2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar hamilelikte boğaz ağrısında pastil kullandınız mı? Kullandıysanız hangisinden kullandınız?

Canım ben kullandım doktor bana çocuklar için olan bütün pastillerden ve içeriği bitkisel doğal olan pastillerden kullanabilirsin demişti bende eczaneye sorarak phytorelief isimli bir çocuk pastili aldım tadı iğrenç her kullandığımda kusucam şimdi diye diye kullandım ama 2 güne geçirdi boğazımı zencefelii ballıydı. İlk hamileliğimde de doktorum bana B ile başlayan bir pastil vermişti oda etkiliydi ama onun adını kaybetmişim bulamadım o yüzden bu söylediğimi almıştım

Kesinlikle canım ben mesela o zaman daha rahattım hani Allah korusun bir sey olsa çok üzülmem gibi düşünüyordum ama şimdi annelik ne biliyorum daha farklı hissediyorum
Evet aynen öyle birde ben çok korkuyorum ya malum oğlan 25 aylık bu yeni doğacak nasil yetisicem üstesinden gelebilir miyim iyi bir anne olabilir miyim ikisine yetebilir miyim diye düşünmekten kafayı yicem

Pekmez tereyagi kaynat bence.
Yarim cay bardagi pekmezi yarim cay bardagi suyla inceltip cezveye koyuyorum, kaynamaya yakin goz karari, bir tatli kasigi gibi, tereyagi ekliyorum, bir tasim kaynatiyorum. Biraz iliyinca cok da sogumasin ki bogazi isitsin, iciyorum.

Bir tatli kasigi bala, bir cay kasigi zencefil ekleyip macun kivamina getirip onu da tuketebilirsin.

Kaynamis ve bir parca ilimis suya,
Yine cok sogumasin ki bogazini isitsin, bal limon ekleyip onu da icebilirsin.

Bunlardan hangini yaparsan yap gunde bir iki kez yap ki fayda etsin.

Pastillere guvenmiyorsan, doktor tavsiyesi almadiysan, bunlari deneyebilirsin.

Allah sifa versin🙏🏻
Çok teşekkür ederim 💐

Günaydın kızlar :KK68: bugün randevusu olanlar olarak inşaAllah güzel haberler alırız hepimiz :KK200:
O zamannn güzel haberlerinizi ve tatlışko ultrason görüntülerinizi bekliyoruz 🌸🥰 kızlar bebişler yüzünü gösterirse bir iki foto atın da gözümüz gönlümüz açılsın 🥰 ben daha göremedim hep yüzünü kapatıyor 🙈 yarın inşallah görürüm 🥰

Evet aynen öyle birde ben çok korkuyorum ya malum oğlan 25 aylık bu yeni doğacak nasil yetisicem üstesinden gelebilir miyim iyi bir anne olabilir miyim ikisine yetebilir miyim diye düşünmekten kafayı yicem
O bende de var. Ben oğlum küçükken çok istiyordum eşim hiç istemedi sonra bende artık vazgeçtim diyete falan başlamıştım nöbete giriyordum hastane de bir anda hamile kaldim benim oğlan da 3.5 yaşında bilmiyorum nasıl yapacağım bir de çok hareketli bir çocuk bende sürekli aynı şeyi düşünüyorum bu ara bir de maddiyata taktım kafayı iyiden bunalıma girdim

O zamannn güzel haberlerinizi ve tatlışko ultrason görüntülerinizi bekliyoruz 🌸🥰 kızlar bebişler yüzünü gösterirse bir iki foto atın da gözümüz gönlümüz açılsın 🥰 ben daha göremedim hep yüzünü kapatıyor 🙈 yarın inşallah görürüm 🥰

Ben devlet hastanesine gidiyorum maalesef ultrason çıktısı vermiyorlar :( arada verirlerse onda da sayısal bilgiler yazıyor sadece bebeğimin görüntüsü yok hiç neye benziyor bilmiyorum bile detaylıya özele gittim ama orada da makinenin çıktısı kötüydü onda da bir şey belli olmuyor doğunca öğreneceğim bende bebeğimin nasıl bir yüzü olduğunu :KK48:

Benim oğlumda 17 aylık şuan kızım doğduğunda 20 aylık olmuş olacak aynı korku bende de var Rabbim kolaylık versin bizlere :dua:

O bende de var. Ben oğlum küçükken çok istiyordum eşim hiç istemedi sonra bende artık vazgeçtim diyete falan başlamıştım nöbete giriyordum hastane de bir anda hamile kaldim benim oğlan da 3.5 yaşında bilmiyorum nasıl yapacağım bir de çok hareketli bir çocuk bende sürekli aynı şeyi düşünüyorum bu ara bir de maddiyata taktım kafayı iyiden bunalıma girdim
Evet birde maddiyat kısmı var ki en önemli kısım Allah yardımcımız olsun inşallah
Benim oğlumda 17 aylık şuan kızım doğduğunda 20 aylık olmuş olacak aynı korku bende de var Rabbim kolaylık versin bizlere :dua:
Yani bı kaç yıl zorlanıp sonra ikisini Bir büyütme keyfini yaşarız diye düşünüyorum birde oğluma çok haksızlık yapmışım gibi erkenden abi olacağı için bebek olursa ister istemez ilgi odağı %60 bebeğe geçecek ay hiç bilmiyorum yaşayıp göreceğiz 🤷

Gecen nasıl geçti, dr a gittin mi. Hiç bilgim yok. Dr bana bu haftalarda bebeğim kafası aşağıya dönmeye başlar, dönerse rahat edersin demişti. Ama seninki uzun süredir öyle ise dr a ulaşmakta fayda var. Geçmiş olsun
Yok gitmedim. Bugün randevu aldım. Bakalım ne diyecek. Ama geceki hal gibi değil kendini düzeltti. Herhalde pozisyon değiştiriyordu…

Evet birde maddiyat kısmı var ki en önemli kısım Allah yardımcımız olsun inşallah

Yani bı kaç yıl zorlanıp sonra ikisini Bir büyütme keyfini yaşarız diye düşünüyorum birde oğluma çok haksızlık yapmışım gibi erkenden abi olacağı için bebek olursa ister istemez ilgi odağı %60 bebeğe geçecek ay hiç bilmiyorum yaşayıp göreceğiz 🤷
Amin canım inşallah

Merhaba canim. Bende bu yüzden dün sütyen almaya gittim, çünkü yine büyüdüler 🤣 birde satıcılar bana bakınca fazla büyük olduklarına inanmıyorlar, çağırınca beden sormak için o zaman anlıyorlar denediğimde. Emzirmelik aldım bu sefer, en son aldıklarım beden büyüklüğü içindi.
Yaa benim bel agrim oluyor diye ben cok sıkmiyorum arkasini ,tisort giyerken sıkıntı yok ama bel den baglamali tarzdan birseyler giysem hemen goguslerin buyumus muhabbeti yapiyor biri ,amaan bu insanlari da anlamıyorum hamileyiz heryerimiz sisebilir yani ve bunu bizde görebiliyoruz soylemeye ne gerek var yani 🙄 simdi bu halimde ne yapabilirim yani göğüs mu çalışayım 🤭

Benim ilki tüp bebekti yumurtam yoktu nerdeyse olanda kalitesizdi tüp bebekte bile 3 tane yumurta toplandı 1 tanesi kaldı elimizde oda tuttu o yüzden hiç ihtimal vermedik yani olacağına ama kendiliğinden tekrar oluverdi :KK17: ilgi olayının dengesini ayarlayabilmek için yanımızda yardımcı olacak birilerinin olması çok önemli bende de o var çok şükür ama ona rağmen korkuyorum, üzülüyorum karmakarışık duygular işte dediğin gibi yaşayıp göreceğiz

Back
X