2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben devlet hastanesine gidiyorum maalesef ultrason çıktısı vermiyorlar :( arada verirlerse onda da sayısal bilgiler yazıyor sadece bebeğimin görüntüsü yok hiç neye benziyor bilmiyorum bile detaylıya özele gittim ama orada da makinenin çıktısı kötüydü onda da bir şey belli olmuyor doğunca öğreneceğim bende bebeğimin nasıl bir yüzü olduğunu :KK48:
Goruntu verse ne olacak bizim kız yuzunu saklıyor her seferinde doktor renkli açıyor kuzum bir anda yuzunu dayiyor rahim duvarına goruntu yok 🤗🤗🤗 suprizli cocuklar olacaklar

Kızlar göğüs ucu kremi aldınız mı? Lansinoh bakıyordum normalde 150 tlydi, dün %10 indirim vardı krem 170 tl olmuştu, bugün %30 indirim başlamış ama krem 200 tl olmuş 🤣 sizler aldıysanız ne aldınız?

Kızlar göğüs ucu kremi aldınız mı? Lansinoh bakıyordum normalde 150 tlydi, dün %10 indirim vardı krem 170 tl olmuştu, bugün %30 indirim başlamış ama krem 200 tl olmuş 🤣 sizler aldıysanız ne aldınız?
Valla ilk defa kullanacagim lansinoh aldım canim onu önermislerdi 😁 ama ayva cekirdegini ilik suya koy bir gun beklet onu sür diyende cok bizzat kuzenim denedi cok iyi gelmisti kremimsi bir yapı oluşuyor ya

Benim ki öpmuyor da konuşmuyor da şu an bir şey hissetmiyorum doğduğunda hissedeceğim diyor 🤣 zaten benim kız da babasının elini falan hissedince hiç hareket etmiyor
Ya benim kızda tam tersi babasının sesini duyunca çıldırıyor. Babası sarılıp karnıma eline koyduğu anda eli neredeyse oradan tekme atmaya başlıyor. Sanırım tam bir babacı olacak bizim ki. Bazen ben ona trip atıyorum hadi kızım sen konuyu biliyorsun başla diyor kız başlıyor tekme atmaya :)) Nasıl hissediyorlar gerçekten anlamıyorum.

Lansinoh amazondan aldım ilk alisveris indirimi falan derken 132 gibi bı fiyata geldi 40 ml olanı.Amazonda yakında yine indirim var orayı kolla canim

Ya benim kızda tam tersi babasının sesini duyunca çıldırıyor. Babası sarılıp karnıma eline koyduğu anda eli neredeyse oradan tekme atmaya başlıyor. Sanırım tam bir babacı olacak bizim ki. Bazen ben ona trip atıyorum hadi kızım sen konuyu biliyorsun başla diyor kız başlıyor tekme atmaya :)) Nasıl hissediyorlar gerçekten anlamıyorum.
Benim oğlum da babasına tepki vermezdi ama babasına çok düşkün 🤣 büyük ihtimal kızım da doğunca babaci olacak evde ben daha sert konum da olanim bundan olsa gerek

Kızlar ben geldim 😍Asyam 1383 gram olmuş gayet iyi ve hareketli .Nst de gönderdiler sancı varsa yatış vereceğiz dediler şükür birsey çıkmadı. Şimdi 2 hafta sonra tekrar gidecem. Birsey olursa hemen acile gel dediler 😃haberimiz bu kadar . Ben hep yatıyorum (((şuan 32 hafta kadar dayanmak lazım

Kızlar ben geldim 😍Asyam 1383 gram olmuş gayet iyi ve hareketli .Nst de gönderdiler sancı varsa yatış vereceğiz dediler şükür birsey çıkmadı. Şimdi 2 hafta sonra tekrar gidecem. Birsey olursa hemen acile gel dediler 😃haberimiz bu kadar . Ben hep yatıyorum (((şuan 32 hafta kadar dayanmak lazım
Cok sevindim canım gözün aydın 🥰

Oh çok şükür valla sende az şey yaşamadın ama cidden şükürler olsun onca olaya rağmen Rusyadan buraya gelmek nasip oldu dediğin gibi bide 32 leri geçtin mi misss💜 sakın kendini yoracak bişey yapma çok dikkat et rahim ağzın için bişey dedi mi peki

Oh çok şükür valla sende az şey yaşamadın ama cidden şükürler olsun onca olaya rağmen Rusyadan buraya gelmek nasip oldu dediğin gibi bide 32 leri geçtin mi misss💜 sakın kendini yoracak bişey yapma çok dikkat et rahim ağzın için bişey dedi mi peki
Tsk ederim aynen öyle hep yatıyorum😊

Hediye bu ve getir uygulamadan 200tl sipariş ver 40tl indirim 😛

Eklentiler

• 20221104_135629.webp
    20221104_135629.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 65
Kim getir kullanıyor bu kodları alabilirsiniz

Eklentiler

• 20221104_134727.webp
    20221104_134727.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 20221104_134720.webp