2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bide ben cok kilo almadim ama göbegim büyük baya ..kocaman bir göbek ve kendimi gercekten hic seksi hissedemiyorum misal yaklasmaya calissa nefesim kesilecekmis gibi oluyor nefes darligi yasiyorum..dis eti kanamam var mutlaka her fircadan sonra kan tükürüyorum dis etlerm cok hassas..hic öpüsme istegimde yok bu durumdan..yani esimin sikayeti, sen cok uzaklastin genel anlamda ve bu hic hosuma gitmiyor diyor
Valla bu surec her iki taraf icin zor olabiliyor bazen biz artik buyuduk baya gobek zaten hareket kisitliyor dedigin gibi hizli nefes alisverislerden sebep de etkileniyoruz. Gecen gece ufak kacamak yapalim dedik bebiş araya girdi resmen kaburgama tekme atti 😂😂

Bide ben cok kilo almadim ama göbegim büyük baya ..kocaman bir göbek ve kendimi gercekten hic seksi hissedemiyorum misal yaklasmaya calissa nefesim kesilecekmis gibi oluyor nefes darligi yasiyorum..dis eti kanamam var mutlaka her fircadan sonra kan tükürüyorum dis etlerm cok hassas..hic öpüsme istegimde yok bu durumdan..yani esimin sikayeti, sen cok uzaklastin genel anlamda ve bu hic hosuma gitmiyor diyor
Ya valla bende kizlar grupta yazıyor ya ben istesemde esim istemiyor diye sasiriyorum 😂keske benimki de oyle olsa. Ama yok canim isteksizlik olsa da bir sekilde gönüllerini almak lazim arada 😬😬

Valla bu surec her iki taraf icin zor olabiliyor bazen biz artik buyuduk baya gobek zaten hareket kisitliyor dedigin gibi hizli nefes alisverislerden sebep de etkileniyoruz. Gecen gece ufak kacamak yapalim dedik bebiş araya girdi resmen kaburgama tekme atti 😂😂

Onada üzülüyorum ama napiym elimde degil iste istegim yok kendimi zorlayincada ben aci cekiyorum mutsuz oluyorum aglama istegi geliyor..yani beklentiyi karsilamak zorundayim gibi ve yaptiktan sonra gayet iyiyz 3-5gün sonra yine basliyor öf pöf ne biliym ayrilmayi bile düsünmedim degl gitsin oda mutlu olsun bana da kimse dokunmasin :( gibi düsünceler dolanmiyor degil aklimda

Onada üzülüyorum ama napiym elimde degil iste istegim yok kendimi zorlayincada ben aci cekiyorum mutsuz oluyorum aglama istegi geliyor..yani beklentiyi karsilamak zorundayim gibi ve yaptiktan sonra gayet iyiyz 3-5gün sonra yine basliyor öf pöf ne biliym ayrilmayi bile düsünmedim degl gitsin oda mutlu olsun bana da kimse dokunmasin :( gibi düsünceler dolanmiyor degil aklimda
Ooo hormonlarin tesiri altindasin bence bu tarz dusunceleri at kafandan biz bebegi ogrendigimiz andan itibaren iliskiyi kestik doktor yasak koymadı ama esim tedirgin olurum ben cok istedigim bir sey baba olmak ona zarar gelsin istemem dedi kendi dusuncesiyle bende tamam dedim sevgi gostergelerimiz yok mu tabiki var 😍😍😍

Ooo hormonlarin tesiri altindasin bence bu tarz dusunceleri at kafandan biz bebegi ogrendigimiz andan itibaren iliskiyi kestik doktor yasak koymadı ama esim tedirgin olurum ben cok istedigim bir sey baba olmak ona zarar gelsin istemem dedi kendi dusuncesiyle bende tamam dedim sevgi gostergelerimiz yok mu tabiki var 😍😍😍

Benimkide cok istiyor baba olmayi eminim cok iyide bi baba olcak, hayallerini anlatmasi, kokusunudan bahsetmesi, elini karnimdan cekmemesi, dün burun sprayi almisti ben sormadan söyledi hamileler kullanabilir sordum arastirdim vs demesi yani heYcanla oda bekliyor, sahipleniyor fln yani aslinda olmasi gereken seyler bunlar

ama is cinsellige gelince bebek icin sakincasi yok neden mahrum kalalim kafasinda..Hatta sordum karsinda hamile koca göbekli bi kadin var nasl isteginden bisey kaybetmezsin diye sana cok yakisti hamilelik ben cok begeniyorum ayri bi hava katti dedi :(

Ayrılmayı düşünmek hormonlardandır sanırım. Seni istiyor olması güzel bir şey. Göbekle bile çekici geliyorsun arzulanıyorsun hoş :) Bir süre kendini idare etsin, ama sen de isteksizim demek yerine, kasık ağrısı var bebeğe zarar gelmesinden çekiniyorum diyebilirsin. Senin soğudugunu düşündükçe canı sıkılıyor olabilir. Monotonuk yerine kendini idare etmesi için yardımcı olabilirsin. Eşinin bu denli seni bunaltmasını onaylamıyorum, bizim derdimiz bize yeter ama ortamı yumuşatmak yine biz kadınların elinde sanırım.

Ne yapıyorsunuz peki kontrollerde azalma olmadı mı hiç bebek kilolu olur sezaryen olmak zorunda kalırsın dedi doktorum bana ilki normal
Ben daha azaltamadim suyu yarın yine kontrolüm var yazarım sanada.Erken doğum olur duzeltemezsek diyor bebek iri diyor ama duzeltecegimize inanıyor doktorum o yüzden bunlari konuşmak için erken diyo ☺️

Günaydin Kizlar, geçen hafta evdeki ayakabilari düzenledim ve hepsini temizledim.
Geçen sene aldigim bot ayakabilar vardi aralarinda, bir kisa modeli var bu sezona cok uygun (gerçi havalar hala sicak benim oldugum yerde) ama zaten topuklu giyemedigimden ofis icin cok uygun ustune bir elbise ve sonbahar icin muhtesem.
Sadece bir sorun var (ayaklarim bu aralar sis degil) 36 numaralar ve simdi biraz kucuk geldiklerini fark ettim dün tüm gün aci cektim 😂 yine alisveris bahanesi cikti desenize bana... 😄

Internette arastirdim büyüme olabiliyormus ayaklarda , sizlerde oldumu bu durum ?
Benim oğlumda 38 numaraydi ama ben hep convers giydim ondan dolayi mi bilmem.40 numara oldu 😁😁 yani genisleme oldu.benim ablam normalde 40 giyiyordu onun ayakkabısını giysem ayagimdan çıkar. Benim enine kaldi sanirim conversten dolayı oldu

Günaydin Kizlar, geçen hafta evdeki ayakabilari düzenledim ve hepsini temizledim.
Geçen sene aldigim bot ayakabilar vardi aralarinda, bir kisa modeli var bu sezona cok uygun (gerçi havalar hala sicak benim oldugum yerde) ama zaten topuklu giyemedigimden ofis icin cok uygun ustune bir elbise ve sonbahar icin muhtesem.
Sadece bir sorun var (ayaklarim bu aralar sis degil) 36 numaralar ve simdi biraz kucuk geldiklerini fark ettim dün tüm gün aci cektim 😂 yine alisveris bahanesi cikti desenize bana... 😄

Internette arastirdim büyüme olabiliyormus ayaklarda , sizlerde oldumu bu durum ?

Ben oğluma hamileyken ayaklarım felaket şişmişti ödemliydi çok ama ayak numaram hiç değişmedi ne garip :KK45: şimdi siz söyleyince fark ettim :)

İlk gebeliğimden sonra Ayaklarım büyüdü ve öyle kaldı 36 37 giyen ben şuan 38 39 oluyor.. Bu hamileliğimde sorun yaşamadım inşallah yaşamam..

Kizlar biz iki isim arasinda kaldik..selim mi emin mi diye sizlerin fikirlerinide alabilirmiym?

Bide bi konu varki dertlesmek istedim, ben hamileligimi biraz gec ögrendim biraz süpriz oldu kanamam düzensiz falan nyse ozmn cinsel iliskimiz gayet normaldi, hamileligim gayet normal ve saglikli ilerliyor ama ben anne olacagimi ögrendigimden beri bi sogudum cinsellikten sifir istek yani..

suan 26 haftaligiz ve esimle aramda bu durum problem olmaya basladi..baslarda anlayisliydi ama smdi trip atmaya fln basladi red ediliyorum hos olmuyor fln diye üzüldüm bende en son dedm tmm gönlü olsun ama bu sefer ben mutsuzdum ve kendimi zorladigim icin yani isteksiz oldugu icinde biraz canim yandi..ama esimle aramiz düzeldi..

hergün yapalm demiyorum ama yapabildigmiz yere kadar yapalm dogumdan sonra belki aylarca yapamicaz bu konu önemli fln dedi..yani ne yapcagimi bilmiyorm..

Bence emin daha güzel :)

Bu arada gebe kalınca cinsellikten soğuyan çok arkadaşım var çok üzücü gerçekten ama eşler de haklı bir yerde sonuçta riskli veya özel bir durum yoksa uzak durmak çok saçma ben ilk gebeliğimde de böyle bir isteksizlik yaşamadım şimdide yaşamıyorum çok şükür o yüzden önerebileceğim bir şey yok umarım en kısa zamanda çözebilirsiniz :/

Benim de 1 numara büyüdü, sadece 1 tane geniş spor ayakkabım oluyor

Benim oğlumda 38 numaraydi ama ben hep convers giydim ondan dolayi mi bilmem.40 numara oldu 😁😁 yani genisleme oldu.benim ablam normalde 40 giyiyordu onun ayakkabısını giysem ayagimdan çıkar. Benim enine kaldi sanirim conversten dolayı oldu
Benimde Converse var numarasi 36.5 (aldigimda zaten biraz buyuk geliyordu ama icine
ortopedik tabanlık kullaniyordum) o simdi tam oluyor mesela cok rahat :D Ortopedik tabani da biraktim ayaklar tamamen degisti çünkü :( genisleme buyume..bazende sislik :D

Bence emin daha güzel :)

Bu arada gebe kalınca cinsellikten soğuyan çok arkadaşım var çok üzücü gerçekten ama eşler de haklı bir yerde sonuçta riskli veya özel bir durum yoksa uzak durmak çok saçma ben ilk gebeliğimde de böyle bir isteksizlik yaşamadım şimdide yaşamıyorum çok şükür o yüzden önerebileceğim bir şey yok umarım en kısa zamanda çözebilirsiniz :/
Tskler cevabin icin :)

Isteksizim deyip köseye cekilmiyordum baslarda yani oluyordu birliktelik ve agri cekmiyordum ama son zamanlar iskenceye dönüstü hic istek yok koca bi sifir..

Hatta baya özele giriyorum ama anlatcam, en son birliktelikte disimi sıkayimda olsun bitsin modunda oldu yani zorla bi iki öpme ve hmn esimin istegi görülsünde rahat ediym tarzinda..esim ertesi gün dediki ben böyle olmasini istemiyorum ne bi ön sevisme ne bi öpüsme koklasma böyle olcaksa kalsin..bende banyoya gittim agladm yani memnunde edemiyorum diye onun gönlü olsun diye aci cektm bide ama begenmemis..yeterince islanmayinca yada kasilinca olsun bitsin diye dogal olarak canim yandi :(

Back
X