa açıyorum. Ona da uyanıyor, tekrar uyumuyor. Çiş geceleri taşacak kadar olmuyorKızlsr genel bir sorum olacak. Geceleri daha az ciş yapmaya basladı benim kızım. Mesela 11 gibi değiştirip uyuttugumda sabah 6 ua kadar degişecek kıvama gelmiyor. Sizlerde de öyle mi.
Eğer terlerse geceleri çiş az olur benimde oyle gündüz oyle birsey olmuyor gece oluyorKızlsr genel bir sorum olacak. Geceleri daha az ciş yapmaya basladı benim kızım. Mesela 11 gibi değiştirip uyuttugumda sabah 6 ua kadar degişecek kıvama gelmiyor. Sizlerde de öyle mi.
Kaç kilo civarında acaba şimdi bebeğiniz ?Amin. 3 ocak doğumlu bebem. Markasına göre değişiyor. Sleepy 4 numara, molfix 3 numara oluyor. 2 numarayı çok kullanmadım 42 li 2 paket kullandım. Kilo ve boy gelişimine göre bez de değişiyor. Ben önden aldığım için elimde kaldı. Deneyerek alanda fayda var :)
Bebeğiniz kac kilo acaba şimdiMerhaba benim oğlum 17 ocak doğumlu, biz Molfix 3 numara kullanıyoruz. 4-9 kg di sanırım bezin kilo aralığı yanlış hatirlamiyorsam
5700 kg 3 hafta filan oldu 3 numaraya geçeli.bez markasıda önemli sleepy sanırım küçük 1 numara kullanmistik o küçüktü.Bebeğiniz kac kilo acaba şimdi
Emzirirken tutamıyorum bende halim kalmıyor çocuğa bakamam bu seferRamazan yaklaştı, oruç tutmayı düşenen var mı?
Benim kız buara gece de 1kez kaka yapıyor oyuzden değiştiriyorum ama derin uyuyup az emdiği zaman (bazı geceler kaka yapmıyor ve 2-3 kere kalkip az emiyor) dolmuyor değiştiremiyorum. Dolmuyorsa çok gerek yok zaten geceleriKızlsr genel bir sorum olacak. Geceleri daha az ciş yapmaya basladı benim kızım. Mesela 11 gibi değiştirip uyuttugumda sabah 6 ua kadar degişecek kıvama gelmiyor. Sizlerde de öyle mi.
2 hafta önce 6200 gelmiştiKaç kilo civarında acaba şimdi bebeğiniz ?
Benim 45 46 günlükken gelmişti. Adet oluyorum sandım ama 2 gün leke gibiydi devamı gelmediİçinizde adet olan var mi? Aksam wcde akıntıda pembe vardı karnım ağrıyor ama olan bişey yok.2 hafta önce doktor kontrolüne gittim, herşey normaldi smear testide.iyi , oğlumda 6 ay sonra olmstum
Ben geceleri altını açmıyorum. Kaka yaptıysa açıyorum. Ona da uyanıyor, tekrar uyumuyor. Çiş geceleri taşacak kadar olmuyor
Eğer terlerse geceleri çiş az olur benimde oyle gündüz oyle birsey olmuyor gece oluyor
Benim kız buara gece de 1kez kaka yapıyor oyuzden değiştiriyorum ama derin uyuyup az emdiği zaman (bazı geceler kaka yapmıyor ve 2-3 kere kalkip az emiyor) dolmuyor değiştiremiyorum. Dolmuyorsa çok gerek yok zaten geceleri
Ben oldum canım çok korktum hatta sütüm azalacak diye çok şükür hiç azalma olmadı, bebeğin emmesinde de değişme olmadı. Bu arada doğumdan sonra ilk adet çok kanamalı oluyormuş dedi doktorum aşırı kanayınca sormuştum.İçinizde adet olan var mi? Aksam wcde akıntıda pembe vardı karnım ağrıyor ama olan bişey yok.2 hafta önce doktor kontrolüne gittim, herşey normaldi smear testide.iyi , oğlumda 6 ay sonra olmstum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?