2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ay kızlar Dilyy Dilyy A Aklimtrakyada dün deprem olayından bilmeden etkilendi mi yoksa denk mi geldi ne oldu ise eşimin gece bana yaptıkları 😂😂😂gece beni bir telaş kaldırdı kalk kalk doğum başladı diye uyku sersemi Allahım suyum geldi de fark mı etti dedim aklım oynadı baktım boş valiz ile elimden tutarak kapıya gidiyor kendime gelince anladım uykuda daha 😂😂durdurup uyandırdım bu kez ne oldu bişeyin mi var neden koridordayız diye bir daha panik gece gece bana prova oldu resmen bu adam ile sonumuz hayrolsun 😂😂
Yaaa cok güldüm 🤣🤣🤣 senin adam bayilirsa bize yaz biz gelip aliriz seni oldugun yerden 🤣

Yok hiç genime de güvenmiyorum aslında 2 yıl tedavi süreci o kadar iğne ilaç çok yoruldum şuan hazır kullanmakta zorunlu olduklarıma enerjim anca yetiyor galiba o da eksik kalsın modundayım 🙈benim de ne aldımsa hep göbeğimde kısa olunca inan minik bir topaç gibi oldum ama nasip artık çatılarsa 😅annemi de hiç incelemedim ha bi sorayım 😂
🤣Benim annemde harita gibi ilkinde karnim hic catlamadi insallah bu seferde catlamaz yaa ,mehmet bey de pek krem felan onermiyor onlar para tuzagi olcagi varsa olur demisti bana,ilkinde olmadıysa olmaz dedi ama ben cok duzenli kullanmasam da levotrin kullaniyorum . Dedigin cok dogru benimde bir once düşük olunca bu hamilelikte hic o taraflara takilmadim. Benim tek takildigim sanki cocugu goguslerimden doguracagim bu kadar sismek zorundalar mi 🤣

Yaaa cok güldüm 🤣🤣🤣 senin adam bayilirsa bize yaz biz gelip aliriz seni oldugun yerden 🤣
Hay Allah razı olsun zaten çevre olmasa benim son iki hafta hastahane bahçesi çadır kurmam lazım 😂😂Bir de bana bu panik haliyle sezeryana gireyim mi diye soruyor lafa bak lafa oldu dedim bana ölüyorum gibi bak tansiyonumu oynat, orada seni sakinleştirmek ile uğraşamam dışarda kardeşimle ağla zırla bekleyin dedim çünkü o da onunla aynı😂😂

🤣Benim annemde harita gibi ilkinde karnim hic catlamadi insallah bu seferde catlamaz yaa ,mehmet bey de pek krem felan onermiyor onlar para tuzagi olcagi varsa olur demisti bana,ilkinde olmadıysa olmaz dedi ama ben cok duzenli kullanmasam da levotrin kullaniyorum . Dedigin cok dogru benimde bir once düşük olunca bu hamilelikte hic o taraflara takilmadim. Benim tek takildigim sanki cocugu goguslerimden doguracagim bu kadar sismek zorundalar mi 🤣
Levotrin nerden çıktı lierac dicektim 🤭

Benim önce şişti şimdi bi indi böyle de korkuyorum süt mü olmayacak ki diye 😳🙈evet evet yağı bile yasakladı bende çok inat etmedim yalan yok 😅

Okuldan yakın arkadaşı hep diyor acil durumda da normal anda da izin alır birlikte gideriz bu kızı seninle yollama cesaretimiz yok diye 😂😂çok şükür hepsi yakın ondan rahatım işin komiği onların çocuk sürecinde de bizimki çok iş bitirici ve sakindi 🙈
İyi bari en son çare beni ara sen 🤣 benim esimde gereksiz rahat olmadı o götürür sizi

Benim önce şişti şimdi bi indi böyle de korkuyorum süt mü olmayacak ki diye 😳🙈evet evet yağı bile yasakladı bende çok inat etmedim yalan yok 😅
Yok kiz ne büyük goguslerin sütü olmuyor, ne küçük göğüsler dolup taşıyor. Hic ebatiyla alakasi yok 🤭

Kızlar benimde yarın randevum var akşam 15:30 da çok heyecanlıyım diğer randevusu olanlar gibi :) inşaAllah her şey yolundadır ama bu ara benim kızın tekmeleri karnımı acıtmaya başladı ve oturarak çalıştığım için pozisyondan sanırım karnımın altı acıyor bebekte aşağıda tabii onunda etkisi var ama şu tekmelerken ki acıma olayına nedeyecek bakalım
Benim de yarın var 😍

Bence o rahatlık iyi ya en iyisi işte mis gibi inşallah tam senin ihtiyaç anında da öyle olur da rahat olursunuz 😇
Kiz deme öyle ilk hamileligimin 5. Ayında gece 4 de tuvalete diye uyandım banyoya bir girdim uyku sersemi çıkarken bir baktım her yer kan... Üstüm başım klozet, yatak her yer... Esimi uyandirdim bu saatte doktora ulaşamayız olan olmuştur hadi yat uyu dedi 🤣 yani çokta iyi degil

Ben bu hafta takip etmeye başlamıştım.geçen haftalarda da brauna indirim yaptı arkadaşım 1000 liralık olandan aldı ordan biliyorum.trendyolda 680 küsür
Bilmiyorum ☺️25 ekimde sipariş etmişim..

Eklentiler

• F6550E2D-F62D-4F73-B5B3-2762198770AB.webp
    F6550E2D-F62D-4F73-B5B3-2762198770AB.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar hamilelikte boğaz ağrısında pastil kullandınız mı? Kullandıysanız hangisinden kullandınız?
Benim boğazım çok kötü kullanmamak için direttim ama eşime al artık boğazım kötü dedim.
Phytorelyph zencefilli istedim.
Bir tek onda zencefil narkabuğu var. Bilinen bitkiler.
Diğerlerinde ıhlamurlu diyor 7-8 tane bitki var. Öbürlerinde ilaç var…

Back
X