2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yaaa cok güldüm senin adam bayilirsa bize yaz biz gelip aliriz seni oldugun yerden

Benim annemde harita gibi ilkinde karnim hic catlamadi insallah bu seferde catlamaz yaa ,mehmet bey de pek krem felan onermiyor onlar para tuzagi olcagi varsa olur demisti bana,ilkinde olmadıysa olmaz dedi ama ben cok duzenli kullanmasam da levotrin kullaniyorum . Dedigin cok dogru benimde bir once düşük olunca bu hamilelikte hic o taraflara takilmadim. Benim tek takildigim sanki cocugu goguslerimden doguracagim bu kadar sismek zorundalar mi

Yaaa cok güldüm senin adam bayilirsa bize yaz biz gelip aliriz seni oldugun yerden
Hay Allah razı olsun zaten çevre olmasa benim son iki hafta hastahane bahçesi çadır kurmam lazım Bir de bana bu panik haliyle sezeryana gireyim mi diye soruyor lafa bak lafa oldu dedim bana ölüyorum gibi bak tansiyonumu oynat, orada seni sakinleştirmek ile uğraşamam dışarda kardeşimle ağla zırla bekleyin dedim çünkü o da onunla aynı

Levotrin nerden çıktı lierac dicektim

Benim önce şişti şimdi bi indi böyle de korkuyorum süt mü olmayacak ki diye evet evet yağı bile yasakladı bende çok inat etmedim yalan yok

İyi bari en son çare beni ara sen benim esimde gereksiz rahat olmadı o götürür sizi

Benim önce şişti şimdi bi indi böyle de korkuyorum süt mü olmayacak ki diye evet evet yağı bile yasakladı bende çok inat etmedim yalan yok
Yok kiz ne büyük goguslerin sütü olmuyor, ne küçük göğüsler dolup taşıyor. Hic ebatiyla alakasi yok

Benim de yarın var

Bence o rahatlık iyi ya en iyisi işte mis gibi inşallah tam senin ihtiyaç anında da öyle olur da rahat olursunuz
Kiz deme öyle ilk hamileligimin 5. Ayında gece 4 de tuvalete diye uyandım banyoya bir girdim uyku sersemi çıkarken bir baktım her yer kan... Üstüm başım klozet, yatak her yer... Esimi uyandirdim bu saatte doktora ulaşamayız olan olmuştur hadi yat uyu dedi yani çokta iyi degil

Ben bu hafta takip etmeye başlamıştım.geçen haftalarda da brauna indirim yaptı arkadaşım 1000 liralık olandan aldı ordan biliyorum.trendyolda 680 küsür
Bilmiyorum 25 ekimde sipariş etmişim..

Eklentiler

• F6550E2D-F62D-4F73-B5B3-2762198770AB.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar hamilelikte boğaz ağrısında pastil kullandınız mı? Kullandıysanız hangisinden kullandınız?
Benim boğazım çok kötü kullanmamak için direttim ama eşime al artık boğazım kötü dedim.
Phytorelyph zencefilli istedim.
Bir tek onda zencefil narkabuğu var. Bilinen bitkiler.
Diğerlerinde ıhlamurlu diyor 7-8 tane bitki var. Öbürlerinde ilaç var…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…